bol.com Reviews

1286
1703
39
11
13
Gemiddelde score
4/5 - 3148 Reviews
avatar sammy

29/09/2019

- "grote korting gekregen. Volgende dag al geleverd. super site" -

avatar Mathias

29/09/2019

- "Groot aanbod, altijd snel geleverd. Goede klantenservice." -

avatar Selinka

27/09/2019

- "Bijna altijd alles tip top!!" -

avatar Caroline

20/09/2019

- "Veel producten reeds de dag nadien in huis, of in het gekozen afhaalpunt, heel gemakkelijk! Voordeel van select-lid te zijn. Heeft me al veel opgebracht, zowel qua verzendkosten als leveringsuren." -

avatar Caroline

20/09/2019

- "Handig als je snel iets nodig hebt! zeer te vreden" -

avatar Natalie

19/09/2019

- "Groot assortiment, snelle levering, voordelige prijzen en een heel vriendelijke klantendienst." -

avatar Philipsen

19/09/2019

- "Ze zijn super snel in leveren en als er iets niets in orde is of stuk dan zorgen ze altijd dat het in orde komt !" -

avatar Philippe

18/09/2019

- "Quick delivery with SELECT option (yearly fee)" -

avatar Niki

15/09/2019

- "Ze hebben niet alles alles maar toch heeeeel veel. Een van mijn favo webshops." -

avatar Melissa

15/09/2019

- "Nog steeds heel tevreden! Al 6jaar trouwe klant en dankzij earnie verdienen we er nog mee" -

avatar Tania

14/09/2019

- "Altijd goede ervaringen met bol.com gehad. Meestal gratis verzending en gratis retour, waardoor ik meestal bij bol koop ipv elders." -

avatar Martine

14/09/2019

- "Gisteren bij bol een pakket besteld, en ‘s avonds reeds geleverd! Voordeel van select-lid te zijn. Heeft me al veel opgebracht, zowel qua verzendkosten als qua leveringsuren." -

avatar Martine

14/09/2019

- "De online shop die bij ons het meest gebruikt wordt! Veel producten reeds de dag nadien in huis, heel gemakkelijk!" -

avatar Anne

09/09/2019

- "Verzend tijd klopt altijd en zeer uitgebreid aanbod," -

avatar Pieter

09/09/2019

- "PARTY-8LED MOBIELE BLUETOOTH PA LUIDSPREKER SOUND BOX MET LICHTSHOW | 300 Watt besteld. Heel goedkoop toestel om perfect muziek te spelen in de tuin als je een feestje hebt." -

avatar Charline

09/09/2019

- "bijna nooit een probleem bij bol.com.. enkel de laatste bestelling heb ik 1 product niet ontvangen en krijg hier ook geen respons op." -

avatar Saartje

08/09/2019

- "Super service!" -

avatar Dieter

07/09/2019

- "Je vindt er heel wat. Maar vergelijken blijft lonen. Sommige producten zijn goedkoper dan op de website van de aanbieder. Sommige hebben dezelfde prijs (en dan zorgt het Earnie-voordeel ervoor dat ik via bol.com koop ;-) ). In sommige gevallen zijn ze ook wel duurder dan de website van de aanbieder. Blijven kijken en vergelijken dus!" -

avatar Nathalie

07/09/2019

- "Regelmatig bestel ik via Bol.com. En eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest. Zeer tevreden over de service." -

avatar Annelies

05/09/2019

- "Top site. Veel keuze en geleverd de dag nadien." -