bol.com Reviews

1551
1768
42
11
13
Gemiddelde score
4/5 - 3481 Reviews
avatar Koen

09/05/2015

- "Lekker makkelijk en snel verdiend" -

avatar Karolien

05/05/2015

- "Ruime keuze! Hoort tot bij een van mijn favorieten. Snelle levering." -

avatar Karen

04/05/2015

- "Ik ben nog nooit iets anders als tevreden geweest over bol. Ik bestel er zoveel mogelijk op. Altijd betrouwbaar" -

avatar bieke

03/05/2015

"Ondanks de anderen, ben ik helemaal niet tevreden van bol. Mijn product werd een week later verzonden dan beloofd, ook al was het wel in voorraad. Daarnaast werden mijn klachtenmails gewoon genegeerd en als ik wel een antwoord kreeg, verontschuldigden ze zich nog niet eens voor hun fout. Product gelukkig wel in orde!" -

avatar Marion

20/04/2015

- "wij kopen vaak via Bol. Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle service. Ook bij de klantendienst zijn ze steeds vriendelijk en behulpzaam." -

avatar Wendy

19/04/2015

- "Tot nu toe nog steeds alles prefect verlopen. Ook het terugzenden van een artikel is vlot verlopen. Echter, soms durven de prijzen wel eens hoger te liggen dan in andere webshops, dus een vergelijking maken kan nooit geen kwaad! :)" -

avatar joni

13/04/2015

- "een ruime keuze aan produkten die vrijwel gratis worden geleverd binnen de 24uur" -

avatar Davy

10/04/2015

- "Bol.com is een zeer correcte ecommerce winkel. Correct in communicatie, levering en prijs." -

avatar William

07/04/2015

- "Scherpe prijzen, snelle levering, nog nooit vodden mee gehad!" -

avatar Philip

03/04/2015

- "Perfect! Product voldeed niet aan verwachtingen. Teruggestuurd, en geld volledig terug gehad. Zelfs de cadeaubonnen werden als tegoed bijgeschreven. Top service!" -

avatar Stéphanie

03/04/2015

- "Vlotte service, snel geleverd en alles is netjes te volgen. Zo weet je precies wanneer jouw pakketje zal aankomen." -

avatar Saar

13/03/2015

- "supercontent! zeer snelle service en goed teruggavebeleid" -

avatar Kevin

11/03/2015

- "ik bestel vaak bij bol en heb daar geen enkele klacht over. Ooit herstelling moeten terugsturen, zonder probleem " -

avatar Peggy

09/03/2015

- "! Zeer goed e-shop, levering is top" -

avatar Jan

05/03/2015

"Zoals steeds, topservice en geleverd zoals beloofd." -

avatar Wim

05/03/2015

"Groot aanbod en snelle levering." -

avatar Sofie

01/03/2015

"Super online shop! Altijd snelle levering!" -

avatar Evi giovanni

01/03/2015

"blijft mijn topper ... bol.com" -

avatar Jimmy

15/02/2015

"Snel, eenvoudig en vaak de beste prijs." -

avatar Evi giovanni

11/02/2015

"Super +++ 😀" -