bol.com Reviews

1553
1769
43
11
13
Gemiddelde score
4/5 - 3485 Reviews
avatar Van Nuffel

31/07/2016

- "Zeer goede dienst na verkoop, mijn smartwatch wekte niet naar behoren en ik kreeg een splinternieuwe toegestuurd." -

avatar Liesbet

30/07/2016

- "Goede prijzen! Snelle levering! Er was verwittigd dat de levering vertraging had en toch kwam die 1 dag later al toe." -

avatar Bart

28/07/2016

- "Supersnelle levering, leveren bijna dagelijks voor alles en nog wat." -

avatar jurgen

28/07/2016

- "Gratis levering vanaf 20 euro! Dus als je kleine aankopen wil doen gemakkelijk verlanglijst maken op site en dan kan je telkens bestellen vanaf 20 euro wat in je lijstje staat ! zeer handig !" -

avatar Veerle

27/07/2016

- "Bestellingen zijn altijd heel vlot en correct verwerkt! Top!!! " -

avatar Jeroen

20/07/2016

- "Door de jaren heen is Bol.com altijd een trouwe partner geweest voor mijn aankopen. Zeer zelden loopt er iets mis. Bvb een dagje later dan gepland. Hun retourbeleid is ook zeer goed. Er worden geen vragen gesteld en het geld wordt per direct terugbetaald. Ook bij defecten geen enkel probleem. " -

avatar jurgen

20/07/2016

- "Hier vindt je bijna alles ! Gemakkelijk te bestellen en betalen na levering is hier geen probleem ! " -

avatar Bjorn

19/07/2016

- "Al heel wat besteld via earnieland! altijd correct en stipt met levering!!! Jammer dat Belfius nogal wat technische problemen heeft met de betaalopdracht..." -

avatar Steve

19/07/2016

- "Uitstekende webshop met een bijzonder groot aanbod. Als ze het hier niet verkopen, vind je het meestal ergens anders ook niet. Weinig klachten over. Wel al paar maal problemen gehad met levering. Maar dat was steeds de schuld van PostNL en niet van bol.com. Daar vertrok het pakket telkens mooi op tijd. " -

avatar Kelly

17/07/2016

- "Super webshop !!! Grote keuze artikelen. Goede prijzen. Leveren correct. Nog nooit geen problemen mee gehad." -

avatar Rob

16/07/2016

- "Grote keuze en variatie en super snelle levering." -

avatar Niels

13/07/2016

- "Handige en overzichtelijke site + snelle leveringen." -

avatar Pieter

12/07/2016

- "Grote keuze en snelle levering, goeie mogelijkheden voor zakelijke klanten" -

avatar Vanessa

11/07/2016

- "Om 23u besteld de dag erna voor 13u in huis dochter super content. Dit is service" -

avatar Kathleen

09/07/2016

- "Super site waar je zo goed als alles vind. Met regelmatig goede acties waardoor het goedkoper is dan ergens anders. En dankzij earnieland nog eens earnie korting." -

avatar Vincent

08/07/2016

- "samen met Coolblue de beste webshops van de BENELUX" -

avatar Vanessa

05/07/2016

- "Vlotte bestelling, beste prijs en snelste prijs wat wenst een mens nog meer" -

avatar jurgen

04/07/2016

- "Bol.com een enorme aanrader !! Het is ook gemakkelijk dat ze nog andere shops onder hun hebben waardoor je een veel groter aanbod hebt ! En ook dan mag je nog van een snelle levering spreken !" -

avatar Janne

04/07/2016

- "Snelle service, zeer uitgebreid assortiment en correcte service bij retours of herstellingen. Toch niet altijd de goedkoopste. " -

avatar Karin

03/07/2016

- "snelle levering zoals aangegeven" -