bol.com Reviews

1553
1769
43
11
13
Gemiddelde score
4/5 - 3485 Reviews
avatar Janne

03/03/2016

- "Altijd goeie ervaring gehad met bol. Als er iets scheelt aan je product, lost bol het zo snel mogelijk op. Je vind er ook echt alles terug op 1 website! Let wel op met kortingsacties: soms vind je een bepaald product ergens anders goedkoper, terwijl het op bol in promotie staat. " -

avatar Kathleen

02/03/2016

- "meerdere malen bij deze webshop besteld en steeds snelle en goede levering. Zeer tevreden over." -

avatar Kelly

01/03/2016

- "Heel tevreden van, altijd alles op tijd geleverd. Nog nooit problemen mee gehad." -

avatar Dylan

29/02/2016

- "Altijd netjes op tijd en goede service!" -

avatar Saskia

24/02/2016

- "Groot aanbod, goede prijs en makkelijk te bestellen. Wel opletten, de levering is niet steeds de volgende dag in België ook al staat er van wel." -

avatar peggy

15/02/2016

- "zeer snelle levering en steeds tip top in orde, het is altijd tot in de puntjes verzorgd" -

avatar Ruben

10/02/2016

- "Bol.com is één van de beste webshops, artikelen worden aan een scherpe prijs aangeboden en de levering gebeurt snel. " -

avatar Klaas

06/02/2016

- "Razendsnel, perfecte staat. Een grote aanrader. " -

avatar Joke

06/02/2016

- "Ik heb al verschillende malen gekocht bij bol.com en ik ben zeeeer tevreden! Altijd op tijd en netjes verpakt. Ook al geretourneerd, dit verliep ook vlotjes!" -

avatar Klaas

04/02/2016

- "Zeer snelle levering, voor 23u besteld is de dag erop geleverd. Het item is verder in vlekkeloos staat gearriveerd. Ze hebben met reden naam & faam gemaakt. " -

avatar Nathalie

28/01/2016

- "Bol.com is betrouwbaar! Ik ben altijd super content van de service. Snel geleverd, terug sturen zonder problemen. Perfecte webshop." -

avatar Michaël

24/01/2016

- "Een hele uitgebreide website met 1000de artikelen. De website werkt gemakkelijk. Je pakje word snel geleverd." -

avatar Joris

24/01/2016

- "Snelle service, en een fout wordt ook netjes rechtgezet." -

avatar Carine

21/01/2016

- "Absoluut een aanrader, goede service en vlugge levering en betrouwbaar!" -

avatar Ingrid

18/01/2016

- "Veel keuze en levering altijd perfect op tijd. Regelmatig een kortingscode, gewoon perfect" -

avatar Inge

17/01/2016

- "Snelle goede levering , is wel niet altijd het goedkoopst , vergelijk met andere sites vooraleer je koopt ." -

avatar Christine

14/01/2016

"we hebben een microgolf gekocht bij Bol.com. Perfecte werking van de site en perfecte levering van het artikel. De microgolf werkt prima ... heel tevreden over onze aankoop." -

avatar Ramona

13/01/2016

"Al elke keer heel goed ontvangen en super snel . Zalig shoppen bij bol.com en vooral veilig ." -

avatar Dana

12/01/2016

"Reeds vele malen PS 4 spellen besteld. Meestal pre-sales. Wil zeggen dat je nu besteld en wanneer het spel uitkomt op een bepaalde dag, jij het ook spel thuis hebt. En inderdaad dit is altijd zo en meestal krijg je ook iets extra bovenop, zoals een t-shirt." -

avatar Lisa

11/01/2016

- "Reeds heel veel bestellingen geplaatst bij bol.com en nog altijd zeer tevreden. Snelle en correcte levering en kwalitatieve producten. De prijzen zijn meestal ook zeer fair. Eén van mijn favo webshops." -