Booking.com Reviews

210
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 517 Reviews
avatar Evi

10/11/2018

- "booking is seevast het eerste adres dat ik intik als ik aan vakantie denk. Goedkope prijzen en dankzij earnieland nog een mooi stukje terugbetaald, wat wil een mens nog meer :-)" -

avatar Pieter

07/11/2018

- "Dit weekend met Booking.com citytripke gemaakt naar Brugge. Super B&B voor een degelijke prijs." -

avatar veerle

04/11/2018

- "zeer handige app, alles binnen handbereik: boekinggegevens, reisgids, contactgegevens verhuurder, maar ook van booking als er iets niet in orde zou zijn." -

avatar Madyvan

03/11/2018

- "Boeken via Booking.com gaat steeds erg vlot. De laatste keer een vakantiehuisje geboekt waarbij de eigenaar me zeer snel liet weten dat er eigenlijk geen plaats meer was want hij had de kalender nog niet kunnen bijwerken. Ik moest annuleren. Normaalgezien zou ik bij een annulatie 1 nacht moeten betalen, toch is de site erop voorzien om ook gratis annuleren aan te vragen. Je moet dan een reden opgeven, de eigenaar moet het goedkeuren en dag +1 had ik mijn geld terug. Zeer vlot dus. Opnieuw heel tevreden van de service." -

avatar Koen

03/11/2018

- "Heel tevreden over Booking.com . Ondertussen zowel met de familie als met een vriendengroep zo'n 10 keer per jaar gebruikt en steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Jurgen

02/11/2018

- "Reizen zonder booking zou ik mij niet meer kunnen voorstellen. Super dat je dan ook nog op extra earniekorting erbij kunt rekenen !" -

avatar Liesbeth

30/10/2018

- "Ik heb al meerdere malen een hotel geboekt bij Booking.com en ben er héél tevreden van. En nu super dat dit ook via Earnieland kan ;-) Zo verdien je al wat meer terug :-) Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van Booking.com Heel makkelijk, veel keuze en altijd correct!" -

avatar Liesa

23/10/2018

- "Juist nachtje weg geboekt. Beschikbare opties worden overzichtelijk weergegeven. Wel jammer dat indien geen creditcard beschikbaar je verplicht bent om onmiddellijk te betalen ook al is de datum nog een paar maanden ver." -

avatar Stephanie

21/10/2018

- "Mijn meest favoriete website als het erom gaat de beste hotelletjes te vinden in binnen - en buitenland! Zeer overzichtelijke site waardoor het boeken super vlot kan verlopen." -

avatar Benny

14/10/2018

- "een handige site voor een reis te boeken . zeker een aanrader voor een toffe reis met een korting" -

avatar Katia

08/10/2018

- "zo booking.com wordt de 10 online shop waar ik inkopen doe, nog even wachten op goedkeuring en mijn Earniecity badge is in the pocket :)" -

avatar Bart

02/10/2018

- "Vree goe geboekt!" -

avatar Kathleen

01/10/2018

- "Iedere booking kan je makkelijk opvolgen via de app. Je booking doen nadat je Earnieland activeerde vergt maar een minieme inspanning tov van het terugverdiende bedrag. Vergeet dus niet steeds via Earnieland op Booking.com te gaan surfen en iets aan te kopen!" -

avatar Katrien

29/09/2018

- "Duidelijke website waar je makkelijk kan vergelijken. Een aanrader!" -

avatar Melissa

24/09/2018

- "Super website! Je vind er alles wat je nodig hebt en supersnel geleverd! Is er een probleem, dan helpen de mensen van de helpdesk je steeds met de glimlach! Top!" -

avatar Merita

24/09/2018

- "eerste maal geboekt via booking.com, handige website, makkelijk te reserveren, en leuke extra korting via earnieland :)" -

avatar Kris

22/09/2018

- "Beste reiswebsite! Altijd een competitieve prijs, betrouwbaar, en de ratings van deh otels zijn een goede leiddraad." -

avatar Jens

22/09/2018

- "zeer gemakkelijk werken via booking.com we zijn op rondreis geweest en konden gemakkelijk de dag voordien boeken waar we naartoe gingen super!" -

avatar Stijn

20/09/2018

- "Prima website met veel filter/zoekmogelijkheden!" -

avatar Dorien

19/09/2018

- "Goede deals en je kan vaak je reservering nog annuleren zonder extra kosten." -