Booking.com Reviews

266
297
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 592 Reviews
avatar Greet

19/07/2017

- "Duidelijke en handige website. Al hele leuke b&b' s gevonden. Wij boeken onze verblijfplaats voor onze citytrips steeds hier. " -

avatar Annick

19/07/2017

- "Heel fijne website, met makkelijke zoekopties en correcte behandeling van reservaties. Duidelijke foto's zodat je een goede keuze kan maken." -

avatar Karolien

18/07/2017

- "Goede site. Veel keuze. Al veel goede ervaringen mee gehad." -

avatar Krystyna

09/07/2017

- "Al jaren boeken wij via booking.com en steeds vallen de kamers die we krijgen heel goed mee. Het fijne is ook dat je niet op voorhand dient te betalen en gratis kunt annuleren (al hebben wij dat nog nooit moeten doen !). En nu via earnieland kunnen boeken, is het lekker meegenomen van toch nog wat eurokes terug te krijgen. Super, super !!" -

avatar Belinda

03/07/2017

- "Snelle manier om gerust op reis te kunnen vertrekken. Vlotte communicatie en steeds in orde." -

avatar Kenneth

01/07/2017

- "Zeer overzichtelijke site! Ik boek al onze weekendjes via booking.com! Een echte aanrader!" -

avatar Kaat

21/06/2017

- "Top top top! Je vakantie boeken en dan nog lekker die 'korting' erbij zien verschijnen op earnieland. Kei leuk! Maakt je vakante boeken nog leuker natuurlijk!" -

avatar luc

20/06/2017

- "ik boek vaak via booking .com en ben zeer tevreden over de service" -

avatar Rachi

20/06/2017

- "Super makkelijk in gebruik met een goeie service indien je vragen hebt. Ik boek al 2jaar nu alles via booking.com en ben zeer tevreden over." -

avatar Levi

16/06/2017

- "Makkelijk je hotel reserveren en gratis annuleren. Overzichtelijke site en handige toegang methode voor je reservaties." -

avatar Frieda

16/06/2017

- "we gaan ieder jaar op vakantie met reserveringen via boocking.com, uitgebreide keuze, nog nooit problemen gehad zelfs niet bij annuleren" -

avatar Rebecca

15/06/2017

- "Ik boek altijd via Booking.com . De commentaten doen veel van klanten. Je weet waar je u aan kan verwachten. Goede service! En zeker vaak mooie deals! " -

avatar Naomi

15/06/2017

- "gemakkelijke website snel boeken en annuleren is ook mogelijk echt handig ik boek altijd via boeking.com" -

avatar Jennis

13/06/2017

- "De website om snel en betaalbaar een verblijfplaats te boeken op je favoriete vakantiebestemmingen. Soms wel wat opdringerig." -

avatar Krystyna

05/06/2017

- "Al jaren vaste klant bij booking.com. Het waarderingscijfer is voor ons een leidraad om hotels ed te boeken, en de info die je daar op terug vindt, is steeds correct omdat je enkel info kan achterlaten als je echt via hun geboekt hebt. De kamers die we steeds gekregen hebben, waren ook vaak in het betere gedeelte van het hotel gelegen. " -

avatar Tom

02/06/2017

- "De beste site voor de scherpste hotel deals. Met een heel ruime en overzichtelijke aanbod van hotels in de gekozen regio. Ook hebben ze de beste prijsgarantie indien je hetzelfde hotel op de andere site goedkoper terug vindt." -

avatar Tessa

01/06/2017

- "Tot nu toe heb mijn vakantie altijd via booking besteld. Ben er echt tevreden van. Er is veel aanbod en goeie kortingen voor de mooiste hotels. :)" -

avatar Astrid

04/05/2017

- "Wij gebruiken al jaren booking.com voor al onze reizen. De site is makkelijk in gebruik, heel tevreden van! " -

avatar Caro

03/05/2017

- "Zo is reisjes boeken nog leuker, want een zakcentje voor onderweg is altijd leuk. " -

avatar Jana

24/04/2017

- "Wij boeken alles via Booking.com, al 6 jaar. Aanrader!" -