Booking.com Reviews

210
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 517 Reviews
avatar Marjolein En Kim

17/05/2019

- "super shop, heel gemakkelijk om te boeken." -

avatar Isabel

28/04/2019

- "al zoveel leuke hotelletjes geboekt en nog nooit problemen gehad." -

avatar Nathalie

28/04/2019

- "Via booking.com heel vlot terug een stukje van onze reis kunnen vastleggen." -

avatar Martine

28/04/2019

- "De laatste tijd heb ik vaker een hotel geboekt, en via booking.com word ik niet teleurgesteld in mijn verwachtingen" -

avatar Jordi

28/04/2019

- "Overzichtelijke website met heel ruime keuze aan hotels. Je kan aanvinken dat je bij je hotel gratis parking wil of een zwembad etc. Zeer handig" -

avatar Daphne

23/04/2019

- "Handige zoekfunctie, correcte prijzen, eenvoudig in gebruik. Goede foto's, eerlijke recensies. Gratis annuleren indien mogelijk. Ik boek nooit ergens anders." -

avatar annie

22/04/2019

- "booking.com is ideaal om hotels te boeken - je hoeft ook niet direct te betalen - goeie service" -

avatar Nick

17/04/2019

- "Makkelijke site." -

avatar melissa

10/04/2019

- "goedkoopste van allemaal, eerlijk en eenvoudige site, zal deze zeker nog gebruiken in de toekomst" -

avatar Svitlana

03/04/2019

- "Zeer overzichtelijke manier om een accommodatie te boeken. Perfect. Veel keuze, goede deals en perfecte service. Makkelijk filteren en vergelijken. Eenvoudig boeken. Ik boek enkel nog via Booking.com!" -

avatar Melanie

02/04/2019

- "Zojuist een aankoop gedaan bij bol.com. Zeer gemakkelijk voor minder gekende producten. Je hoeft geen kilometers te rijden om uit te zoeken waar je iets kan kopen." -

avatar Thibault

02/04/2019

- "Ideaal om dankzij Earnieland wat extra budget op reis over te houden!" -

avatar Helena

26/03/2019

- "Ik heb al meerdere malen hotels geboekt via booking.com en ben nog nooit ontgoocheld geweest. Het is wel belangrijk dat iedereen een beoordeling van de hotels schrijft na bezoek zodat een algemeen beeld kan gevormd worden." -

avatar Reinout

25/03/2019

- "Zeer tevreden over zowel het aanbod als de prijzen" -

avatar Martine

05/03/2019

- "lekker makkelijk boeken en bij eventuele veranderingen in planning is het annuleren al even makkelijk" -

avatar Sarah

21/02/2019

- "makkelijke manier om hotels te vergelijken en te boeken" -

avatar luc

07/02/2019

- "ben blij dat ik ooit earnieland heb leren kennen" -

avatar Xenia

05/02/2019

- "Super handige site om te vergelijken" -

avatar Joeri

07/01/2019

- "De app werkt zeer goed en zo kan je erg snel je hotel boeken als je bijvoorbeeld last minute ergens terecht komt waar je wil overnachten." -

avatar Maguilla

05/01/2019

- "Al heel veel geboekt via Booking.com en nog nooit een slechte ervaring gehad!" -