Booking.com Reviews

225
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 545 Reviews
avatar Natasja

25/08/2018

- "heel tevreden over de service" -

avatar Wim

22/08/2018

- "scherpe prijzen vlotte afhandeling" -

avatar sandra

21/08/2018

- "Boek altijd met booking, veilig, eenvoudig en wijzigingen eenvoudig op te lossen !" -

avatar anneleen

21/08/2018

- "Betrouwbare en praktische website!" -

avatar Stephanie

18/08/2018

- "Ik heb al een paar keer via Booking.com geboekt. Nog geen ekele keren problemen ondervonden, steeds correcte prijs, geen verrassing van prijs achteraf" -

avatar Sally

17/08/2018

- "heeeel tevreden van. Gaat vlot en boeking is altijd in orde" -

avatar Nancy

16/08/2018

- "Via Booking.com een luxehotel gevonden aan een scherpe prijs en een super vakantie gehad." -

avatar Marleen

16/08/2018

- "Ruime keuze aan hotels, vaak aan een voordelige prijs, al loont het nog wel om te vergelijken met aanbiedingen waar het ontbijt bijvoorbeeld wél inbegrepen is. Ik vind vooral de info uit de beoordelingen en de vele foto's interessant." -

avatar Madyvan

15/08/2018

- "Ik vind dit een zeer overzichtelijke site. Bijzonder vlot om op te zoeken, keuzes te maken en te reserveren. Ik gebruik hem graag." -

avatar An

10/08/2018

- "Werkt prima, de meeste filters die wij nodig hebben (of kunnen bedenken) zitten er in. Toen na onze laatste boeking de eigenaars meldden dat onze reservering duurder was dan geadverteerd (en al betaald), kregen we gelukkig zonder problemen ons geld terug. Ook al was het in principe non-refundable. Anderzijds zou een foute (maar realistische) prijs gewoon aangehouden moeten worden natuurlijk. Daar kan booking zelf echter weinig aan doen, gok ik." -

avatar Annelies

09/08/2018

- "Heel leuke hotels. Handige zoekfunctie als je een reis zoekt dat aan bepaalde criteria moet voldoen. Goede service en alles wordt goed opgevolgt." -

avatar Ann

08/08/2018

- "Nieuwe droogkast. Onverwachte dure aankoop... gelukkig slaan earnieland een Coolblue de handen in mekaar zodat ik toch een fijne korting heb gekregen." -

avatar Ann

08/08/2018

- "Geweldige aankoop gedaan bij booking.com en meteen een leuke korting binnengehaald. Supergevoel!" -

avatar Kristine

07/08/2018

- "Elke keer een extra korting op je aankopen,altijd leuk!" -

avatar Bert

05/08/2018

- "Erg overzichtelijk wat het kiezen een pak gemakkelijker maakt!" -

avatar kim

05/08/2018

- "Geweldige site!!!! Je kan reserveren zonder vooraf betaling en indien je niet kan gaan makkelijk annuleren" -

avatar Sara

04/08/2018

- "Onze meest favoriete online bookingsite voor reizen en citytrips over heel de wereld. Duidelijke lay-out en steeds up to date!" -

avatar Laure

03/08/2018

- "Je vind hier altijd wel een goede overnachting aan een redelijke prijs. En het kosteloos annuleren is zeer handig, zo moet je meestal geen reisverzekering voorzien." -

avatar Raphael

02/08/2018

- "Beste reiswebsite! Altijd een competitieve prijs, betrouwbaar, en de ratings van deh otels zijn een goede leiddraad." -

avatar Rebecca

01/08/2018

- "9/10 boek ik mijn hotel met Booking.com. Is heel overzichtelijk en helpt echt met kiezen. Voldoende informatie beschikbaar . De ideale manier om je droom vakantie te boeken!" -