bol.com Reviews

1551
1768
42
11
13
Gemiddelde score
4/5 - 3481 Reviews
avatar Evi giovanni

06/07/2015

"beste online shop , snelle verzending , snelle terugbetaling indien nodig, alles tiptop +++" -

avatar Wim

02/07/2015

- "Zeer goede online shop. Leveringen gebeuren correct." -

avatar peggy

01/07/2015

"heel goede service, echt een aanrader, vandaag bestelt en morgen al in de brievenbus" -

avatar Sam

26/06/2015

- "Mijn favoriete winkel, vaste klant ;-)" -

avatar Wim

25/06/2015

- "Groot aanbod." -

avatar Sam

24/06/2015

- "Wij zijn al enkele jaren trouwe klanten bij Bol.com. Het is een shop waar je bijna alles kunt vinden die je nodig hebt, ze leveren zeer snel, en het is dikwijls ook goedkoper dan in de winkel. Ik heb een druk leven dus bol.com is voor mij echt wel een supershop. tip: iemand jarig en je bent het vergeten? vandaag besteld, morgen in huis bij BOL. " -

avatar Stéphanie

17/06/2015

- "Ruim assortiment, vlotte levering en een fantastische dienst-na-verkoop. Zeer persoonlijk ondanks het feit dat het een webshop is. Zeker een aanrader!" -

avatar Wendy

15/06/2015

"Alles vlot verlopen!" -

avatar Stefanie

15/06/2015

"Supertevreden over Bol.com! Snelle levering, productomschrijving komt overeen met het werkelijke product, aan de hand van de reviews is het ook makkelijker om je keuze te maken tussen gelijkaardige producten" -

avatar Annelies

09/06/2015

- "super zoals altijd " -

avatar Cindy

03/06/2015

- "Snel en efficient - goede prijzen bovenop !!" -

avatar Fabian

02/06/2015

"Super snelle service, levering de dag na de bestelling ! Leve bol.com" -

avatar Sissy

27/05/2015

- "Veel keuze, goede prijs, soms wel even wachten vooraleer je bestelling in het kialapunt is. Jammer dat je niet op een postpunt kan laten leveren." -

avatar peggy

23/05/2015

"de snelste en beste leveringenwinkel van het internet" -

avatar Evi giovanni

19/05/2015

"vind ik nog altijd 1 van de beste online winkels en snelle leveringen...." -

avatar Stéphanie

19/05/2015

- "Snelle levering en handig te volgen waar de bestelling zich reeds bevindt. Ook een zeer ruime keuze aan producten, vaak aan de laagste prijs." -

avatar Kevin

18/05/2015

- "Zelfs met hemelvaartsdag tussen mijn bestelling en de levering, was alles perfect op tijd en goed verpakt" -

avatar Wendy

16/05/2015

- "Voor 23u besteld, de volgende dag in huis? Inderdaad, ze houden steeds aan hun belofte! Top!" -

avatar Stefanie

15/05/2015

"Kopen via bol.com is makkelijk, snel en uitgebreid aan keuzes! Moest het een bakstenen winkel zijn, zou je hier gewoon verdwalen :)" -

avatar thomas

10/05/2015

- "Even zoeken in het begin, maar uiteindelijk toch een handige manier om overzicht te bewaren over alle webshops." -