Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 579 Reviews
avatar Stefanie

05/01/2018

- "Als je hier geen hotel vind, dan weet ik het niet..." -

avatar Ellen

03/01/2018

- "Ik vind booking erg makkelijk om te gebruiken, vooral omdat je last minute kan wijzigen en betalen miet ook niet op voorhand gebeuren. Wij hebben steeds een positieve ervaring gehad bij bookingen op booking :)" -

avatar Chantal

02/01/2018

- "Goeie booking site, wordt veel gebruikt door ons. Ook altijd handig om in 1 overzicht terug te vinden in welk hotel/appartement/.. je bent verbleven" -

avatar Philippe

02/01/2018

- "Quick hotel booking!" -

avatar Britt

02/01/2018

- "Ideale site om een hotel te zoeken en boeken! Grootste pluspunt is dat je nog laat kan annuleren en betalen." -

avatar Tanja

29/12/2017

- "Zeer makkelijk om iets te zoeken en te boeken. Bespaard tijd en geld." -

avatar Dylan

28/12/2017

- "Intussen al 4 keer via Booking.com verblijf voor reizen geboekt. Alles gaat vlot gemakkelijk." -

avatar Gwendy

27/12/2017

- "Altijd alles in orde en correct! Al jaren klant :)" -

avatar Kathy

20/12/2017

- "Steeds een goed overzicht van de beschikbare hotels. Makkelijk in gebruik. " -

avatar Kathy

20/12/2017

- "Steeds een goed overzicht van de beschikbare hotels. Makkelijk in gebruik. " -

avatar Lobke

19/12/2017

- "De referentiesite als je een hotel (en meer) zoekt. Heel uitgebreid aanbod, die zeer overzichtelijk geplaatst wordt. Je krijgt steeds een duidelijk beeld van het aangeboden hotel. De prijzen zijn meestal goed. Voor trouwe klanten hebben ze ook een Genius programma, die extra voordelen opleveren. Zeker een pluspunt." -

avatar Gigi

18/12/2017

- "Heel gemakkelijk om last minute deals te boeken! Verschillende hotels in Italië geboekt tot zelfs 5min voor aankomst." -

avatar Ellen

17/12/2017

- "Ik ben 2 weken naar Italië geweest en heb dus veel hotels bezocht dankzij mijn mama kregen we de tip om dit te gebruiken we hebben hier veel voordeel uitgehaald, ik was zo enthousiast dat ik nu zelf een account heb." -

avatar Dante

17/12/2017

- "Zoals altijd vlotte boeking met Booking.com. Zelfs na check op website van het hotel in kwestie bleek booking.com goedkoper." -

avatar Ann

16/12/2017

- "Met bol.com zit ik nooit zonder inspiratie als het om cadeautjes kiezen gaat! Altijd fijn winkelen op deze manier ." -

avatar Nick

16/12/2017

- "Onze favoriete website voor al onze tripjes!!" -

avatar Fanny

16/12/2017

- "Onze vaste site om hotels te boeken, gebruiksvriendelijk en de earnie korting is mooi meegenomen!" -

avatar Dana

08/12/2017

- "Leuke site om je reis te boeken! Aantrekkelijke prijzen en veel keuze!" -

avatar Arne

06/12/2017

- "Zeer ruime keuze aan hotels, eenvoudige manier voor te boeken" -

avatar Nick

04/12/2017

- "Goede website en een handige app. Je hoeft vaak zelfs pas te betalen bij aankomst!" -