Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Anissa

26/03/2017

- "Booking.com is een zeer aangename sites waar je super veel keuze hebt uit hotels! Ook is het overzichtelijk en kan je allerlei faciliteiten aanduiden waardoor je snel een overzicht hebt van de hotels die het meest geschikt zijn voor jou. Echt een aanrader!" -

avatar Peter

19/03/2017

- "Handige site met zeer veel accommodaties aan scherpe prijzen. Al een aantal keren geboekt bij Booking.com en elke keer opnieuw was alles perfect in orde. Dankzij Earnieland nog altijd er een extraatje bovenop! " -

avatar Frederik-Wendy

16/03/2017

- "Handige site om hotels te boeken." -

avatar Lauren

16/03/2017

- "Fijne en goedkope boekingssite!" -

avatar Steven

26/02/2017

- "top om er op uit te trekken" -

avatar Koen

23/02/2017

- "Heel handige site met goede aanbiedingen voor hotels !" -

avatar Kim

04/02/2017

- "Zeer handige site met zowat alle hotels ter wereld!" -

avatar Joke

03/02/2017

- "Makkelijke site om op zoek te gaan naar een hotelletje voor een weekendje weg. Al een paar keer via booking.com geboekt en nog geen nare ervaringen gehad. De lange periode dat je nog gratis kan annuleren is ook héél handig. Als je toch van gedachte veranderd, moet je er niet mee inzitten! We gaan zeker een volgende keer ook op zoek op deze site als we een overnachting ergens willen boeken!" -

avatar Stéphanie

14/01/2017

- "Steeds correct en vlotte afhandeling. " -

avatar Kenneth

09/01/2017

- "Vlotte website! Handig in gebruik! Mooie acties en scherpe prijzen! " -

avatar Elien

30/12/2016

- "leuke b&b gevonden via booking,com. Reservatie verliep vlot en duidelijk. Parijs ontdekken na een heerlijk ontbijt maar toch aan een betaalbare prijs!" -

avatar Katrien

21/12/2016

- "Eerste maal geboekt via booking.com en geen slechte ervaring gehad..meningen waren uiteen lopend voor mij was het hotel perfect..zal in de toekomst zowizo terug via booking.com op reis gaan" -

avatar Ibrahim

01/12/2016

- "Zeer tevreden over booking, de score dat booking geeft op een hotel is ook heel vertrouwelijk. 1 van de 8 keren dat ik boekte klopte de score niet echt. Je hebt ook altijd vrschillende mogelijkheden bij het boeken via booking met ontbijt, met annulatie, zonder annulatie wel met prijsverschil, toch moet ik erbij zeggen dat ontbijt via booking goedkoper is dan ter plaatse van het hotel te nemen. Dit heb ik toch zo ervaren." -

avatar Thomas

21/11/2016

- "Zeer tevreden over mijn ervaring met booking.com Heel snel mijn reservatie kunnen afronden, geen verborgen kosten en uitstekende service. " -

avatar thomas

21/11/2016

- "Zeer tevreden van Booking.com: - goede klantenservice, die u helpen om bv. een bed extra te boeken - handige site, met veel reviews, zodat men goed kan vergelijken tussen de verschillende hotels/bed and breakfast." -

avatar Marion

18/11/2016

- "wij gebruiken al jaren de site en steeds tevreden. wat fijn dat we nu dankzij earnieland nog goedkoper kunnen boeken" -

avatar Ibrahim

16/11/2016

- "Ik gebruik al 5 jaar booking dankzij het aanraden van een collega en ben hier heel blij om. Heel vertrouwelijk, goedkoper of hetzelfde als de hotel + je krijgt extratjes vanaf je meer begint te boeken via booking" -

avatar Kevin

09/11/2016

- "Ondertussen al meer dan 10 keer iets geboekt en nog nooit problemen gehad. Zelfs als ik kijk op de website van de hotels zelf, is het altijd goedkoper of dezelfde prijs via Booking.com" -

avatar Nico

08/11/2016

- "mijn vaste site om hotels te boeken. heel ruim aanbod en prijzen tussen verschillende hotels heel makkelijk te vergelijken en data te kiezen. Ze hebben bovendien een app die je zelfs op de hoogte brengt wanneer je volgende boeking er aan komt" -

avatar Gilberte

17/10/2016

- "Wanneer je hier geen hotel voordelig kanboeken weet ik het niet meer! Veel keuze en steeds voordelig." -