Booking.com Reviews

235
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 555 Reviews
avatar Scarlett

30/01/2018

- "Boeking vlot afgehandeld." -

avatar Wim

27/01/2018

- "Goede site voor online hotel bookings ed." -

avatar Karolien

25/01/2018

- "Super site om korte reisjes te boeken. Bovendien 5 x 15€ te verdienen via vriendenactie." -

avatar Sarah

17/01/2018

- "Gebruiksvriendelijke website,vaak gratis annuleren mogelijk,meestal pas betalen op locatie. Reeds meerdere keren via booking.com verblijf geboekt in binnen en buitenland en zeer tevreden." -

avatar Eefje

11/01/2018

- "Veel keuze en duidelijk naar prijzen toe (bv annulering mogelijk of niet)" -

avatar Sharon

09/01/2018

- "We boeken zeer vaak met booking.com. Nog nooit problemen opgeleverd. Voordeel is dat je vaak kosteloos kan annuleren, ook vaak last minute." -

avatar Chris

06/01/2018

- "Alles perfect verlopen, hotel was wel serieus verouderd maar ok daar waren we toch maar enkele uurtjes om te slapen en we zaten middenin het centrum wat het super makkelijk maakte." -

avatar Stefanie

05/01/2018

- "Als je hier geen hotel vind, dan weet ik het niet..." -

avatar Ellen

03/01/2018

- "Ik vind booking erg makkelijk om te gebruiken, vooral omdat je last minute kan wijzigen en betalen miet ook niet op voorhand gebeuren. Wij hebben steeds een positieve ervaring gehad bij bookingen op booking :)" -

avatar Chantal

02/01/2018

- "Goeie booking site, wordt veel gebruikt door ons. Ook altijd handig om in 1 overzicht terug te vinden in welk hotel/appartement/.. je bent verbleven" -

avatar Philippe

02/01/2018

- "Quick hotel booking!" -

avatar Britt

02/01/2018

- "Ideale site om een hotel te zoeken en boeken! Grootste pluspunt is dat je nog laat kan annuleren en betalen." -

avatar Tanja

29/12/2017

- "Zeer makkelijk om iets te zoeken en te boeken. Bespaard tijd en geld." -

avatar Dylan

28/12/2017

- "Intussen al 4 keer via Booking.com verblijf voor reizen geboekt. Alles gaat vlot gemakkelijk." -

avatar Gwendy

27/12/2017

- "Altijd alles in orde en correct! Al jaren klant :)" -

avatar Kathy

20/12/2017

- "Steeds een goed overzicht van de beschikbare hotels. Makkelijk in gebruik. " -

avatar Kathy

20/12/2017

- "Steeds een goed overzicht van de beschikbare hotels. Makkelijk in gebruik. " -

avatar Lobke

19/12/2017

- "De referentiesite als je een hotel (en meer) zoekt. Heel uitgebreid aanbod, die zeer overzichtelijk geplaatst wordt. Je krijgt steeds een duidelijk beeld van het aangeboden hotel. De prijzen zijn meestal goed. Voor trouwe klanten hebben ze ook een Genius programma, die extra voordelen opleveren. Zeker een pluspunt." -

avatar Gigi

18/12/2017

- "Heel gemakkelijk om last minute deals te boeken! Verschillende hotels in Italië geboekt tot zelfs 5min voor aankomst." -

avatar Ellen

17/12/2017

- "Ik ben 2 weken naar Italië geweest en heb dus veel hotels bezocht dankzij mijn mama kregen we de tip om dit te gebruiken we hebben hier veel voordeel uitgehaald, ik was zo enthousiast dat ik nu zelf een account heb." -