Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Fanny

16/12/2017

- "Onze vaste site om hotels te boeken, gebruiksvriendelijk en de extra korting is mooi meegenomen!" -

avatar Dana

08/12/2017

- "Leuke site om je reis te boeken! Aantrekkelijke prijzen en veel keuze!" -

avatar Arne

06/12/2017

- "Zeer ruime keuze aan hotels, eenvoudige manier voor te boeken" -

avatar Nick

04/12/2017

- "Goede website en een handige app. Je hoeft vaak zelfs pas te betalen bij aankomst!" -

avatar Lieselot

04/12/2017

- "Booking.com is voor mij dé site om hotels te boeken, zowel privé als professioneel. Prima service, overzicht van voorbije boekingen en uitgaven. " -

avatar Mayté

01/12/2017

- "Al verschillende keren met Booking onze vakantie geboekt en nog nooit problemen gehad! Zelfs als we iets moesten annuleren was dit geen probleem! Echt een aanrader!" -

avatar Jens

01/12/2017

- "gemakkelijk alles zo dicht bij de hand via de bookingapp!" -

avatar Aaron

01/12/2017

- "Snel en makkelijk, eerste keus bij het boeken van een hotel voor zakenreizen!" -

avatar Xavier

01/12/2017

- "Een van de slechtste bookingssites voor hotels. Geen spaarprogramma (vs bijv Hotels.com) en prijzen doorgaans ook niet goed vs 100den andere boekingssites en apps. Ze teren op naambekendheid en groot aanbod (ook B&Bs) " -

avatar Tessa

27/11/2017

- "Booking.be is één van de meest betrouwbare websites! Ik maak altijd gebruik van booking en heb nog nooit problemen gehad. zeker en vast een aanrader!" -

avatar Jelle

26/11/2017

- "De beste website om je reis te boeken zonder veel poespas. Eenvoudig aanvinken welk type accomodatie je wil, wat je maximum prijs is, betalen en gaan! " -

avatar trayci

19/11/2017

- "Wij boeken bijna nooit meer een hotel zonder deze site te bezoeken. Handig en gebruiksvriendelijk. Ook dat je niet verplicht bent om een creditcard te gebruiken maakt het zeer gemakkelijk, ook voor jonge mensen/gezinnen" -

avatar Rebecca

17/11/2017

- "Ik boek liefst en voornamelijk bij Booking.com . Goede prijzen, duidelijke informatie, goed om je ideale vakantie te plannen." -

avatar Elke

16/11/2017

- "Handige website, leuke prijsjes en leuke uitjes. De gratis annulatie tot kort voor aankomst is altijd handig met kleine kinderen die op cruciale momenten wel eens durven ziek vallen... Gelukkig nog niet te veel gebruik van hoeven te maken. We kijken uit naar onze volgende booking. " -

avatar Evelyne

14/11/2017

- "booking geeft een duidelijk overzicht van alle accomodaties die er zijn in een bepaalde streek. Erg handig in gebruik." -

avatar Kim

09/11/2017

- "Op zoek naar een fijn weekendje weg, op booking.com vindt je steeds wat je zoekt! Van originele naar rustige locaties! Ook de beoordelingen zijn fijn en eerlijk om door te nemen! Je weet steeds wat er bij de prijs inbegrepen is!" -

avatar Katrien

07/11/2017

- "Oudejaar gaan vieren in Rome, hotel geboekt via Booking.com !" -

avatar Bjorn

07/11/2017

- "goede webshop!! zeer aantrekkelijke prijzen en superservice! hier boek ik steeds dan ook mijn hotels!" -

avatar Britt

06/11/2017

- "Al een aantal keer een hotelovernachting geboekt via booking.com, veel keuze, gemakkelijke site, gemakkelijk te boeken en een voordeel dat je pas bij aankomst dient te betalen en nog laat kan annuleren indien nodig." -

avatar Philippe

04/11/2017

- "Net weer een kamer snel kunnen boeken aan een goede prijs, top!" -