Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 579 Reviews
avatar Evelyne

30/10/2017

- "Het laatste jaar regelmatig gebruikt voor het boeken van een kamer voor zakenreizen. Nog nooit problemen mee gehad..." -

avatar Koen

28/10/2017

- "Elke keer als we op reis gaan boek ik via Booking.com . Duidelijke foto's op hun site hoe je verblijf er echt uit ziet, geen extra kosten, snelle reactie. Prima site en met earnieland er nog een stevige korting bovenop ! " -

avatar Martine

27/10/2017

- "Wij gebruiken al jaren booking.com om een hotel of vakantieverblijf te zoeken. Ze leveren goed werk, zeker als er zich een probleempje voordoet (in ons geval konden wij de verhuurder niet contacteren - prima opgelost)" -

avatar Delfien

25/10/2017

- "Zeer betrouwbare website. Al verschillende jaren trouwe klant. Aanrader. " -

avatar Philippe

24/10/2017

- "Nog eens via booking.com een overnachting zoeken in mijn prijsklasse, ging weer zeer vlot :-)" -

avatar Kelly

22/10/2017

- "In het verleden al een aantal keer via booking.com een vakantie geboekt. Altijd heel goed geweest. Heel handige site. Zeker een aanrader. " -

avatar Piet

22/10/2017

- "Ik doe al mijn boekingen van een verblijf bij booking.com, Elke keer waar voor mijn geld!" -

avatar Marieke

18/10/2017

- "Heel ruim aanbod. Je kan heel veel hotels/appartementen vinden in verschillende prijscategorieën." -

avatar Sabine

17/10/2017

- "Altijd correcte info, de beoordeling van de anderen is ook altijd héél juist. Een aanrader " -

avatar Martine

13/10/2017

- "Meerdere malen geboekt via booking.com , hotel’s waren super en de aanbiedingen ook " -

avatar Mégane

10/10/2017

- "Handige site met goedkopere prijzen! Top om vakanties te plannen." -

avatar annelies

06/10/2017

- "Nog earnie korting bovenop de scherpste prijs, wat wil je nog meer?" -

avatar Philippe

02/10/2017

- "Snelle boeking site, maar tegenwoordig is rechstreeks bij een hotel boeken goedkoper dan via booking.com" -

avatar Betty

01/10/2017

- "Weekendje eindhoven geboekt en alles was perfect in orde bij aankomst hadden geen problemen, en de app geeft je een herinnering aan wanneer het zo ver is super" -

avatar luc

01/10/2017

- "ik heb al enkele aankopen via earnieland gedaan en leuke kortingen opgespaard" -

avatar Lotte

27/09/2017

- "Leuke overzichtelijke website, goede prijzen. Leuk dat je nog veel tijd hebt om te annuleren voor als het toch niet zou doorgaan." -

avatar Yannick

26/09/2017

- "Vlotte verwerking van reservaties en eventuele annuleringen. Duidelijke omschrijving van de aangeboden accommodatie. Handig!" -

avatar Anja

26/09/2017

- "Ik boek 9/10 reisjes via booking. Jammer dat ik dit niet eerder wist dat ook Earnieland hier aan meewerkt. In ieder geval volgend reisje zal ik het niet vergeten ;-) " -

avatar Carol

25/09/2017

- "Booking.com is een online aanbieder van hotels en vakantiewoningen. Deze zomer hebben wij een heel verzorgde reis via hen geboekt tegen een bijzonder competitieve prijs. Voortaan check ik altijd eerst booking.com vooraleer ik een vakantie boek." -

avatar Ninake

25/09/2017

- "Ze zoeken zelf de goedkoopste prijs voor je hotel en je kan nog kiezen voor ter plaatse te betalen. Gemakkelijk en overzichtelijke site!" -