Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Yannick

26/09/2017

- "Vlotte verwerking van reservaties en eventuele annuleringen. Duidelijke omschrijving van de aangeboden accommodatie. Handig!" -

avatar Anja

26/09/2017

- "Ik boek 9/10 reisjes via booking. Jammer dat ik dit niet eerder wist dat ook Earnieland hier aan meewerkt. In ieder geval volgend reisje zal ik het niet vergeten ;-) " -

avatar Carol

25/09/2017

- "Booking.com is een online aanbieder van hotels en vakantiewoningen. Deze zomer hebben wij een heel verzorgde reis via hen geboekt tegen een bijzonder competitieve prijs. Voortaan check ik altijd eerst booking.com vooraleer ik een vakantie boek." -

avatar Ninake

25/09/2017

- "Ze zoeken zelf de goedkoopste prijs voor je hotel en je kan nog kiezen voor ter plaatse te betalen. Gemakkelijk en overzichtelijke site!" -

avatar Magalie

25/09/2017

- "Booking.com maakt reizen makkelijk en flexibel. En een extra pluim voor de klantendienst die steeds bereikbaar is en steeds vriendelijk en kordaat tussenbeide komt als de accommodatie haar afspraken niet nakomt om in het echt andere voorwaarden stelt dan op Booking aangegeven." -

avatar patricia

23/09/2017

- "ik book steeds via booking.com ze zoeken de goedkoopste deals en proberen problemen steeds vlug op te lossen" -

avatar Joeri

21/09/2017

- "Al verschillende hotels geboekt op booking.com en steeds de beste prijzen. Gemakkelijke website." -

avatar Andres

15/09/2017

- "Onlangs alle boekingen bijgehouden met hun nieuwe app - zeer overzichtelijk!" -

avatar jan

12/09/2017

- "echt goeie site voor leuke koopjes te doen. heb net weer goeie deal gedaan." -

avatar lisette

12/09/2017

- "reeds verschillende keren bij geboekt, alles netjes geregeld, nog nooit iets tegengevallen" -

avatar sandra

12/09/2017

- "snelle boeking, gemakkelijk, voor een weekendje weg reeds meermaals gebruikt en geen klachten" -

avatar Amber

07/09/2017

- "Zeker een website om te bekijken als je graag je eigen reis in elkaar steekt of eens een nachtje weg wil aan een voordelige prijs. Gemakkelijke website." -

avatar Dorien

06/09/2017

- "Handige website als je lastminue nog opzoek moet naar een hotel. Duidelijke prijsvermelding zo kan je makkelijk vergelijken" -

avatar Katrien

03/09/2017

- "Een enorm pluspunt dat je kosteloos kan annuleren, echt een aanrader" -

avatar Piteke

01/09/2017

- "Via booking.com een overnachting in Straatsburg gedaan, prima!" -

avatar Annelies

31/08/2017

- "Vlotte boeking aan een mooie prijs. Zijn heel tevreden " -

avatar Sofie

31/08/2017

- "Hele interessante site om je trip te boeken. Gemakkelijk om prijzen te vergelijken. Ook vaak mooie acties!" -

avatar Tijs

30/08/2017

- "altijd de goedkoopste deals op het internet, zeker een aanrader!" -

avatar Kathleen

30/08/2017

- "elke vakantie gedurende de laatste 8 jaar gaat via booking.com, supertevreden van " -

avatar Kenny

30/08/2017

- "Als ik op vakantie ga check ik altijd via booking of ik ge beste prijs heb. Top shop" -