Booking.com Reviews

268
297
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 594 Reviews
avatar Céline

27/03/2018

- "Makkelijke website, voor elk wat wils qua verblijfplaatsen, betrouwbaar!" -

avatar Carine

26/03/2018

- "Altijd al heel toffe hotelletjes gehad aan scherpe prijzen en het voordeel bij booking is dat je gratis kan annuleren" -

avatar Anthony

22/03/2018

- "Heel toffe verblijven altijd " -

avatar Laila

21/03/2018

- "super het werkt echt super goed" -

avatar Katrien

20/03/2018

- "Als je toch al van plan was om bepaalde aankopen te doen is de korting leuk meegenomen. " -

avatar Marlies

11/03/2018

- "Een zeer overzichtelijke website die duidelijk aangeeft wat de faciliteiten zijn die je kan krijgen. Gemakkelijk in gebruik!" -

avatar Arne

11/03/2018

- "Zeer gebruiksvriendelijk en perfect volgens je eigen wensen! De earnie korting is héél mooi meegenomen. " -

avatar Willem

07/03/2018

- "Handige manier om een hotel te boeken! Ruim aanbod en overzichtelijke website " -

avatar Nathalie

04/03/2018

- "Via een topdeal terug een leuk hotel geboekt via Booking.com. We kijken er al naar uit." -

avatar Camille

26/02/2018

- "Het is zeker de moeite waard om via earnieland op booking.com te bestellen. Je kan er zeer veel geld mee besparen. Aanrader!!" -

avatar Elise

25/02/2018

- "Veel keuzes van hotels aan een aantrekkelijke prijs, reviews zijn duidelijk." -

avatar Bea

20/02/2018

- "super handige app" -

avatar Hilde

16/02/2018

- "Overzichtelijke en heel goede site! Heel bruikbaar!" -

avatar Cynthia

14/02/2018

- "Super boeking gehad" -

avatar Katleen

14/02/2018

- "Al diverse keren een reisje geboekt via Booking.com en altijd tevreden. Als je vrienden uitnodigt die ook een reisje boeken, storten ze een deeltje terug op je rekening. Altijd fijn!" -

avatar Thibault

14/02/2018

- "Altijd al blij met Booking.com, werkt goed ook." -

avatar Laura

11/02/2018

- "zelf heel tevreden over deze site, we hebben een super leuk weekend gehad !!!" -

avatar Jessica

04/02/2018

- "Handige website die ik gebruik wanneer ik bijvoorbeeld last minute een weekendje naar zee wil." -

avatar Sarina

04/02/2018

- "Goedkoop een reisje boeken en nog cashback krijgen? Enkel bij Booking.com en Earnieland." -

avatar Christelle

03/02/2018

- "Vlugge methode om een hotel te boeken !" -