Booking.com Reviews

215
290
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 533 Reviews
avatar anne

09/07/2019

- "Onlangs geboekt via booking en pas nadien prijs vergeleken met de officiële website van hotel en via booking €200 duurder. Bij deze is men gewaarschuwd, prijzen vergelijken. We hebben gemaild naar booking maar daar hebben we geen antwoord op gekregen." -

avatar Nick

21/06/2019

- "Weer een fijne reisje achter de rug met booking en earniekorting!!!" -

avatar Steven

18/06/2019

- "Altijd heel tevreden van booking. Snel, mooi aanbod, handig overzichtje in de app en transparante prijzen." -

avatar Rynders

10/06/2019

- "Handig boeken met als voordeel dat je vaak gratis kan annuleren tot 2 w voor vertrek" -

avatar elien

08/06/2019

- "Makkelijk en betrouwbaar! Perfect voor onze vakantie" -

avatar Mia

03/06/2019

- "top site,... al vele euro's mee teruggewonnen." -

avatar Reinout

20/05/2019

- "Heel gebruiksvriendelijke website met een mooi en ruim overzicht." -

avatar Marjolein En Kim

17/05/2019

- "super shop, heel gemakkelijk om te boeken." -

avatar Isabel

28/04/2019

- "al zoveel leuke hotelletjes geboekt en nog nooit problemen gehad." -

avatar Nathalie

28/04/2019

- "Via booking.com heel vlot terug een stukje van onze reis kunnen vastleggen." -

avatar Martine

28/04/2019

- "De laatste tijd heb ik vaker een hotel geboekt, en via booking.com word ik niet teleurgesteld in mijn verwachtingen" -

avatar Jordi

28/04/2019

- "Overzichtelijke website met heel ruime keuze aan hotels. Je kan aanvinken dat je bij je hotel gratis parking wil of een zwembad etc. Zeer handig" -

avatar Daphne

23/04/2019

- "Handige zoekfunctie, correcte prijzen, eenvoudig in gebruik. Goede foto's, eerlijke recensies. Gratis annuleren indien mogelijk. Ik boek nooit ergens anders." -

avatar annie

22/04/2019

- "booking.com is ideaal om hotels te boeken - je hoeft ook niet direct te betalen - goeie service" -

avatar Nick

17/04/2019

- "Makkelijke site." -

avatar melissa

10/04/2019

- "goedkoopste van allemaal, eerlijk en eenvoudige site, zal deze zeker nog gebruiken in de toekomst" -

avatar Svitlana

03/04/2019

- "Zeer overzichtelijke manier om een accommodatie te boeken. Perfect. Veel keuze, goede deals en perfecte service. Makkelijk filteren en vergelijken. Eenvoudig boeken. Ik boek enkel nog via Booking.com!" -

avatar Melanie

02/04/2019

- "Zojuist een aankoop gedaan bij bol.com. Zeer gemakkelijk voor minder gekende producten. Je hoeft geen kilometers te rijden om uit te zoeken waar je iets kan kopen." -

avatar Thibault

02/04/2019

- "Ideaal om dankzij Earnieland wat extra budget op reis over te houden!" -

avatar Helena

26/03/2019

- "Ik heb al meerdere malen hotels geboekt via booking.com en ben nog nooit ontgoocheld geweest. Het is wel belangrijk dat iedereen een beoordeling van de hotels schrijft na bezoek zodat een algemeen beeld kan gevormd worden." -