Booking.com Reviews

254
296
8
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 579 Reviews
avatar Daan

14/09/2016

- "uitstekende site voor een hotel te boeken" -

avatar Daan

14/09/2016

- "goede site voor een hotel te boeken!" -

avatar Jurrie

01/09/2016

- "Steeds duidelijk, gemakkelijk om hotel te boeken." -

avatar Steven

09/08/2016

- "de meest eenvoudige site om een hotel te boeken. Je bent ook voor 90% zeker dat je aan de laagste prijs boekt. Het score-systeem bij booking.com is een zeer goede referentie voor de kwaliteit van het hotel. PS: je kan hier veel earnie-korting verdienen." -

avatar Isabel

04/08/2016

- "Overzichtelijke site maar als je echt de beste prijs wilt, moet je wel wat tijd vrijmaken om iets te boeken. Meestal mogelijkheid om kamer te nemen met annuleringsmogelijkheid tot dag voor aankomst (staat wel bij dat deze gratis is, maar deze kamer is wel altijd duurder dan de anderen). Als je 5 reserveringen doet op 1 jaar tijd krijg je nog eens earnie kortingen. Ook als je een login maakt krijg je earnie kortingen te zien." -

avatar Myriam

01/08/2016

- "Alles vlot verlopen" -

avatar Laura

27/07/2016

- "Zeer goede site, al vergelijk ik toch altijd de prijs met de site van het hotel zelf. Wel altijd zeer tevreden over hoe makkelijk het is om te reserveren!" -

avatar Jeroen

22/07/2016

- "Heb zowat 20 keer geboekt bij Booking.com zonder problemen. De 21ste keer ben ik afgezet door 1 van hun hotels. Mijn credit kaart werd onterecht gecharged. Hotel onbereikbaar. Booking.com weigerde al mijn geld terug te bezorgen (de no show wouden ze niet teruggeven desondanks dat het hotel ook gewoon dicht was bij aankomst). Ik heb een klacht bij Mastercard zelf moeten indienen om al mijn geld terug te krijgen. Daarbovenop bieden ze dit malafide hotel nog altijd aan op hun website. Niet 100% betrouwbaar dus die website. Zal er ook nooit meer boeken." -

avatar Esmeralda

12/07/2016

- "Super correcte afhandeling en opvolging ! Top !" -

avatar Annick

11/07/2016

- "Super website. Veel keuzemogelijkheden en makkelijke manier van opzoeken. Goede en correcte service, al jarenlang en nu nog met een earnie korting erbij. " -

avatar Mieke

08/07/2016

- "al jaren grote fan van Booking.com. Nu nog met earnie korting erbij... geweldig toch steeds de goedkoopste prijs voor een hotelkamer of appartement" -

avatar Louis

04/07/2016

- "In mei de 20 km van Brussel gelopen. Een hotel dicht bij de start? Onmiddellijk gevonden via Booking.com! Bovendien dankzij Earnieland een mooie korting ontvangen. Kwestie dat ik 1tje kon drinken aan de finish ;-)" -

avatar Nicolas

25/06/2016

- "Super website om hotels te boeken, je kan snel verschillende hotels vergelijken op basis van prijs, ligging, faciliteiten,... en een tal van recensies waar je echt iets aan hebt. Je gebruikersaccount geeft ook een mooi overzicht van al je boekingen weer. " -

avatar Ingrid

24/06/2016

- "Al zeker 10 maal via booking geboekt en altijd gevonden wat ik zocht voor een betaalbare prijs. Als de prijs wijzigt kan ja vaak nog herboeken. " -

avatar Tillo

19/06/2016

- "De referentie als je een reis wilt boeken. Goede en duidelijke site, gemakkelijk om prijzen te vergelijk tussen hotels. Vooral de functie dat je op de kaart kunt kijken vind ik super" -

avatar Jimmy

16/06/2016

- "Voor mij de beste site voor hotels te boeken. Makkelijke zoekfunctie, makkelijk filteren, annuleren zonder problemen. en Meestal de beste prijzen." -

avatar Charlotte

24/05/2016

- "Gebruiksvriendelijke site met ruime, overzichtelijke keuze in gelijk welke categorie! Kan interessante deals bieden en handige mogelijkheid om gratis te annuleren. Goede klantenservice!" -

avatar Jimmy

11/05/2016

- "Beste website om hotels te boeken, overzichtelijk en meestal de beste prijs." -

avatar valerie

11/04/2016

- "Gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid aanbod" -

avatar katrien

06/04/2016

- "nog nooit probleem gehad met booking.com. Altijd alles netjes in orde." -