Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Louis

04/07/2016

- "In mei de 20 km van Brussel gelopen. Een hotel dicht bij de start? Onmiddellijk gevonden via Booking.com! Bovendien dankzij Earnieland een mooie korting ontvangen. Kwestie dat ik 1tje kon drinken aan de finish ;-)" -

avatar Nicolas

25/06/2016

- "Super website om hotels te boeken, je kan snel verschillende hotels vergelijken op basis van prijs, ligging, faciliteiten,... en een tal van recensies waar je echt iets aan hebt. Je gebruikersaccount geeft ook een mooi overzicht van al je boekingen weer. " -

avatar Ingrid

24/06/2016

- "Al zeker 10 maal via booking geboekt en altijd gevonden wat ik zocht voor een betaalbare prijs. Als de prijs wijzigt kan ja vaak nog herboeken. " -

avatar Tillo

19/06/2016

- "De referentie als je een reis wilt boeken. Goede en duidelijke site, gemakkelijk om prijzen te vergelijk tussen hotels. Vooral de functie dat je op de kaart kunt kijken vind ik super" -

avatar Jimmy

16/06/2016

- "Voor mij de beste site voor hotels te boeken. Makkelijke zoekfunctie, makkelijk filteren, annuleren zonder problemen. en Meestal de beste prijzen." -

avatar Charlotte

24/05/2016

- "Gebruiksvriendelijke site met ruime, overzichtelijke keuze in gelijk welke categorie! Kan interessante deals bieden en handige mogelijkheid om gratis te annuleren. Goede klantenservice!" -

avatar Jimmy

11/05/2016

- "Beste website om hotels te boeken, overzichtelijk en meestal de beste prijs." -

avatar valerie

11/04/2016

- "Gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid aanbod" -

avatar katrien

06/04/2016

- "nog nooit probleem gehad met booking.com. Altijd alles netjes in orde." -

avatar nadine

05/04/2016

- "De hotels die ik bij Booking.Com heb gereserveerd waren allemaal top!" -

avatar Laura

28/03/2016

- "Superhandige site, snelle boeking en nooit geen problemen mee!" -

avatar Hugo

09/03/2016

- "Super gemakkelijke en gebruiksvriendelijke website. Duidelijke afspraken zoals annuleren e.d.. Toch wel belangrijk als je op voorhand boekt." -

avatar Virginie

14/02/2016

- "Overzichtelijk en vlot om een reservering te maken. Geen verrassingen achteraf" -

avatar Stijn

30/01/2016

- "Beste boekingsite. Voor de annulatiemogelijkheden zijn geweldig. Bij de meeste hotels kan je tot 24u op voorhand gratis annuleren, zonder reden!" -

avatar Juan

23/01/2016

- "Altijd een ruime keuze voor elk budget, met zeer betrouwbare reviews. Vaak ook de mogelijkheid om te reserveren met de optie om kostenloos te annuleren!" -

avatar Stefan

18/01/2016

- "Ik boek altijd met booking.com. Veel keuze, goeie hotels en zeer gemakkelijk te boeken. Ook goeie deals. Later betalen en soms nog annuleren tot op het laatste moment." -

avatar Michael Vizeke

07/01/2016

"Super goede deals De hotels zijn steeds goed verzorgd en goed. Echt een aanrader" -

avatar Pieter

03/01/2016

- "handig overzicht en makkelijk annuleerbaar als het hotel het toelaat" -

avatar Vincent

28/10/2015

- "Meest uitgebreide site voor hotelboekingen, wel niet altijd de goedkoopste." -

avatar Cindy

20/09/2015

"Best deals and easy to book via Earnieland. Great experience, thanks" -