Booking.com Reviews

215
290
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 533 Reviews
avatar Arlette

18/07/2018

- "Mooie prijs bij Booking.com voor een korte vakantie. Via earnieland nog een extra korting gekregen. Dit is mooi meegenomen.! Correcte afhandeling bij Booking.com. Een aanrader!" -

avatar phyllis

12/07/2018

- "Goede en correcte ervaring. Wel al enkele malen ondervonden dat skyscanner goedkoper is." -

avatar Emilie

10/07/2018

- "Extra korting op een reeds voordelig prijs ? Check ! " -

avatar Delphine

04/07/2018

- "Altijd zeer tevreden! " -

avatar Jonas

04/07/2018

- "Al verschillende keren earnieland gebruikt voor Booking.com! Top site!" -

avatar Nancy

02/07/2018

- "gemakkelijk geld verdienen bij uw online aankopen vele winkels staan reeds in verbinding met earnieland " -

avatar Kylie

02/07/2018

- "Al geboekt heel handig" -

avatar Nancy

01/07/2018

- "Super handige site om een reis te boeken. Ook een ruim aanbod en bijna altijd de goedkoopste prijs." -

avatar Evelien

29/06/2018

- "Goede communicatie via email en voldoende informatie over hotel! Uitstekend. " -

avatar Wim

29/06/2018

- "Ik al jaren al onze overnachtingen op booking.com. Altijd perfect in orde en (bijna) altijd de laagste prijs! Klantenreviews zijn zeker een meerwaarde!" -

avatar Alien

28/06/2018

- "Enorm groot aanbod, perfect te filteren, of rangschikken volgens wat je wil. Snel en efficiënt!" -

avatar Lisa

25/06/2018

- "Handig! En als je voldoende boekt, krijg je extra korting van booking zelf. Daarbij nog de extra korting van Earnieland en het is enorm de moeite. " -

avatar Marc

23/06/2018

- "Gebruik al enkele jaren Booking.com. Ook gemakkelijk om op het laatste momentje nog iets te boeken. Ook als je onderweg bent is het een praktische app..." -

avatar Lieselotte

20/06/2018

- "Al heel vaak via deze app geboekt! Altijd in orde voor een correcte prijs!" -

avatar Tinne

08/06/2018

- "Lang leve Earnieland. Door Earnieland extra korting op ons verblijf. " -

avatar Ward

08/06/2018

- "Net mijn accomodatie voor een klein prijsje geboekt zodat ik in alle rust en ontspanning kan genieten van de laatste uurtjes van mijn vrouw voor ze vertrekt op vakantie voor een week" -

avatar Jolien

04/06/2018

- "Het boeken van onze reis verliep hier zeer eenvoudig!" -

avatar Nele

01/06/2018

- "Duidelijk boeken via booking.com" -

avatar Frederik

01/06/2018

- "Top website. Gebruik hem al jaren zowel privé als professioneel. Vooral zeer gebruilsvriendelijk en je kan steeds heel gemakkelijk je reservaties terugvinden ook via de app als je op reis bent." -

avatar Sabine

24/05/2018

- "Weekendje weg? Gemakkelijk te boeken via Booking.com" -