Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Ward

08/06/2018

- "Net mijn accomodatie voor een klein prijsje geboekt zodat ik in alle rust en ontspanning kan genieten van de laatste uurtjes van mijn vrouw voor ze vertrekt op vakantie voor een week" -

avatar Jolien

04/06/2018

- "Het boeken van onze reis verliep hier zeer eenvoudig!" -

avatar Nele

01/06/2018

- "Duidelijk boeken via booking.com" -

avatar Frederik

01/06/2018

- "Top website. Gebruik hem al jaren zowel privé als professioneel. Vooral zeer gebruilsvriendelijk en je kan steeds heel gemakkelijk je reservaties terugvinden ook via de app als je op reis bent." -

avatar Sabine

24/05/2018

- "Weekendje weg? Gemakkelijk te boeken via Booking.com" -

avatar Bea

24/05/2018

- "Superhandige app en makkelijk om je boekingen bij te houden." -

avatar Arlette

23/05/2018

- "Een leuk weekend geboekt bij booking.com via Earnieland. Deze korting is mooi meegenomen via Earnieland. Gemakkelijk online een weekend weg met vrienden. Ik vind Booking.com zeker een aanrader! " -

avatar Diana

17/05/2018

- "Zeer gemakkelijk en zeer goedkoop een accomodatie vinden doe je bij Bookings.com! Juist onze hotel overnachting geboekt voor zorgeloos te kunnen vertrekken naar de luchthaven voor ons vakantie naar Griekenland!! Aanrader. " -

avatar Diana

17/05/2018

- "Ik wist niet dat je op zo een gemakkelijk manier geld kan verdienen door te shoppen of boeken!" -

avatar Steven

17/05/2018

- "Booking blijft een handige website om hotels of B&B's te vinden. Promo's genoeg. Ook de uitgebreide selectiemogelijkheden tijdens het zoeken zijn top." -

avatar Sabine

17/05/2018

- "wij gaan steeds met booking als we naar het buitenland gaan. ze zijn heel betrouwbaar. " -

avatar Stijn

15/05/2018

- "Zeer betrouwbaar en vrijwel altijd de laagste prijs." -

avatar Laura

13/05/2018

- "zeer gemakkelijk om snel een vakantie te regelen ;) " -

avatar Marloes

08/05/2018

- "voor mijn werk veel kamers geboekt via booking.com. bij regelmatig boeken voordelen als welkomsdrankjes, en handig dat veel kamers gratis te annuleren zijn" -

avatar Daphne

05/05/2018

- "Gemakkelijke website, handig om de filters toe te passen. Meestal ook gewoon de goedkoopste. Foto's zijn duidelijk en mooi. Reviews van andere klanten lijken eerlijk en correct. Dat maakt het beslissen gemakkelijker" -

avatar Pieter

03/05/2018

- "Booking.com geeft steeds voordelige prijzen aan. Dit is erg gemakkelijk en overzichtelijk om zelfs op je telefoon of tablet te gebruiken. " -

avatar Wim

27/04/2018

- "Goede prijzen maar niet de beste ;-)" -

avatar Sofie

26/04/2018

- "Goede site, goed hotel en zeer leuke vakantie " -

avatar Riek

25/04/2018

- "Top website met leuke kortingen voor weekendjes weg. " -

avatar Sebastien

25/04/2018

- "Super gebruiksvriendelijk, duidelijk overzicht en ideaal voor wie veel reist. " -