Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Niki

30/08/2017

- "Al heel vaak geboekt via Booking.com, zowel in binnen- als buitenland. Nog nooit problemen ondervonden. Handige website!" -

avatar Saskia

29/08/2017

- "Supergemakkelijke en overzichtelijke website. Je kan zoeken op plaats maar ook op een kaart. Je ziet duidelijk of het ontbijt inbegrepen is in de prijs en of je gratis kan annuleren. Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad met deze site!" -

avatar Evelyne

28/08/2017

- "Wij boekte ons hotel voor een scherpe prijs. Alles verliep correct." -

avatar Marissa

26/08/2017

- "Ik boek graag mijn hotel bij booking.com, omdat je kan zoeken op prijs, afstand, en beoordelingen van anderen. En zoveel bezoekers laten feedback achter zodat je echt kan zien of dat bepaalde hotel echt wel goed is. Super!" -

avatar Nathalie

25/08/2017

- "Deze zomer eerste maal via booking geboekt en heel tevreden ! Ook de klantendienst helpt je waar nodig " -

avatar Evi

25/08/2017

- "Pas met booking.com naar Londen geweest. Nu ik dit weet boek ik volgende keer via earnieland! " -

avatar Avery

22/08/2017

- "Laatste 5 reizen geboekt via booking.com, nooit problemen gehad en zeker een stuk goedkoper" -

avatar Maureen

22/08/2017

- "Super handige website om snel een logement te boeken. Nog nooit bedrogen uitgekomen. Altijd al gekregen wat we verwachten." -

avatar Dafina

15/08/2017

- "Tijdens onze 6 maand-durende reis verschillende keren gebruikt. Niet altijd de goedkoopste, maar toch goede deals bij kunnen doen! " -

avatar Jan

13/08/2017

- "Ideaal om een reis zelf te plannen. Je kan er gemakkelijk goedkope slaapplaatsen vinden." -

avatar Evi

10/08/2017

- "Al jaren booking.com gebruiker. Alvorens we boeken, altijd reviews lezen en hotelinformatie. Eigenlijk nog nooit verkeerde informatie doorgekregen. Super tevreden van de werking van booking.com. Ik ben een trouwe klant!" -

avatar Johanna

09/08/2017

- "Handige app, ik ben altijd tevreden van de via Booking.com geboekte hotels aan scherpe prijzen." -

avatar Katia

08/08/2017

- "Zeer gebruiksvriendelijke site aan de goedkoopste prijzen! Ik boek steeds mijn hotelverblijven via deze site. Aanrader!" -

avatar Kristien

03/08/2017

- "Makkelijke app en site. Best wel nog eens dubbelchecken of je boeking doorkwam bij je bestemming..." -

avatar Lisa

02/08/2017

- "Boek altijd via boeking.com voor een weekendje weg. Super gemakkelijk en veel keuze. Een echte aanrader" -

avatar Matthias

24/07/2017

- "Leuk meegenomen die extra Earnieland korting bij het boeken van een hotel op booking.com!" -

avatar Charlotte

20/07/2017

- "Tevreden van de website. Steeds makkelijk & snel iets boeken :) " -

avatar Greet

19/07/2017

- "Duidelijke en handige website. Al hele leuke b&b' s gevonden. Wij boeken onze verblijfplaats voor onze citytrips steeds hier. " -

avatar Annick

19/07/2017

- "Heel fijne website, met makkelijke zoekopties en correcte behandeling van reservaties. Duidelijke foto's zodat je een goede keuze kan maken." -

avatar Karolien

18/07/2017

- "Goede site. Veel keuze. Al veel goede ervaringen mee gehad." -