Booking.com Reviews

210
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 517 Reviews
avatar Marijke

02/01/2019

- "Ruim aanbod. Interessante prijzen. Kortingen mogelijk via Genius en Earnieland, dus dat is een leuk extraatje." -

avatar Jana

26/12/2018

- "Overzichtelijke site met handige zoekfuncties. Ruim aanbod aan degelijke accomodaties. Wij kiezen telkens opnieuw voor Booking.com" -

avatar Lisa

16/12/2018

- "Goeie website om een hotel te boeken dicht bij een pretpark, evenement, ..." -

avatar Aline

12/12/2018

- "Heel goeie website. Handig voor elk type reis, steeds de voordeligste prijs! Aanrader!" -

avatar Kelly

06/12/2018

- "Super leuke en duidelijke website" -

avatar stephanie

04/12/2018

- "zeer uitgebreid aanbod tegen interessante prijzen" -

avatar lisa

03/12/2018

- "Via booking.com kan je leuke adresjes vinden voor een weekendje weg. Ik kijk er naar uit om mijn weekend te spenderen in het net geboekte huisje via booking.com" -

avatar Kris

02/12/2018

- "Heel overzichtelijke site. Altijd leuk op goedkoper op hotel te kunnen." -

avatar Caroline

30/11/2018

- "Steeds een verrassing met boocking , van hotels tot b&b , heel leuk om te ontdekken" -

avatar Laure

30/11/2018

- "Het heeft een eeuwigheid geduurd, geboekt bij booking begin augustus, de reis is al anderhalve maand geleden doorgegaan, maar vandaag (30 oktober) de melding gekregen dat mijn aankoop via earnieland geregistreerd werd! Ik had het niet meer verwacht maar niettemin zeer tevreden dat het blijkbaar toch gelukt was!" -

avatar stephanie

24/11/2018

- "steeds een groot aanbod met goede prijzen. Zeer overzichtelijk en je hoeft vaak niet op voorhand te betalen" -

avatar kim

21/11/2018

- "meestal de goedkoopste voor hotels" -

avatar sema

20/11/2018

- "Prijzen voor veel hotels bij booking.com zijn duurder als je je aanmeldt via earnieland. Dat vond ik wel erg jammer" -

avatar dorine

20/11/2018

- "Altijd een leuke site om een hotel te boeken." -

avatar Matthy

18/11/2018

- "Booking staat garant voor veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen!" -

avatar Liesa

15/11/2018

- "Meermaals geboekt met Booking. Geeft goed aan wat er precies vrij is in de gewenste periode. Geeft veel informatie en reviews weer. Enkel verwarrend dat sommige staat weergegeven niet op voorhand te betalen en indien dan verder staat indien visa gegevens worden doorgegeven. Begrijp het wel, maar vond dit po het begin wel verwarrend." -

avatar Philippe

12/11/2018

- "Zoek je nog een kamer om je city trip, gebruik dan even booking.com. Snel en eenvoudig een kamer regelen om te overnachten." -

avatar Katrien

11/11/2018

- "Steeds tevreden" -

avatar luc

11/11/2018

- "dankzij booking.com steeds makkelijk hotels kunnen boeken" -

avatar Ellen

10/11/2018

- "ideale site om overnachting op doorreis of mini-vakantie te boeken" -