Booking.com Reviews

211
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 518 Reviews
avatar Ann

08/08/2018

- "Geweldige aankoop gedaan bij booking.com en meteen een leuke korting binnengehaald. Supergevoel!" -

avatar Kristine

07/08/2018

- "Elke keer een extra korting op je aankopen,altijd leuk!" -

avatar Bert

05/08/2018

- "Erg overzichtelijk wat het kiezen een pak gemakkelijker maakt!" -

avatar kim

05/08/2018

- "Geweldige site!!!! Je kan reserveren zonder vooraf betaling en indien je niet kan gaan makkelijk annuleren" -

avatar Sara

04/08/2018

- "Onze meest favoriete online bookingsite voor reizen en citytrips over heel de wereld. Duidelijke lay-out en steeds up to date!" -

avatar Laure

03/08/2018

- "Je vind hier altijd wel een goede overnachting aan een redelijke prijs. En het kosteloos annuleren is zeer handig, zo moet je meestal geen reisverzekering voorzien." -

avatar Raphael

02/08/2018

- "Beste reiswebsite! Altijd een competitieve prijs, betrouwbaar, en de ratings van deh otels zijn een goede leiddraad." -

avatar Rebecca

01/08/2018

- "9/10 boek ik mijn hotel met Booking.com. Is heel overzichtelijk en helpt echt met kiezen. Voldoende informatie beschikbaar . De ideale manier om je droom vakantie te boeken!" -

avatar Sharon

31/07/2018

- "Zeer makkelijk boeken bij booking.com. Een aanrader voor een weekendje weg!" -

avatar Karel

30/07/2018

- "Overzichtelijke site,, super promo's en steeds perfecte afhandeling van reservatie" -

avatar Kenneth

29/07/2018

- "Snelle booking met een duidelijk overzicht. Prijzen zijn soms wel scherper op de website van het hotel zelf." -

avatar Evi

29/07/2018

- "De planning van al onze reizen begint steeds met een zoektocht op booking. Gemakkelijke site om overnachting te zoeken op een specifieke plaats en datum!" -

avatar Wim

18/07/2018

- "Expedia is gewoon beter !" -

avatar Arlette

18/07/2018

- "Mooie prijs bij Booking.com voor een korte vakantie. Via earnieland nog een extra korting gekregen. Dit is mooi meegenomen.! Correcte afhandeling bij Booking.com. Een aanrader!" -

avatar phyllis

12/07/2018

- "Goede en correcte ervaring. Wel al enkele malen ondervonden dat skyscanner goedkoper is." -

avatar Emilie

10/07/2018

- "Extra korting op een reeds voordelig prijs ? Check ! " -

avatar Delphine

04/07/2018

- "Altijd zeer tevreden! " -

avatar Jonas

04/07/2018

- "Al verschillende keren earnieland gebruikt voor Booking.com! Top site!" -

avatar Nancy

02/07/2018

- "gemakkelijk geld verdienen bij uw online aankopen vele winkels staan reeds in verbinding met earnieland " -

avatar Kylie

02/07/2018

- "Al geboekt heel handig" -