Booking.com Reviews

224
291
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 543 Reviews
avatar melissa

10/04/2019

- "goedkoopste van allemaal, eerlijk en eenvoudige site, zal deze zeker nog gebruiken in de toekomst" -

avatar Svitlana

03/04/2019

- "Zeer overzichtelijke manier om een accommodatie te boeken. Perfect. Veel keuze, goede deals en perfecte service. Makkelijk filteren en vergelijken. Eenvoudig boeken. Ik boek enkel nog via Booking.com!" -

avatar Melanie

02/04/2019

- "Zojuist een aankoop gedaan bij bol.com. Zeer gemakkelijk voor minder gekende producten. Je hoeft geen kilometers te rijden om uit te zoeken waar je iets kan kopen." -

avatar Thibault

02/04/2019

- "Ideaal om dankzij Earnieland wat extra budget op reis over te houden!" -

avatar Helena

26/03/2019

- "Ik heb al meerdere malen hotels geboekt via booking.com en ben nog nooit ontgoocheld geweest. Het is wel belangrijk dat iedereen een beoordeling van de hotels schrijft na bezoek zodat een algemeen beeld kan gevormd worden." -

avatar Reinout

25/03/2019

- "Zeer tevreden over zowel het aanbod als de prijzen" -

avatar Martine

05/03/2019

- "lekker makkelijk boeken en bij eventuele veranderingen in planning is het annuleren al even makkelijk" -

avatar Sarah

21/02/2019

- "makkelijke manier om hotels te vergelijken en te boeken" -

avatar luc

07/02/2019

- "ben blij dat ik ooit earnieland heb leren kennen" -

avatar Xenia

05/02/2019

- "Super handige site om te vergelijken" -

avatar Joeri

07/01/2019

- "De app werkt zeer goed en zo kan je erg snel je hotel boeken als je bijvoorbeeld last minute ergens terecht komt waar je wil overnachten." -

avatar Maguilla

05/01/2019

- "Al heel veel geboekt via Booking.com en nog nooit een slechte ervaring gehad!" -

avatar Marijke

02/01/2019

- "Ruim aanbod. Interessante prijzen. Kortingen mogelijk via Genius en Earnieland, dus dat is een leuk extraatje." -

avatar Jana

26/12/2018

- "Overzichtelijke site met handige zoekfuncties. Ruim aanbod aan degelijke accomodaties. Wij kiezen telkens opnieuw voor Booking.com" -

avatar Lisa

16/12/2018

- "Goeie website om een hotel te boeken dicht bij een pretpark, evenement, ..." -

avatar Aline

12/12/2018

- "Heel goeie website. Handig voor elk type reis, steeds de voordeligste prijs! Aanrader!" -

avatar Kelly

06/12/2018

- "Super leuke en duidelijke website" -

avatar stephanie

04/12/2018

- "zeer uitgebreid aanbod tegen interessante prijzen" -

avatar lisa

03/12/2018

- "Via booking.com kan je leuke adresjes vinden voor een weekendje weg. Ik kijk er naar uit om mijn weekend te spenderen in het net geboekte huisje via booking.com" -

avatar Kris

02/12/2018

- "Heel overzichtelijke site. Altijd leuk op goedkoper op hotel te kunnen." -