Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 579 Reviews
avatar Magalie

25/09/2017

- "Booking.com maakt reizen makkelijk en flexibel. En een extra pluim voor de klantendienst die steeds bereikbaar is en steeds vriendelijk en kordaat tussenbeide komt als de accommodatie haar afspraken niet nakomt om in het echt andere voorwaarden stelt dan op Booking aangegeven." -

avatar patricia

23/09/2017

- "ik book steeds via booking.com ze zoeken de goedkoopste deals en proberen problemen steeds vlug op te lossen" -

avatar Joeri

21/09/2017

- "Al verschillende hotels geboekt op booking.com en steeds de beste prijzen. Gemakkelijke website." -

avatar Andres

15/09/2017

- "Onlangs alle boekingen bijgehouden met hun nieuwe app - zeer overzichtelijk!" -

avatar jan

12/09/2017

- "echt goeie site voor leuke koopjes te doen. heb net weer goeie deal gedaan." -

avatar lisette

12/09/2017

- "reeds verschillende keren bij geboekt, alles netjes geregeld, nog nooit iets tegengevallen" -

avatar sandra

12/09/2017

- "snelle boeking, gemakkelijk, voor een weekendje weg reeds meermaals gebruikt en geen klachten" -

avatar Amber

07/09/2017

- "Zeker een website om te bekijken als je graag je eigen reis in elkaar steekt of eens een nachtje weg wil aan een voordelige prijs. Gemakkelijke website." -

avatar Dorien

06/09/2017

- "Handige website als je lastminue nog opzoek moet naar een hotel. Duidelijke prijsvermelding zo kan je makkelijk vergelijken" -

avatar Katrien

03/09/2017

- "Een enorm pluspunt dat je kosteloos kan annuleren, echt een aanrader" -

avatar Piteke

01/09/2017

- "Via booking.com een overnachting in Straatsburg gedaan, prima!" -

avatar Annelies

31/08/2017

- "Vlotte boeking aan een mooie prijs. Zijn heel tevreden " -

avatar Sofie

31/08/2017

- "Hele interessante site om je trip te boeken. Gemakkelijk om prijzen te vergelijken. Ook vaak mooie acties!" -

avatar Tijs

30/08/2017

- "altijd de goedkoopste deals op het internet, zeker een aanrader!" -

avatar Kathleen

30/08/2017

- "elke vakantie gedurende de laatste 8 jaar gaat via booking.com, supertevreden van " -

avatar Kenny

30/08/2017

- "Als ik op vakantie ga check ik altijd via booking of ik ge beste prijs heb. Top shop" -

avatar Niki

30/08/2017

- "Al heel vaak geboekt via Booking.com, zowel in binnen- als buitenland. Nog nooit problemen ondervonden. Handige website!" -

avatar Saskia

29/08/2017

- "Supergemakkelijke en overzichtelijke website. Je kan zoeken op plaats maar ook op een kaart. Je ziet duidelijk of het ontbijt inbegrepen is in de prijs en of je gratis kan annuleren. Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad met deze site!" -

avatar Evelyne

28/08/2017

- "Wij boekte ons hotel voor een scherpe prijs. Alles verliep correct." -

avatar Marissa

26/08/2017

- "Ik boek graag mijn hotel bij booking.com, omdat je kan zoeken op prijs, afstand, en beoordelingen van anderen. En zoveel bezoekers laten feedback achter zodat je echt kan zien of dat bepaalde hotel echt wel goed is. Super!" -