Booking.com Reviews

215
290
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 533 Reviews
avatar Katrien

29/09/2018

- "Duidelijke website waar je makkelijk kan vergelijken. Een aanrader!" -

avatar Melissa

24/09/2018

- "Super website! Je vind er alles wat je nodig hebt en supersnel geleverd! Is er een probleem, dan helpen de mensen van de helpdesk je steeds met de glimlach! Top!" -

avatar Merita

24/09/2018

- "eerste maal geboekt via booking.com, handige website, makkelijk te reserveren, en leuke extra korting via earnieland :)" -

avatar Kris

22/09/2018

- "Beste reiswebsite! Altijd een competitieve prijs, betrouwbaar, en de ratings van deh otels zijn een goede leiddraad." -

avatar Jens

22/09/2018

- "zeer gemakkelijk werken via booking.com we zijn op rondreis geweest en konden gemakkelijk de dag voordien boeken waar we naartoe gingen super!" -

avatar Stijn

20/09/2018

- "Prima website met veel filter/zoekmogelijkheden!" -

avatar Dorien

19/09/2018

- "Goede deals en je kan vaak je reservering nog annuleren zonder extra kosten." -

avatar Bart

18/09/2018

- "Geboekt!" -

avatar Moerbi

14/09/2018

- "vaak een lage prijs en verder een zeer gebruiksvriendelijke website" -

avatar Fanny

13/09/2018

- "Veel keuze en mooie kortingen !" -

avatar Eva

12/09/2018

- "Een aanrader voor iedereen die een verblijf wenst te boeken. Ook zeer correcte voorstelling van de verblijven die te boeken zijn via hun gebruiksvriendelijk platform." -

avatar Laurenz

05/09/2018

- "Handig om snel een goed hotel te vinden volgens beschikbaar budget en noden!" -

avatar Sally

03/09/2018

- "altijd in orde!" -

avatar Kelly

25/08/2018

- "Altijd iets te vinden in ieders prijsklasse ??? En alles goed geregeld!" -

avatar Sharon

25/08/2018

- "Ik boek regelmatig via Booking, superhandig en snel overzicht van de beschikbare hotels. De korting die je hier kunt meepikken is leuk meegenomen voor het volgende uitstapje!! ;-)" -

avatar Natasja

25/08/2018

- "heel tevreden over de service" -

avatar Wim

22/08/2018

- "scherpe prijzen vlotte afhandeling" -

avatar sandra

21/08/2018

- "Boek altijd met booking, veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen !" -

avatar anneleen

21/08/2018

- "Betrouwbare en praktische website!" -

avatar Stephanie

18/08/2018

- "Ik heb al een paar keer via Booking.com geboekt. Nog geen ekele keren problemen ondervonden, steeds correcte prijs, geen verrassing van prijs achteraf" -