Booking.com Reviews

224
291
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 543 Reviews
avatar Stephanie

21/10/2018

- "Mijn meest favoriete website als het erom gaat de beste hotelletjes te vinden in binnen - en buitenland! Zeer overzichtelijke site waardoor het boeken super vlot kan verlopen." -

avatar Benny

14/10/2018

- "een handige site voor een reis te boeken . zeker een aanrader voor een toffe reis met een korting" -

avatar Katia

08/10/2018

- "zo booking.com wordt de 10 online shop waar ik inkopen doe, nog even wachten op goedkeuring en mijn Earniecity badge is in the pocket :)" -

avatar Bart

02/10/2018

- "Vree goe geboekt!" -

avatar Kathleen

01/10/2018

- "Iedere booking kan je makkelijk opvolgen via de app. Je booking doen nadat je Earnieland activeerde vergt maar een minieme inspanning tov van het terugverdiende bedrag. Vergeet dus niet steeds via Earnieland op Booking.com te gaan surfen en iets aan te kopen!" -

avatar Katrien

29/09/2018

- "Duidelijke website waar je makkelijk kan vergelijken. Een aanrader!" -

avatar Melissa

24/09/2018

- "Super website! Je vind er alles wat je nodig hebt en supersnel geleverd! Is er een probleem, dan helpen de mensen van de helpdesk je steeds met de glimlach! Top!" -

avatar Merita

24/09/2018

- "eerste maal geboekt via booking.com, handige website, makkelijk te reserveren, en leuke extra korting via earnieland :)" -

avatar Kris

22/09/2018

- "Beste reiswebsite! Altijd een competitieve prijs, betrouwbaar, en de ratings van deh otels zijn een goede leiddraad." -

avatar Jens

22/09/2018

- "zeer gemakkelijk werken via booking.com we zijn op rondreis geweest en konden gemakkelijk de dag voordien boeken waar we naartoe gingen super!" -

avatar Stijn

20/09/2018

- "Prima website met veel filter/zoekmogelijkheden!" -

avatar Dorien

19/09/2018

- "Goede deals en je kan vaak je reservering nog annuleren zonder extra kosten." -

avatar Bart

18/09/2018

- "Geboekt!" -

avatar Moerbi

14/09/2018

- "vaak een lage prijs en verder een zeer gebruiksvriendelijke website" -

avatar Fanny

13/09/2018

- "Veel keuze en mooie kortingen !" -

avatar Eva

12/09/2018

- "Een aanrader voor iedereen die een verblijf wenst te boeken. Ook zeer correcte voorstelling van de verblijven die te boeken zijn via hun gebruiksvriendelijk platform." -

avatar Laurenz

05/09/2018

- "Handig om snel een goed hotel te vinden volgens beschikbaar budget en noden!" -

avatar Sally

03/09/2018

- "altijd in orde!" -

avatar Kelly

25/08/2018

- "Altijd iets te vinden in ieders prijsklasse ??? En alles goed geregeld!" -

avatar Sharon

25/08/2018

- "Ik boek regelmatig via Booking, superhandig en snel overzicht van de beschikbare hotels. De korting die je hier kunt meepikken is leuk meegenomen voor het volgende uitstapje!! ;-)" -