AliExpress Reviews

479
725
45
1
4
Gemiddelde score
4/5 - 1259 Reviews
avatar nancy

03/11/2018

- "Aliexpress is top. You can find everything for a cheap price...." -

avatar Sarah

02/11/2018

- "Leuke site voor de aankoop van vele handige spulletjes. Nog geen grote aankoop gedaan, maar mij werd wijsgemaakt dat ik best onder de prijs van 22€ per aankoop blijf." -

avatar Marie

01/11/2018

- "Heel leuke site om in de shoppen. Je kunt er uren me bezig zijn. Spotprijsjes. wel soms een lange levertijd. Maar zeker de moeite te wachten" -

avatar nancy

31/10/2018

- "Mijn favoriete buitenlandse shop... tot de volgende!" -

avatar nancy

31/10/2018

- "Al fan van het 1ste uur. Gratis verzending vanuit China. Duurt wel wat langer voor het toekomt. Zeer Scherpe prijzen." -

avatar Vanessa

29/10/2018

- "Prachtige aankopen en snelle levering" -

avatar Vanessa

29/10/2018

- "Super leuke draagtas voor ons hondje" -

avatar Vanessa

29/10/2018

- "Altijd tevreden over mijn pakjes" -

avatar An

29/10/2018

- "Als je het niet erg vindt om even te wachten op je spullen is Ali The place to be!" -

avatar Jurgen

27/10/2018

- "Eerste maal bij besteld vanwege de belachelijk lage prijzen en dan dankzij earnieland nog een extra korting er bovenop gekregen ! Dit gaan we nog vaker doen." -

avatar Els

27/10/2018

- "Alleen maar positieve ervaringen met aliexpress, je vind er werkelijk alles! Toppertje!" -

avatar HELENA

26/10/2018

- "Super leuke site waar je van alles vind als je goe kijkten voor een appel en een ei vind. En je blijft er maar leuke dingen vinden" -

avatar Magalie

21/10/2018

- "De ervaring is wat afhankelijk van de verkoper, maar in het algemeen toch al positief gevaren. Bij problemen is de klantendienst ook best behulpzaam." -

avatar Yumi

19/10/2018

- "Fijne site met leuke . Super" -

avatar Kim

15/10/2018

- "Steeds leuke spullen te vinden. Redelijk snelle levering." -

avatar Natascha

10/10/2018

- "alles wat je maar wil is er te vinden,ist niet aangekomen krijg je geld terug vriendenlijk beetje jammer dat je moet wachten ma voor dat geld hebben w dat zeker over" -

avatar Meurs

09/10/2018

- "De ideale plaats voor je decoratie en DIY materiaal! Soms moet je wat langer wachten op je bestelling maar de prijzen maken het wachten de moeite waard!" -

avatar Yumi

09/10/2018

- "Zeer tevreden van, scherpe prijzen top" -

avatar nicole

09/10/2018

- "Ben heel tevreden met de aangekregen bestelling ! Was het geld echt waard !" -

avatar Iris

07/10/2018

- "Superhandige site waar je echt alles kunt vinden! Alleen een beetje geduld hebben voor de levering ;)" -