Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar cederick

16/10/2016

- "Beste site om hotels te boeken. Overzichtelijk en vaak ook de goedkoopste." -

avatar Nicolas

11/10/2016

- "Mijn geprefereerde site om snel en gemakkelijk te boeken. Dat ik via Earnieland geld terugkrijg is mooi meegenomen." -

avatar yves

07/10/2016

- "De perfecte site voor hotelboekingen. Veelal gratis annulering en een prima beste prijsgarantie. Gebruik ik vaak om een overnachting vast te leggen. Als je in tussentijd tegen een betere deal aanloopt, dan kun je makkelijk en zonder kosten wijzigen. " -

avatar Christof

29/09/2016

- "Meest complete aanbod van verblijflocaties en verhuur voor op reis. Wij kunnen via Booking.com al onze noden voor op reis boeken, en krijgen via Earnieland nog eens extra korting. Dat doet ons telkens nog iets meer genieten van de trip :)" -

avatar Thomas

28/09/2016

- "Handige website om hotels/hostels/.. te boeken :-)" -

avatar elke

22/09/2016

- "Uitstekende zoekfilters, ruim aanbod, en genius-kortingen zijn geen fabeltje!" -

avatar Lenny

20/09/2016

- "Eigenlijk nog altijd de meest complete collectie hotels en andere verblijven. Al heel vaak gebruikt en nog nooit problemen gehad ... De Earnieland korting is bovendien zeer vrijgevig." -

avatar Sissy

16/09/2016

- "Heel ruim aanbod, ideaal voor op het laatste moment kado'tjes te shoppen ;-)" -

avatar Sissy

16/09/2016

- "Ruime keuze accommodaties, eerlijke reviews en meestal goedkoopste tarief." -

avatar Daan

14/09/2016

- "uitstekende site voor een hotel te boeken" -

avatar Daan

14/09/2016

- "goede site voor een hotel te boeken!" -

avatar Jurrie

01/09/2016

- "Steeds duidelijk, gemakkelijk om hotel te boeken." -

avatar Steven

09/08/2016

- "de meest eenvoudige site om een hotel te boeken. Je bent ook voor 90% zeker dat je aan de laagste prijs boekt. Het score-systeem bij booking.com is een zeer goede referentie voor de kwaliteit van het hotel. PS: je kan hier veel earnie-korting verdienen." -

avatar Isabel

04/08/2016

- "Overzichtelijke site maar als je echt de beste prijs wilt, moet je wel wat tijd vrijmaken om iets te boeken. Meestal mogelijkheid om kamer te nemen met annuleringsmogelijkheid tot dag voor aankomst (staat wel bij dat deze gratis is, maar deze kamer is wel altijd duurder dan de anderen). Als je 5 reserveringen doet op 1 jaar tijd krijg je nog eens extra kortingen. Ook als je een login maakt krijg je extra kortingen te zien." -

avatar Myriam

01/08/2016

- "Alles vlot verlopen" -

avatar Laura

27/07/2016

- "Zeer goede site, al vergelijk ik toch altijd de prijs met de site van het hotel zelf. Wel altijd zeer tevreden over hoe makkelijk het is om te reserveren!" -

avatar Jeroen

22/07/2016

- "Heb zowat 20 keer geboekt bij Booking.com zonder problemen. De 21ste keer ben ik afgezet door 1 van hun hotels. Mijn credit kaart werd onterecht gecharged. Hotel onbereikbaar. Booking.com weigerde al mijn geld terug te bezorgen (de no show wouden ze niet teruggeven desondanks dat het hotel ook gewoon dicht was bij aankomst). Ik heb een klacht bij Mastercard zelf moeten indienen om al mijn geld terug te krijgen. Daarbovenop bieden ze dit malafide hotel nog altijd aan op hun website. Niet 100% betrouwbaar dus die website. Zal er ook nooit meer boeken." -

avatar Esmeralda

12/07/2016

- "Super correcte afhandeling en opvolging ! Top !" -

avatar Annick

11/07/2016

- "Super website. Veel keuzemogelijkheden en makkelijke manier van opzoeken. Goede en correcte service, al jarenlang en nu nog met een extra korting erbij. " -

avatar Mieke

08/07/2016

- "al jaren grote fan van Booking.com. Nu nog met extra korting erbij... geweldig toch steeds de goedkoopste prijs voor een hotelkamer of appartement" -