Amazon Reviews

46
78
4
0
2
Gemiddelde score
4/5 - 130 Reviews
avatar edith

23/07/2019

- "Super prijzen voor super kwaliteit en snelle levering moet moet een mens meer hebben ." -

avatar Elyne

12/06/2019

- "Vaak heel mooie kortingen op Amazone. Al heel wat koopjes gedaan die in andere webshops/winkels vaak duurder zijn?. Ruim assortiment en snelle levering" -

avatar Gerner

04/05/2019

- "Ideale site om snel degelijk materiaal te bestellen. Verpakking is ook altijd weer tiptop!" -

avatar Kim

27/03/2019

- "Onlangs pampers besteld, supersnelle levering!" -

avatar Levi

12/03/2019

- "Zeer competitieve prijzen. Goede service na verkoop. Oppassen ‘et leveringen naar dpd Pieck up, vaak is dit geen officieel dpd Pieck up punt en ben je afhankelijk van de goodwill van de zaak of ze al dan niet je pakje aanvaarden want ze verdienen hier niets aan." -

avatar Veerle

16/02/2019

- "Enorm groot aanbod van producten, zowel nieuw als tweedehands." -

avatar Yumi

14/02/2019

- "veel content. goede service." -

avatar Martine

01/02/2019

- "Beetje moeilijk om een produkt te zoeken, maar eenmaal je het gevonden hebt, is de rest kinderspel, ook vlotte levering" -

avatar Els

28/01/2019

- "Hele snelle levering en steeds goed verpakt" -

avatar sema

19/01/2019

- "1ste aankoop gedaan vorige week op amazon en alles is goed en snel geleverd. Ook goede prijzen. Ik ga nu nog een aankoop doen vandaag." -

avatar Evy

09/01/2019

- "Knorr Spaghetteria Spinaci in Belgie nergens meer te verkrijgen, onverwacht gevonden op Amazon en zelfs goedkoper dan dat ze hier in de winkel ooit waren, dus zelfs voor etenswaren kan je terecht bij Amazon!" -

avatar Els

06/01/2019

- "Hele goede ervaring mee en heel snelle levering" -

avatar Sofie

03/01/2019

- "Leuke website, vlotte levering." -

avatar Nele

25/12/2018

- "Groot aanbod van producten. Ideaal dat de levering niet enorm lang is" -

avatar gerda

13/12/2018

- "snelle levering , tevreden van het product wat ik bestelde , jammer dat het nog in het duits is voor wie niet eigen is met de taal" -

avatar veerle

26/11/2018

- "supervlot systeem om in te loggen en in een mum van tijd een bestelling te plaatsen! binnen een week zal mijn sporthorloge terug werken dankzij een batterij uit duitsland... en dat allemaal van achter mijn computer! TOP!" -

avatar Nele

26/11/2018

- "Fijn om producten goedkoper te vinden! Jammer van de lange wachttijd tot je het thuis toe krijgt" -

avatar Nele

23/11/2018

- "Heel veel te koopaanvoordelige prijzen en actie’s" -

avatar Jens

20/11/2018

- "Zeer ruim aanbod aan scherpe prijzen. Correcte levering en correcte opvolging." -

avatar Marion

17/11/2018

- "heel tevreden van de webshop. zeker voor producten die in België niet verkrijgbaar zijn." -