Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 579 Reviews
avatar Nathalie

25/08/2017

- "Deze zomer eerste maal via booking geboekt en heel tevreden ! Ook de klantendienst helpt je waar nodig " -

avatar Evi

25/08/2017

- "Pas met booking.com naar Londen geweest. Nu ik dit weet boek ik volgende keer via earnieland! " -

avatar Avery

22/08/2017

- "Laatste 5 reizen geboekt via booking.com, nooit problemen gehad en zeker een stuk goedkoper" -

avatar Maureen

22/08/2017

- "Super handige website om snel een logement te boeken. Nog nooit bedrogen uitgekomen. Altijd al gekregen wat we verwachten." -

avatar Dafina

15/08/2017

- "Tijdens onze 6 maand-durende reis verschillende keren gebruikt. Niet altijd de goedkoopste, maar toch goede deals bij kunnen doen! " -

avatar Jan

13/08/2017

- "Ideaal om een reis zelf te plannen. Je kan er gemakkelijk goedkope slaapplaatsen vinden." -

avatar Evi

10/08/2017

- "Al jaren booking.com gebruiker. Alvorens we boeken, altijd reviews lezen en hotelinformatie. Eigenlijk nog nooit verkeerde informatie doorgekregen. Super tevreden van de werking van booking.com. Ik ben een trouwe klant!" -

avatar Johanna

09/08/2017

- "Handige app, ik ben altijd tevreden van de via Booking.com geboekte hotels aan scherpe prijzen." -

avatar Katia

08/08/2017

- "Zeer gebruiksvriendelijke site aan de goedkoopste prijzen! Ik boek steeds mijn hotelverblijven via deze site. Aanrader!" -

avatar Kristien

03/08/2017

- "Makkelijke app en site. Best wel nog eens dubbelchecken of je boeking doorkwam bij je bestemming..." -

avatar Lisa

02/08/2017

- "Boek altijd via boeking.com voor een weekendje weg. Super gemakkelijk en veel keuze. Een echte aanrader" -

avatar Matthias

24/07/2017

- "Leuk meegenomen die extra Earnieland korting bij het boeken van een hotel op booking.com!" -

avatar Charlotte

20/07/2017

- "Tevreden van de website. Steeds makkelijk & snel iets boeken :) " -

avatar Greet

19/07/2017

- "Duidelijke en handige website. Al hele leuke b&b' s gevonden. Wij boeken onze verblijfplaats voor onze citytrips steeds hier. " -

avatar Annick

19/07/2017

- "Heel fijne website, met makkelijke zoekopties en correcte behandeling van reservaties. Duidelijke foto's zodat je een goede keuze kan maken." -

avatar Karolien

18/07/2017

- "Goede site. Veel keuze. Al veel goede ervaringen mee gehad." -

avatar Krystyna

09/07/2017

- "Al jaren boeken wij via booking.com en steeds vallen de kamers die we krijgen heel goed mee. Het fijne is ook dat je niet op voorhand dient te betalen en gratis kunt annuleren (al hebben wij dat nog nooit moeten doen !). En nu via earnieland kunnen boeken, is het lekker meegenomen van toch nog wat eurokes terug te krijgen. Super, super !!" -

avatar Belinda

03/07/2017

- "Snelle manier om gerust op reis te kunnen vertrekken. Vlotte communicatie en steeds in orde." -

avatar Kenneth

01/07/2017

- "Zeer overzichtelijke site! Ik boek al onze weekendjes via booking.com! Een echte aanrader!" -

avatar Kaat

21/06/2017

- "Top top top! Je vakantie boeken en dan nog lekker die 'korting' erbij zien verschijnen op earnieland. Kei leuk! Maakt je vakante boeken nog leuker natuurlijk!" -