AliExpress Reviews

587
758
47
3
4
Gemiddelde score
4/5 - 1404 Reviews
avatar Barbara

19/08/2019

- "Zoveel leuke dingen en snufjes op aliexpress en spotgoedkoop... vandaag me weer laten verleiden om er iets te kopen" -

avatar Dennis

18/08/2019

- "Super artikels Dennis" -

avatar Dennis

18/08/2019

- "Super site al meerder bestellingen gedaan Dennis" -

avatar Tine

09/08/2019

- "Als je op tijd bestelt (lees 3-4 weken vooraf) dan is het wachten waard. Geen verzendkosten, goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Stephanie

01/08/2019

- "Net nog ‘sporks’ besteld als uitdeelcadeau voor met de verjaardag. Alle kindjes zullen een herbruikbaar doosje krijgen met fruitsla in. Dan komt zo’n spork goed van pas!" -

avatar Sarina

30/07/2019

- "Altijd super tevreden van mijn aankopen. Je wacht iets langer op levering maar het verschil qua prijs is enorm!" -

avatar Leentje

17/07/2019

- "Voor een hobbyliefhebster zoals ik is dit de goedkoopste oplossing , wel lang wachten ." -

avatar Katia

17/07/2019

- "ik heb een nieuwe webshop ontdekt, ik hou van aliexpress :)" -

avatar Els

25/06/2019

- "goede e, correcte service" -

avatar Jessica

14/06/2019

- "Website met goedkope prijsjes. De verzending duurt wat langer, maar is zeker het wachten waard" -

avatar Boussy

07/06/2019

- "Goeie ervaring mee. 1x mislopen maar netjes de centjes teruggekregen!" -

avatar Sarina

02/06/2019

- "Heerlijke shop om bij te kopen als de leveringstermijn niet zo uitmaakt." -

avatar Sarah

31/05/2019

- "Pakketjes komen altijd toe, het duurt wel wat langer dan gewoonlijke sites maar het is zeker de moeite waard. Je vind er echt alles op!" -

avatar Tekker

21/05/2019

- "Cheap stuff, I like" -

avatar Katrien

19/05/2019

- "Geen earnie korting gekregen via earnieland... Wel blij met mijn artikelen." -

avatar Yesim

13/05/2019

- "Goedkoop maar levering duurt te lang" -

avatar Katia

09/05/2019

- "Dochterlief superblij met haar 1ste pakketje dat is aangekomen, zodra alles binnen is, zal de volgende bestelling volgen." -

avatar Katia

09/05/2019

- "ondanks een wachttijd van 48 dagen, heb ik na 14 dagen reeds een pakketje ontvangen :) :)" -

avatar Veerle

08/05/2019

- "Hier vind je alles, soms moet je wel wat zoeken en lang wachten" -

avatar Katrien

03/05/2019

- "Heb eerste keer iets besteld bij Ali. Wat een keuze! Ben benieuwd wanneer het geleverd wordt... bestellen en betalen ging vlot?" -