Booking.com Reviews

224
291
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 543 Reviews
avatar Caroline

30/11/2018

- "Steeds een verrassing met boocking , van hotels tot b&b , heel leuk om te ontdekken" -

avatar Laure

30/11/2018

- "Het heeft een eeuwigheid geduurd, geboekt bij booking begin augustus, de reis is al anderhalve maand geleden doorgegaan, maar vandaag (30 oktober) de melding gekregen dat mijn aankoop via earnieland geregistreerd werd! Ik had het niet meer verwacht maar niettemin zeer tevreden dat het blijkbaar toch gelukt was!" -

avatar stephanie

24/11/2018

- "steeds een groot aanbod met goede prijzen. Zeer overzichtelijk en je hoeft vaak niet op voorhand te betalen" -

avatar kim

21/11/2018

- "meestal de goedkoopste voor hotels" -

avatar sema

20/11/2018

- "Prijzen voor veel hotels bij booking.com zijn duurder als je je aanmeldt via earnieland. Dat vond ik wel erg jammer" -

avatar dorine

20/11/2018

- "Altijd een leuke site om een hotel te boeken." -

avatar Matthy

18/11/2018

- "Booking staat garant voor veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen!" -

avatar Liesa

15/11/2018

- "Meermaals geboekt met Booking. Geeft goed aan wat er precies vrij is in de gewenste periode. Geeft veel informatie en reviews weer. Enkel verwarrend dat sommige staat weergegeven niet op voorhand te betalen en indien dan verder staat indien visa gegevens worden doorgegeven. Begrijp het wel, maar vond dit po het begin wel verwarrend." -

avatar Philippe

12/11/2018

- "Zoek je nog een kamer om je city trip, gebruik dan even booking.com. Snel en eenvoudig een kamer regelen om te overnachten." -

avatar Katrien

11/11/2018

- "Steeds tevreden" -

avatar luc

11/11/2018

- "dankzij booking.com steeds makkelijk hotels kunnen boeken" -

avatar Ellen

10/11/2018

- "ideale site om overnachting op doorreis of mini-vakantie te boeken" -

avatar Evi

10/11/2018

- "booking is seevast het eerste adres dat ik intik als ik aan vakantie denk. Goedkope prijzen en dankzij earnieland nog een mooi stukje terugbetaald, wat wil een mens nog meer :-)" -

avatar Pieter

07/11/2018

- "Dit weekend met Booking.com citytripke gemaakt naar Brugge. Super B&B voor een degelijke prijs." -

avatar veerle

04/11/2018

- "zeer handige app, alles binnen handbereik: boekinggegevens, reisgids, contactgegevens verhuurder, maar ook van booking als er iets niet in orde zou zijn." -

avatar Madyvan

03/11/2018

- "Boeken via Booking.com gaat steeds erg vlot. De laatste keer een vakantiehuisje geboekt waarbij de eigenaar me zeer snel liet weten dat er eigenlijk geen plaats meer was want hij had de kalender nog niet kunnen bijwerken. Ik moest annuleren. Normaalgezien zou ik bij een annulatie 1 nacht moeten betalen, toch is de site erop voorzien om ook gratis annuleren aan te vragen. Je moet dan een reden opgeven, de eigenaar moet het goedkeuren en dag +1 had ik mijn geld terug. Zeer vlot dus. Opnieuw heel tevreden van de service." -

avatar Koen

03/11/2018

- "Heel tevreden over Booking.com . Ondertussen zowel met de familie als met een vriendengroep zo'n 10 keer per jaar gebruikt en steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Jurgen

02/11/2018

- "Reizen zonder booking zou ik mij niet meer kunnen voorstellen. Super dat je dan ook nog op extra earniekorting erbij kunt rekenen !" -

avatar Liesbeth

30/10/2018

- "Ik heb al meerdere malen een hotel geboekt bij Booking.com en ben er héél tevreden van. En nu super dat dit ook via Earnieland kan ;-) Zo verdien je al wat meer terug :-) Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van Booking.com Heel makkelijk, veel keuze en altijd correct!" -

avatar Liesa

23/10/2018

- "Juist nachtje weg geboekt. Beschikbare opties worden overzichtelijk weergegeven. Wel jammer dat indien geen creditcard beschikbaar je verplicht bent om onmiddellijk te betalen ook al is de datum nog een paar maanden ver." -