Booking.com Reviews

215
290
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 533 Reviews
avatar dorine

20/11/2018

- "Altijd een leuke site om een hotel te boeken." -

avatar Matthy

18/11/2018

- "Booking staat garant voor veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen!" -

avatar Liesa

15/11/2018

- "Meermaals geboekt met Booking. Geeft goed aan wat er precies vrij is in de gewenste periode. Geeft veel informatie en reviews weer. Enkel verwarrend dat sommige staat weergegeven niet op voorhand te betalen en indien dan verder staat indien visa gegevens worden doorgegeven. Begrijp het wel, maar vond dit po het begin wel verwarrend." -

avatar Philippe

12/11/2018

- "Zoek je nog een kamer om je city trip, gebruik dan even booking.com. Snel en eenvoudig een kamer regelen om te overnachten." -

avatar Katrien

11/11/2018

- "Steeds tevreden" -

avatar luc

11/11/2018

- "dankzij booking.com steeds makkelijk hotels kunnen boeken" -

avatar Ellen

10/11/2018

- "ideale site om overnachting op doorreis of mini-vakantie te boeken" -

avatar Evi

10/11/2018

- "booking is seevast het eerste adres dat ik intik als ik aan vakantie denk. Goedkope prijzen en dankzij earnieland nog een mooi stukje terugbetaald, wat wil een mens nog meer :-)" -

avatar Pieter

07/11/2018

- "Dit weekend met Booking.com citytripke gemaakt naar Brugge. Super B&B voor een degelijke prijs." -

avatar veerle

04/11/2018

- "zeer handige app, alles binnen handbereik: boekinggegevens, reisgids, contactgegevens verhuurder, maar ook van booking als er iets niet in orde zou zijn." -

avatar Madyvan

03/11/2018

- "Boeken via Booking.com gaat steeds erg vlot. De laatste keer een vakantiehuisje geboekt waarbij de eigenaar me zeer snel liet weten dat er eigenlijk geen plaats meer was want hij had de kalender nog niet kunnen bijwerken. Ik moest annuleren. Normaalgezien zou ik bij een annulatie 1 nacht moeten betalen, toch is de site erop voorzien om ook gratis annuleren aan te vragen. Je moet dan een reden opgeven, de eigenaar moet het goedkeuren en dag +1 had ik mijn geld terug. Zeer vlot dus. Opnieuw heel tevreden van de service." -

avatar Koen

03/11/2018

- "Heel tevreden over Booking.com . Ondertussen zowel met de familie als met een vriendengroep zo'n 10 keer per jaar gebruikt en steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding." -

avatar Jurgen

02/11/2018

- "Reizen zonder booking zou ik mij niet meer kunnen voorstellen. Super dat je dan ook nog op extra earniekorting erbij kunt rekenen !" -

avatar Liesbeth

30/10/2018

- "Ik heb al meerdere malen een hotel geboekt bij Booking.com en ben er héél tevreden van. En nu super dat dit ook via Earnieland kan ;-) Zo verdien je al wat meer terug :-) Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van Booking.com Heel makkelijk, veel keuze en altijd correct!" -

avatar Liesa

23/10/2018

- "Juist nachtje weg geboekt. Beschikbare opties worden overzichtelijk weergegeven. Wel jammer dat indien geen creditcard beschikbaar je verplicht bent om onmiddellijk te betalen ook al is de datum nog een paar maanden ver." -

avatar Stephanie

21/10/2018

- "Mijn meest favoriete website als het erom gaat de beste hotelletjes te vinden in binnen - en buitenland! Zeer overzichtelijke site waardoor het boeken super vlot kan verlopen." -

avatar Benny

14/10/2018

- "een handige site voor een reis te boeken . zeker een aanrader voor een toffe reis met een korting" -

avatar Katia

08/10/2018

- "zo booking.com wordt de 10 online shop waar ik inkopen doe, nog even wachten op goedkeuring en mijn Earniecity badge is in the pocket :)" -

avatar Bart

02/10/2018

- "Vree goe geboekt!" -

avatar Kathleen

01/10/2018

- "Iedere booking kan je makkelijk opvolgen via de app. Je booking doen nadat je Earnieland activeerde vergt maar een minieme inspanning tov van het terugverdiende bedrag. Vergeet dus niet steeds via Earnieland op Booking.com te gaan surfen en iets aan te kopen!" -