bol.com Reviews

1281
1698
39
11
12
Gemiddelde score
4/5 - 3137 Reviews
avatar Evi

11/02/2015

"Super +++ 😀" -

avatar wendy

28/01/2015

"speedy service, I like !" -

avatar Goemaere

28/01/2015

"Goede service, snelle levering !" -

avatar Evi

22/01/2015

"Altijd alles vlug verzonden " -

avatar Annelies En Toon

09/01/2015

"Super tevreden over bol.com altijd vlotte levering en service :-)" -

avatar Evi

06/01/2015

"Altijd alles vlot afgehandeld ... " -

avatar Kurt

23/12/2014

"Zeer goede webshop, maar denk niet dat altijd alles goedkoper is dan elders. Vergelijken is de boodschap!" -

avatar Wim

19/12/2014

"Veel keuze en heel gemakkelijk om te bestellen. Vanaf 20 euro gratis levering thuis, super." -

avatar Nadine

18/12/2014

"Zeer gebruiksvriendelijke website. Ook de betaling loopt zeer vlot: de site onthoudt je betaalgegevens van de vorige keer, zodat je niet opnieuw met het "kastje" van de bank moet inloggen Minpunten: * alhoewel handig, lijkt de betaling minder veilig * leveringen kunnen alleen op een zelf ingevoerd adres (bv geen kiala-punten, of postkantoor) " -

avatar Karien

16/12/2014

"Ik werk van thuis uit. Dan is het supergemakkelijk om via Bol.Com alles thuis te laten leveren. Geen leveringskosten en de dag nadien al in huis. Met retours geen ervaring, tot nu toe heb ik dit niet nodig gehad. " -

avatar Veerle

04/12/2014

"Super gemakkelijk om van thuis uit te winkel. Heel groot aanbod en gratis verzending vanaf 20 euro! " -

avatar Evi

27/11/2014

"weer een snelle service , gisteren 22 u besteld en vandaag deze voormiddag zelfs geleverd..... top klasse" -

avatar William

25/11/2014

"Groot assortiment en snelle levering!" -

avatar Frank

19/11/2014

"Gewoon niet te doen hoe snel Bol.com je je bestelling thuis levert. Gisteren na 22:30u nog een bestelling geplaatst en de volgende dag in de voormiddag ging de deurbel al. Dank je wel Bol.com voor je snelle levering" -

avatar Christophe

16/11/2014

"Altijd snel geleverd ! " -

avatar Evi

11/11/2014

"blijft mijn nr1 online winkel" -

avatar Evi

01/11/2014

"altijd zeer tevreden bij aankopen bij bol.com altijd snelle service" -

avatar Evi

16/10/2014

- "al veel gekocht via earnieland blij deze te hebben ontdekt .... altijd zeer tevreden van mijn gekochte artikelen natuurlijk zitten er altijd wel toppers bij voor de verzending soms pas s'avonds gekocht en s'morgens al geleverd.... ;)" -

avatar Katleen

13/10/2014

- "zeer vlugge levering. goede online winkel. tot nu toe nog geen problemen gehad bij bestellingen. " -

avatar ansofie

29/09/2014

"Bol.com levert doorgaans heel vlug. Echter durft het soms verkeerd lopen bij eigen stuntacties waar ze af en toe het beloofde artikel niet kunnen leveren. Heb dit nu in korte tijd 2 keer meegemaakt. Desondanks blijft Bol.com een heel goede online winkel!" -