Booking.com Reviews

212
281
7
2
6
Gemiddelde score
4/5 - 519 Reviews
avatar Laura

13/05/2018

- "zeer gemakkelijk om snel een vakantie te regelen ;) " -

avatar Marloes

08/05/2018

- "voor mijn werk veel kamers geboekt via booking.com. bij regelmatig boeken voordelen als welkomsdrankjes, en handig dat veel kamers gratis te annuleren zijn" -

avatar Daphne

05/05/2018

- "Gemakkelijke website, handig om de filters toe te passen. Meestal ook gewoon de goedkoopste. Foto's zijn duidelijk en mooi. Reviews van andere klanten lijken eerlijk en correct. Dat maakt het beslissen gemakkelijker" -

avatar Pieter

03/05/2018

- "Booking.com geeft steeds voordelige prijzen aan. Dit is erg gemakkelijk en overzichtelijk om zelfs op je telefoon of tablet te gebruiken. " -

avatar Wim

27/04/2018

- "Goede prijzen maar niet de beste ;-)" -

avatar Sofie

26/04/2018

- "Goede site, goed hotel en zeer leuke vakantie " -

avatar Riek

25/04/2018

- "Top website met leuke kortingen voor weekendjes weg. " -

avatar Sebastien

25/04/2018

- "Super gebruiksvriendelijk, duidelijk overzicht en ideaal voor wie veel reist. " -

avatar Bram

24/04/2018

- "Er een dagje tussenuit? Dat kan heel snel en eenvoudig via booking.com!! Heel tevreden over de service!!" -

avatar Lien

19/04/2018

- "Booking.com heeft een goed review systeem waardoor je hotels makkelijk kan vergelijken op prijs en kwaliteit." -

avatar Dimitri

16/04/2018

- "Fijn om bij booking te kunnen genieten van nog een extra korting. Steeds goede en snelle service bij booking. " -

avatar Arlette

13/04/2018

- "Booking.com heeft scherpe prijzen en mooie deals voor een weekendje weg of arrangementen voor enkele dagen naar het buitenland. De citytrips zijn ook zeer aantrekkelijk. Gemakkelijk om te boeken en je wordt op de hoogte gehouden. Ik ben alvast tevreden!" -

avatar Laura

11/04/2018

- "morgen kan onze vakantie beginnen !! snelle reservering gedaan via booking !!! super snel en gemakkelijk " -

avatar Arlette

11/04/2018

- "Leuk weekendje geboekt met Booking.com via Earnieland. Alles verloopt vlot online bestellen, betalen en afprinten. Mooie deals bij Booking.com. Een aanrader!" -

avatar inge

11/04/2018

- "Vlotte manier van boeken, mooi overzicht en heel makkelijk te annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden. " -

avatar Aranka

09/04/2018

- "Heel leuk om extra korting te krijgen en je hoeft er niets voor te doen!" -

avatar Thijs

09/04/2018

- "Tijd van uren te verslijten in het reisbureau is gedaan. Dankzij de gemiddelde beoording van de vele recencies is het waardecijfer een betrouwbaar feit geworden! Just go for it!" -

avatar Lisa

08/04/2018

- "Via Booking.com konden wij met een gerust hart onze hostels in Thailand boeken. Altijd aan een scherpe prijs en alles verliep heel vlot. " -

avatar Xandro

05/04/2018

- "Top site om uw hotels/hostels te booken, ik heb al mijn verblijven voor thailand via booking.com besteld en geen problemen mee" -

avatar Mathias

04/04/2018

- "Snelle reservatie, heel interessante prijzen en alles op 1 website. Wat wil een mens nog meer? Ieder tripje wordt via Booking.com geboekt!!!" -