Booking.com Reviews

215
290
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 533 Reviews
avatar Reinout

25/03/2019

- "Zeer tevreden over zowel het aanbod als de prijzen" -

avatar Martine

05/03/2019

- "lekker makkelijk boeken en bij eventuele veranderingen in planning is het annuleren al even makkelijk" -

avatar Sarah

21/02/2019

- "makkelijke manier om hotels te vergelijken en te boeken" -

avatar luc

07/02/2019

- "ben blij dat ik ooit earnieland heb leren kennen" -

avatar Xenia

05/02/2019

- "Super handige site om te vergelijken" -

avatar Joeri

07/01/2019

- "De app werkt zeer goed en zo kan je erg snel je hotel boeken als je bijvoorbeeld last minute ergens terecht komt waar je wil overnachten." -

avatar Maguilla

05/01/2019

- "Al heel veel geboekt via Booking.com en nog nooit een slechte ervaring gehad!" -

avatar Marijke

02/01/2019

- "Ruim aanbod. Interessante prijzen. Kortingen mogelijk via Genius en Earnieland, dus dat is een leuk extraatje." -

avatar Jana

26/12/2018

- "Overzichtelijke site met handige zoekfuncties. Ruim aanbod aan degelijke accomodaties. Wij kiezen telkens opnieuw voor Booking.com" -

avatar Lisa

16/12/2018

- "Goeie website om een hotel te boeken dicht bij een pretpark, evenement, ..." -

avatar Aline

12/12/2018

- "Heel goeie website. Handig voor elk type reis, steeds de voordeligste prijs! Aanrader!" -

avatar Kelly

06/12/2018

- "Super leuke en duidelijke website" -

avatar stephanie

04/12/2018

- "zeer uitgebreid aanbod tegen interessante prijzen" -

avatar lisa

03/12/2018

- "Via booking.com kan je leuke adresjes vinden voor een weekendje weg. Ik kijk er naar uit om mijn weekend te spenderen in het net geboekte huisje via booking.com" -

avatar Kris

02/12/2018

- "Heel overzichtelijke site. Altijd leuk op goedkoper op hotel te kunnen." -

avatar Caroline

30/11/2018

- "Steeds een verrassing met boocking , van hotels tot b&b , heel leuk om te ontdekken" -

avatar Laure

30/11/2018

- "Het heeft een eeuwigheid geduurd, geboekt bij booking begin augustus, de reis is al anderhalve maand geleden doorgegaan, maar vandaag (30 oktober) de melding gekregen dat mijn aankoop via earnieland geregistreerd werd! Ik had het niet meer verwacht maar niettemin zeer tevreden dat het blijkbaar toch gelukt was!" -

avatar stephanie

24/11/2018

- "steeds een groot aanbod met goede prijzen. Zeer overzichtelijk en je hoeft vaak niet op voorhand te betalen" -

avatar kim

21/11/2018

- "meestal de goedkoopste voor hotels" -

avatar sema

20/11/2018

- "Prijzen voor veel hotels bij booking.com zijn duurder als je je aanmeldt via earnieland. Dat vond ik wel erg jammer" -