Bonprix Reviews

45
108
8
2
0
Gemiddelde score
4/5 - 166 Reviews
avatar Sarah

09/10/2017

- "mooie, kwaliteitsvolle kledij voor een correcte prijs ! altijd tevreden met bonprix" -

avatar wendy

02/10/2017

- "heel leuke winkel . zeer veel keuze. een site waar ik vooral voor mezelf winkel ;) en dat dan mer earnieland maakt het nog extra leuk" -

avatar Inge

29/09/2017

- "Het handige aan Bonprix is dat je je kan laten verwittigen als een product opnieuw in voorraad is. Verder levering steeds op tijd." -

avatar Nathalie

27/09/2017

- "Mooie kleding, gemakkelijk shoppen! Alleen jammer van de hoge retourkosten, daar lopen ze wat in achter! Bij velen is dit gemakkelijker en gratis" -

avatar Lisa-Marie

22/09/2017

- "Toffe webshop met zeer mooie kledij aan kleine prijzen. Niet tevreden van je aankoop, kan je het gewoon terugsturen. Ik shop hier zeer graag" -

avatar Heidi

21/09/2017

- "Wat een super app is dit!!! Spijtig dat ik het nu pas leer kennen want ik ben een echte onlinekoopster! Geweldig!!" -

avatar Veerle

16/09/2017

- "Leuke kleding voor een kleine prijs Ik ben hier zeer tevreden over en beveel deze winkel aan " -

avatar Claudia

07/09/2017

- "Goeie shop, ook kwam kwaliteit van de producten. Al jaren gekend bij mij, maar nu met earnie meer besparen! " -

avatar Nico

04/09/2017

- "Kleine moeite. Aankoop gedaan via Earnieland. Er is geen enkele reden om dit niet te doen. Alles verloopt vlot. En nadien krijg je nog een extraatje via Earnieland. Super gewoon. " -

avatar Brigitte

28/08/2017

- "ik koop al jaren bij Bon Prix en ben er zeer tevreden over " -

avatar Lindsey

28/08/2017

- "Hele leuke kleding voor een mooie prijs... snelle service " -

avatar Elke

12/08/2017

- "Leuke kleding voor kleine prijzen." -

avatar Francoise

02/08/2017

- "Vind het gemakkelijk om te shoppen. Veel keus en je weet direct of het leverbaar is." -

avatar Jolien

26/07/2017

- "Goede prijs/kwaliteit. Voor elk figuur wat wils." -

avatar Eveliene

14/07/2017

- "Heb een shaping badpak en een T-shirt gekocht hier! Veel goedkoper als in de winkels en zeer snelle levering! Super!!!" -

avatar Frieda

16/06/2017

- "Ben heel tevreden van iedere aankoop die ik deed, vlugge levering , niet te duur" -

avatar Sandra

21/05/2017

- "Ik ben zeer tevreden over mijn badpak en mijn blousse die ik besteld heb. Jammer genoeg ben ik de korting via earnieland mislopen, omdat er blijkbaar al een cookie in mijn computer stond voor bonprix. Volgende keer beter, hoop ik." -

avatar Rebecca

08/05/2017

- "Leuke shop die ik al langer kende en samen met Earnieland hierop shoppen maakt dit de ervaring nog aangenamer. Leuke items te verkrijgen waar je soms zo lang op zoekt. Aanrader. De site is ook leuk om te volgen hoe de status is van je aankoop/retour en betaling." -

avatar Niels

23/04/2017

- "jammer van de verzendkosten " -

avatar Ronny

24/03/2017

- "Ik vind steeds mijn gading bij Bonprix. Enkel een terugzending verloopt enorm moeizaam. Het is echt pas interessant als je geen verzendingskosten hoeft te betalen. Af en toe geven ze dergelijke actie. Anders betaal je 5 euro en als je dan nog wil overschrijven binnen de 14 dagen komt er nog een goede 3,5 euro bovenop. Dus wel al een 8,50 euro. " -