Booking.com Reviews

210
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 517 Reviews
avatar Nancy

01/07/2018

- "Super handige site om een reis te boeken. Ook een ruim aanbod en bijna altijd de goedkoopste prijs." -

avatar Evelien

29/06/2018

- "Goede communicatie via email en voldoende informatie over hotel! Uitstekend. " -

avatar Wim

29/06/2018

- "Ik al jaren al onze overnachtingen op booking.com. Altijd perfect in orde en (bijna) altijd de laagste prijs! Klantenreviews zijn zeker een meerwaarde!" -

avatar Alien

28/06/2018

- "Enorm groot aanbod, perfect te filteren, of rangschikken volgens wat je wil. Snel en efficiënt!" -

avatar Lisa

25/06/2018

- "Handig! En als je voldoende boekt, krijg je extra korting van booking zelf. Daarbij nog de extra korting van Earnieland en het is enorm de moeite. " -

avatar Marc

23/06/2018

- "Gebruik al enkele jaren Booking.com. Ook gemakkelijk om op het laatste momentje nog iets te boeken. Ook als je onderweg bent is het een praktische app..." -

avatar Lieselotte

20/06/2018

- "Al heel vaak via deze app geboekt! Altijd in orde voor een correcte prijs!" -

avatar Tinne

08/06/2018

- "Lang leve Earnieland. Door Earnieland extra korting op ons verblijf. " -

avatar Ward

08/06/2018

- "Net mijn accomodatie voor een klein prijsje geboekt zodat ik in alle rust en ontspanning kan genieten van de laatste uurtjes van mijn vrouw voor ze vertrekt op vakantie voor een week" -

avatar Jolien

04/06/2018

- "Het boeken van onze reis verliep hier zeer eenvoudig!" -

avatar Nele

01/06/2018

- "Duidelijk boeken via booking.com" -

avatar Frederik

01/06/2018

- "Top website. Gebruik hem al jaren zowel privé als professioneel. Vooral zeer gebruilsvriendelijk en je kan steeds heel gemakkelijk je reservaties terugvinden ook via de app als je op reis bent." -

avatar Sabine

24/05/2018

- "Weekendje weg? Gemakkelijk te boeken via Booking.com" -

avatar Bea

24/05/2018

- "Superhandige app en makkelijk om je boekingen bij te houden." -

avatar Arlette

23/05/2018

- "Een leuk weekend geboekt bij booking.com via Earnieland. Deze korting is mooi meegenomen via Earnieland. Gemakkelijk online een weekend weg met vrienden. Ik vind Booking.com zeker een aanrader! " -

avatar Diana

17/05/2018

- "Zeer gemakkelijk en zeer goedkoop een accomodatie vinden doe je bij Bookings.com! Juist onze hotel overnachting geboekt voor zorgeloos te kunnen vertrekken naar de luchthaven voor ons vakantie naar Griekenland!! Aanrader. " -

avatar Diana

17/05/2018

- "Ik wist niet dat je op zo een gemakkelijk manier geld kan verdienen door te shoppen of boeken!" -

avatar Steven

17/05/2018

- "Booking blijft een handige website om hotels of B&B's te vinden. Promo's genoeg. Ook de uitgebreide selectiemogelijkheden tijdens het zoeken zijn top." -

avatar Sabine

17/05/2018

- "wij gaan steeds met booking als we naar het buitenland gaan. ze zijn heel betrouwbaar. " -

avatar Stijn

15/05/2018

- "Zeer betrouwbaar en vrijwel altijd de laagste prijs." -