Booking.com Reviews

210
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 517 Reviews
avatar Bart

18/09/2018

- "Geboekt!" -

avatar Moerbi

14/09/2018

- "vaak een lage prijs en verder een zeer gebruiksvriendelijke website" -

avatar Fanny

13/09/2018

- "Veel keuze en mooie kortingen !" -

avatar Eva

12/09/2018

- "Een aanrader voor iedereen die een verblijf wenst te boeken. Ook zeer correcte voorstelling van de verblijven die te boeken zijn via hun gebruiksvriendelijk platform." -

avatar Laurenz

05/09/2018

- "Handig om snel een goed hotel te vinden volgens beschikbaar budget en noden!" -

avatar Sally

03/09/2018

- "altijd in orde!" -

avatar Kelly

25/08/2018

- "Altijd iets te vinden in ieders prijsklasse ??? En alles goed geregeld!" -

avatar Sharon

25/08/2018

- "Ik boek regelmatig via Booking, superhandig en snel overzicht van de beschikbare hotels. De korting die je hier kunt meepikken is leuk meegenomen voor het volgende uitstapje!! ;-)" -

avatar Natasja

25/08/2018

- "heel tevreden over de service" -

avatar Wim

22/08/2018

- "scherpe prijzen vlotte afhandeling" -

avatar sandra

21/08/2018

- "Boek altijd met booking, veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen !" -

avatar anneleen

21/08/2018

- "Betrouwbare en praktische website!" -

avatar Stephanie

18/08/2018

- "Ik heb al een paar keer via Booking.com geboekt. Nog geen ekele keren problemen ondervonden, steeds correcte prijs, geen verrassing van prijs achteraf" -

avatar Sally

17/08/2018

- "heeeel tevreden van. Gaat vlot en boeking is altijd in orde" -

avatar Nancy

16/08/2018

- "Via Booking.com een luxehotel gevonden aan een scherpe prijs en een super vakantie gehad." -

avatar Marleen

16/08/2018

- "Ruime keuze aan hotels, vaak aan een voordelige prijs, al loont het nog wel om te vergelijken met aanbiedingen waar het ontbijt bijvoorbeeld wél inbegrepen is. Ik vind vooral de info uit de beoordelingen en de vele foto's interessant." -

avatar Madyvan

15/08/2018

- "Ik vind dit een zeer overzichtelijke site. Bijzonder vlot om op te zoeken, keuzes te maken en te reserveren. Ik gebruik hem graag." -

avatar An

10/08/2018

- "Werkt prima, de meeste filters die wij nodig hebben (of kunnen bedenken) zitten er in. Toen na onze laatste boeking de eigenaars meldden dat onze reservering duurder was dan geadverteerd (en al betaald), kregen we gelukkig zonder problemen ons geld terug. Ook al was het in principe non-refundable. Anderzijds zou een foute (maar realistische) prijs gewoon aangehouden moeten worden natuurlijk. Daar kan booking zelf echter weinig aan doen, gok ik." -

avatar Annelies

09/08/2018

- "Heel leuke hotels. Handige zoekfunctie als je een reis zoekt dat aan bepaalde criteria moet voldoen. Goede service en alles wordt goed opgevolgt." -

avatar Ann

08/08/2018

- "Nieuwe droogkast. Onverwachte dure aankoop... gelukkig slaan earnieland een Coolblue de handen in mekaar zodat ik toch een fijne korting heb gekregen." -