Booking.com Reviews

226
292
7
3
7
Gemiddelde score
4/5 - 546 Reviews
avatar Bram

24/04/2018

- "Er een dagje tussenuit? Dat kan heel snel en eenvoudig via booking.com!! Heel tevreden over de service!!" -

avatar Lien

19/04/2018

- "Booking.com heeft een goed review systeem waardoor je hotels makkelijk kan vergelijken op prijs en kwaliteit." -

avatar Dimitri

16/04/2018

- "Fijn om bij booking te kunnen genieten van nog een extra korting. Steeds goede en snelle service bij booking. " -

avatar Arlette

13/04/2018

- "Booking.com heeft scherpe prijzen en mooie deals voor een weekendje weg of arrangementen voor enkele dagen naar het buitenland. De citytrips zijn ook zeer aantrekkelijk. Gemakkelijk om te boeken en je wordt op de hoogte gehouden. Ik ben alvast tevreden!" -

avatar Laura

11/04/2018

- "morgen kan onze vakantie beginnen !! snelle reservering gedaan via booking !!! super snel en gemakkelijk " -

avatar Arlette

11/04/2018

- "Leuk weekendje geboekt met Booking.com via Earnieland. Alles verloopt vlot online bestellen, betalen en afprinten. Mooie deals bij Booking.com. Een aanrader!" -

avatar inge

11/04/2018

- "Vlotte manier van boeken, mooi overzicht en heel makkelijk te annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden. " -

avatar Aranka

09/04/2018

- "Heel leuk om extra korting te krijgen en je hoeft er niets voor te doen!" -

avatar Thijs

09/04/2018

- "Tijd van uren te verslijten in het reisbureau is gedaan. Dankzij de gemiddelde beoording van de vele recencies is het waardecijfer een betrouwbaar feit geworden! Just go for it!" -

avatar Lisa

08/04/2018

- "Via Booking.com konden wij met een gerust hart onze hostels in Thailand boeken. Altijd aan een scherpe prijs en alles verliep heel vlot. " -

avatar Xandro

05/04/2018

- "Top site om uw hotels/hostels te booken, ik heb al mijn verblijven voor thailand via booking.com besteld en geen problemen mee" -

avatar Mathias

04/04/2018

- "Snelle reservatie, heel interessante prijzen en alles op 1 website. Wat wil een mens nog meer? Ieder tripje wordt via Booking.com geboekt!!!" -

avatar Marijke

03/04/2018

- "Wanneer we onze reis plannen, nemen we altijd een kijkje op Booking. We lezen graag eerst eens de opmerkingen van andere reizigers voor we een kamer boeken." -

avatar Stijn

28/03/2018

- "Wij deden onlangs een volledige reis door Indonesië via Booking. Super handig om ter plaatse ook nog aanpassingen te doen." -

avatar Pieter

28/03/2018

- "Meeste keuze in wat je ook zoekt (hotels, B&B, vakantiehuizen,...), prijs is altijd zeer competitief. Ik boek steeds met plezier bij Booking.com" -

avatar Dominique

27/03/2018

- "Zeer betrouwbare website" -

avatar Céline

27/03/2018

- "Makkelijke website, voor elk wat wils qua verblijfplaatsen, betrouwbaar!" -

avatar Carine

26/03/2018

- "Altijd al heel toffe hotelletjes gehad aan scherpe prijzen en het voordeel bij booking is dat je gratis kan annuleren" -

avatar Anthony

22/03/2018

- "Heel toffe verblijven altijd " -

avatar Laila

21/03/2018

- "super het werkt echt super goed" -