Booking.com Reviews

241
293
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 562 Reviews
avatar Elke

16/11/2017

- "Handige website, leuke prijsjes en leuke uitjes. De gratis annulatie tot kort voor aankomst is altijd handig met kleine kinderen die op cruciale momenten wel eens durven ziek vallen... Gelukkig nog niet te veel gebruik van hoeven te maken. We kijken uit naar onze volgende booking. " -

avatar Evelyne

14/11/2017

- "booking geeft een duidelijk overzicht van alle accomodaties die er zijn in een bepaalde streek. Erg handig in gebruik." -

avatar Kim

09/11/2017

- "Op zoek naar een fijn weekendje weg, op booking.com vindt je steeds wat je zoekt! Van originele naar rustige locaties! Ook de beoordelingen zijn fijn en eerlijk om door te nemen! Je weet steeds wat er bij de prijs inbegrepen is!" -

avatar Katrien

07/11/2017

- "Oudejaar gaan vieren in Rome, hotel geboekt via Booking.com !" -

avatar Bjorn

07/11/2017

- "goede webshop!! zeer aantrekkelijke prijzen en superservice! hier boek ik steeds dan ook mijn hotels!" -

avatar Britt

06/11/2017

- "Al een aantal keer een hotelovernachting geboekt via booking.com, veel keuze, gemakkelijke site, gemakkelijk te boeken en een voordeel dat je pas bij aankomst dient te betalen en nog laat kan annuleren indien nodig." -

avatar Philippe

04/11/2017

- "Net weer een kamer snel kunnen boeken aan een goede prijs, top!" -

avatar Sarah

03/11/2017

- "al regelmatig goed deals gesloten, de optie kosteloos annuleren is zeer handig. tevreden van deze site." -

avatar Evy

02/11/2017

- "Handige website met een ruim aanbod aan hotels waar je maar wil tegen een scherpe prijs." -

avatar Nicolas

01/11/2017

- "Ondertussen al 5 jaar klant bij deze boekingswebsite. Niets meer dan lof voor deze organisatie, er kunnen er veel van leren." -

avatar Sophie

30/10/2017

- "Steeds scherpe prijzen, mooie voordelen voor Genius members en boekingen overzichtelijk bij te houden in de app." -

avatar Evelyne

30/10/2017

- "Het laatste jaar regelmatig gebruikt voor het boeken van een kamer voor zakenreizen. Nog nooit problemen mee gehad..." -

avatar Koen

28/10/2017

- "Elke keer als we op reis gaan boek ik via Booking.com . Duidelijke foto's op hun site hoe je verblijf er echt uit ziet, geen extra kosten, snelle reactie. Prima site en met earnieland er nog een stevige korting bovenop ! " -

avatar Martine

27/10/2017

- "Wij gebruiken al jaren booking.com om een hotel of vakantieverblijf te zoeken. Ze leveren goed werk, zeker als er zich een probleempje voordoet (in ons geval konden wij de verhuurder niet contacteren - prima opgelost)" -

avatar Delfien

25/10/2017

- "Zeer betrouwbare website. Al verschillende jaren trouwe klant. Aanrader. " -

avatar Philippe

24/10/2017

- "Nog eens via booking.com een overnachting zoeken in mijn prijsklasse, ging weer zeer vlot :-)" -

avatar Kelly

22/10/2017

- "In het verleden al een aantal keer via booking.com een vakantie geboekt. Altijd heel goed geweest. Heel handige site. Zeker een aanrader. " -

avatar Piet

22/10/2017

- "Ik doe al mijn boekingen van een verblijf bij booking.com, Elke keer waar voor mijn geld!" -

avatar Marieke

18/10/2017

- "Heel ruim aanbod. Je kan heel veel hotels/appartementen vinden in verschillende prijscategorieën." -

avatar Sabine

17/10/2017

- "Altijd correcte info, de beoordeling van de anderen is ook altijd héél juist. Een aanrader " -