Booking.com Reviews

212
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 519 Reviews
avatar Virginie

14/02/2016

- "Overzichtelijk en vlot om een reservering te maken. Geen verrassingen achteraf" -

avatar Stijn

30/01/2016

- "Beste boekingsite. Voor de annulatiemogelijkheden zijn geweldig. Bij de meeste hotels kan je tot 24u op voorhand gratis annuleren, zonder reden!" -

avatar Juan

23/01/2016

- "Altijd een ruime keuze voor elk budget, met zeer betrouwbare reviews. Vaak ook de mogelijkheid om te reserveren met de optie om kostenloos te annuleren!" -

avatar Stefan

18/01/2016

- "Ik boek altijd met booking.com. Veel keuze, goeie hotels en zeer gemakkelijk te boeken. Ook goeie deals. Later betalen en soms nog annuleren tot op het laatste moment." -

avatar Michael Vizeke

07/01/2016

"Super goede deals De hotels zijn steeds goed verzorgd en goed. Echt een aanrader" -

avatar Pieter

03/01/2016

- "handig overzicht en makkelijk annuleerbaar als het hotel het toelaat" -

avatar Vincent

28/10/2015

- "Meest uitgebreide site voor hotelboekingen, wel niet altijd de goedkoopste." -

avatar Cindy

20/09/2015

"Best deals and easy to book via Earnieland. Great experience, thanks" -

avatar Dirk

01/09/2015

"Booking.com is meestal de goedkoopste, ga eens boeken via earnieland" -

avatar Kurt

27/08/2015

- "Booking voor 1 nacht op doortocht. Alles was geregeld, dus zeker goed. De prijs is goed!" -

avatar Michaël

13/08/2015

"Hele handige website en app. Veel revieuws, foto's, beschrijvingen die je helpen om de juiste keuze te maken. JE betaald ook altijd de juiste prijs voor je overnachtingen. Makkelijk boekingssysteem. Een aanrader om je vakantie, zakenreis voor te bereiden. " -

avatar Karolien

01/08/2015

- "Snel en gemakkelijk een hotel/B&B boeken vanuit je luie zetel. Wij hebben al verschillende keren geboekt, en nooit problemen gehad. Altijd snel antwoord gekregen van de uitbaters. Voor elk wat wils (prijs, ligging, faciliteiten,...). Aanrader!" -

avatar Katja

11/07/2015

"Al een paar zeer mooie deals gesloten. Handig vanuit je luie zetel. Wel gehoord van uitbaters B&B waar we logeerden dat ze dubbel durven boeken. Maar daar hebben we zelf gelukkig nog niks van ondervonden. " -

avatar Katja

11/07/2015

"Booking.com is een geweldige site als je je levering snel wil ontvangen!" -

avatar Koen

28/06/2015

- "Al jaren gebruik ik deze site. Nu kan het nog extra voordelig door via Earnieland te werken. Booking.com is heel compleet en heel makkelijk te gebruiken." -

avatar Sam

24/06/2015

- "Dit is voor ons DE site to be voor reservaties van een reisje of een weekendje. Alles is altijd goed geregeld, speciale vragen worden zo goed mogelijk behandeld. waar we ook gaan, wij leggen onze overnachting altijd vast via BOOKING.COM omdat je ook heel makkelijk kunt annuleren als er iets tussen komt (zonder kosten). Wij zijn heel tevreden." -

avatar peggy

14/06/2015

"super weer enkele dagen geboekt voor disney " -

avatar peggy

23/05/2015

"super al dikwijls mee geboekt en nog nooit bedrogen uitgekomen" -

avatar Koen

09/05/2015

- "Super website en heel gemakkelijk te gebruiken" -

avatar Dirk

11/04/2015

- "Is meestal goedkoper maar niet altijd." -