Amazon Reviews

79
87
4
1
2
Gemiddelde score
4/5 - 173 Reviews
avatar veronique

30/12/2020

- "Amazon, is ideaal om te shoppen en zeker in samenwerking met Earnieland!" -

avatar Ulrike

02/12/2020

- "heel gemakkelijke site om dingen aan te kopen. sommige producten zijn geodkoper dan andere winkel in belgië.gemakkelijk te betalen via de bankapp. en snellere levering dan oorspronkelijke leverduur." -

avatar bieke

24/11/2020

- "Rechtstreeks aankopen via de webshop kon niet omdat ze niet naar België leverden. Hetzelfde item via amazon aankopen kon wel. Ik ben fan!" -

avatar Lieselot

04/11/2020

- "Verrassend! Het ruime aanbod... Levering gebeurd snel en retour is ook geen probleem. De maten zijn soms anders, maar meestal staat het duidelijk uitgelegd welke maat je best neemt." -

avatar Sarah

06/08/2020

- "geweldige website, ongelofelijke selectie boeken, hier vind je werkelijk ALLES" -

avatar Stephanie

14/07/2020

- "Heel makkelijk om te bestellen. Best ook wel even vergelijken tussen de verschillende amazon sites (nl/de/co.uk/fr/...) Bekijk op .de ook de 'spar-abo' aanbieding. Je kan kiezen met welke interval je deze wil laten leveren. Je kan ook makkelijk een levering overslaan of stopzetten." -

avatar Sofie

14/05/2020

- "Zeer tevreden van Amazon" -

avatar Tanja

27/04/2020

- "ALLES te koop, uitgebreide betalingsmogelijkheden sinds kort (dus niet alleen meer VISA). en vaak goedkoper dan in BE of NL." -

avatar charlotte

15/04/2020

- "zeer goeie service. Levert zoals het moet en vaak vroeger dan beloofd. Juist goed opletten naar de reviews van de verkopers. sommigen zijn niet altijd even betrouwbaar" -

avatar charlotte

15/04/2020

- "zeer goeie service. Levert zoals het moet en vaak vroeger dan beloofd. Juist goed opletten naar de reviews van de verkopers. sommigen zijn niet altijd even betrouwbaar" -

avatar de leeuw

16/02/2020

- "Gemakkelijke site, en altijd correct met uitbetallingen" -

avatar sammy

23/01/2020

- "zeer goede service. snelle levering en goede kwaliteit" -

avatar Gilles

13/01/2020

- "Top website" -

avatar Caroline

07/01/2020

- "Pas een pakketje ontvangen van Amazon, in zeer goede staat, prima levering" -

avatar Maaike

21/12/2019

- "Voor het eerst iets besteld... Jammer genoeg heb ik geen earniepoints verdiend, dus hopelijk loopt het met de levering wel goed af... Benieuwd!" -

avatar Kim

03/12/2019

- "bestelde producten zijn tip top in orde zoals beschreven! vlotte betaling en afhandeling! dankzij je aankoop sponsor je het goede doel!" -

avatar Jacinthe

10/10/2019

- "Interessante webwinkel voor specifiekere spullen die je niet kunt vinden op bol.com" -

avatar Martine

09/10/2019

- "enorme keus, snelle levering, goede retourservisce" -

avatar Martine

09/10/2019

- "enorme keus, snelle levering, goede retourservisce" -

avatar sammy

29/09/2019

- "al veel besteld op deze site. vlugge levering. soms moeilijk voor de montage maar prijs kwaliteit zeer goed" -