bol.com Reviews

1263
1679
39
11
12
Gemiddelde score
4/5 - 3100 Reviews
avatar Wendy

19/09/2019

- "Ze zijn super snel in leveren en als er iets niets in orde is of stuk dan zorgen ze altijd dat het in orde komt !" -

avatar Philippe

18/09/2019

- "Quick delivery with SELECT option (yearly fee)" -

avatar Niki

15/09/2019

- "Ze hebben niet alles alles maar toch heeeeel veel. Een van mijn favo webshops." -

avatar Melissa

15/09/2019

- "Nog steeds heel tevreden! Al 6jaar trouwe klant en dankzij earnie verdienen we er nog mee" -

avatar Tania

14/09/2019

- "Altijd goede ervaringen met bol.com gehad. Meestal gratis verzending en gratis retour, waardoor ik meestal bij bol koop ipv elders." -

avatar Martine

14/09/2019

- "Gisteren bij bol een pakket besteld, en ‘s avonds reeds geleverd! Voordeel van select-lid te zijn. Heeft me al veel opgebracht, zowel qua verzendkosten als qua leveringsuren." -

avatar Martine

14/09/2019

- "De online shop die bij ons het meest gebruikt wordt! Veel producten reeds de dag nadien in huis, heel gemakkelijk!" -

avatar Anne

09/09/2019

- "Verzend tijd klopt altijd en zeer uitgebreid aanbod," -

avatar Pieter

09/09/2019

- "PARTY-8LED MOBIELE BLUETOOTH PA LUIDSPREKER SOUND BOX MET LICHTSHOW | 300 Watt besteld. Heel goedkoop toestel om perfect muziek te spelen in de tuin als je een feestje hebt." -

avatar Charline

09/09/2019

- "bijna nooit een probleem bij bol.com.. enkel de laatste bestelling heb ik 1 product niet ontvangen en krijg hier ook geen respons op." -

avatar Saartje

08/09/2019

- "Super service!" -

avatar Dieter

07/09/2019

- "Je vindt er heel wat. Maar vergelijken blijft lonen. Sommige producten zijn goedkoper dan op de website van de aanbieder. Sommige hebben dezelfde prijs (en dan zorgt het Earnie-voordeel ervoor dat ik via bol.com koop ;-) ). In sommige gevallen zijn ze ook wel duurder dan de website van de aanbieder. Blijven kijken en vergelijken dus!" -

avatar Nathalie

07/09/2019

- "Regelmatig bestel ik via Bol.com. En eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest. Zeer tevreden over de service." -

avatar Annelies

05/09/2019

- "Top site. Veel keuze en geleverd de dag nadien." -

avatar sophie

30/08/2019

- "Voor sommige zaken is Bol.com zeer goed, wordt er echt de dag erna geleverd. Maar nu had ik een zeil gekocht voor het zwembad online, en de leverdatum werd altijd maar opgeschoven dit stond echter niet aangegeven want ze gingen de dag erna kunnen leveren. Uiteindelijk is het maand en half na datum geleverd. zoiets zou wel aangegeven mogen staan als ze niet tijdig kunnen leveren.Dat was het enige minpuntje dat ik had" -

avatar Sofie

29/08/2019

- "Bedankt, alles vlot verlopen. Kids zijn super blij." -

avatar Kelly

29/08/2019

- "Ik bestel graag bij Bol.com meestal is het de dag nadien thuis. Zeer goede service." -

avatar Martens

28/08/2019

- "Snelle levering en prima service! Volgende dag al geleverd ." -

avatar Arlette

28/08/2019

- "Onlangs weer een bestelling geplaatst bij Bol.com en dit is echt super! Je bestelt en nog geen 2 dagen later is uw bestelling reeds ontvangen. Ik ben zeer tevreden van Bol.com!!! Zeker een aanrader!!!!" -

avatar Barbara

28/08/2019

- "Vandaag besteld op bol.com Wordt morgen al geleverd... super service ?" -