Collishop.be Reviews

330
406
11
8
5
Gemiddelde score
4/5 - 775 Reviews
avatar Elly

29/07/2016

- "Veel keuze en altijd beste prijs, vind je ergens anders goedkoper passen ze het direct aan. " -

avatar Bart

28/07/2016

- "de gekende kwaliteit van colruyt" -

avatar Carine

27/07/2016

- "prijs kwaliteit zijn zeer goed en je mag steeds doorgeven indien elders goedkoper is wat toch een service is ! " -

avatar Patrick

27/07/2016

- "Goede site, eerlijke prijzen en fantastische service" -

avatar Nancy

26/07/2016

- "Altijd kwaliteit bij collishop." -

avatar Rosie

17/07/2016

- "correcte prijs en levering! " -

avatar Nancy

12/07/2016

- "Superhandig :bestellen ,betalen en een 2-tal dagen later de artikelen mogen gaan afhalen :-)" -

avatar Sally

03/07/2016

- "Zeer handige website, je kan gewoon prijzen vergelijken en deze worden aangepast ook op Collishop zelf of je krijgt je geld terug als je het nadien toch nog ergens goedkoper ziet. Bovendien hebben ze een heel ruim assortiment en kan je afhalen in Colruyt of Okay, handig toch? " -

avatar Karin

03/07/2016

- "handige webshop, laagste prijzen" -

avatar Jasper

28/06/2016

- "Laagste prijzen shop, zeer handig dat je dit kan afhalen in de colruyt!" -

avatar Evelien

23/06/2016

- "Gemakkelijk bestellen en binnen een paar dagen geleverd in je winkel in de buurt. " -

avatar Luc

22/06/2016

- "Een zeer goede belgische webshop met jarenlange ervaring! Je kan je bestelling nu ook laten leveren in een Okay-winkel in je buurt. Gewoon afhalen na het werk terwijl je andere boodschappen doet. Fantatisch concept!" -

avatar Karel

22/06/2016

- "Zoals we gewend zijn van Colruyt steeds aan de scherpste prijzen en indien elders goedkoper betalen ze verschil terug ! Vaak ook ruime garantie tot 5jr met afschrijving. SUPER !!!!" -

avatar Johan

06/05/2016

"Super leuk ! De Earniekorting werkt ook met de extra kortingen van Colruyt zelf terwijl de service hetzelfde blijft. " -

avatar Nadine

14/04/2016

"Indien je via deze shop bestelt, en je laat in de winkel leveren, wordt die via earnieland pas geregistreerd nadat je het product bent gaan afhalen (en betalen). Dus geen paniek als de aankoop niet ineens verschijnt :-)" -

avatar Carina

11/04/2016

- "Mijn eerste ervaring vlot verlopen." -

avatar nadine

05/04/2016

- "Snelle en correcte levering ;-)" -

avatar Katja

27/03/2016

- "veel producten, goede prijzen. Ik kies altijd voor levering in mijn colruyt, dan haal ik het af wanneer het mij past" -

avatar Michaël

21/03/2016

- "Een ruim assortiment met de laagste prijzen op de Markt. De website is duidelijk en heeft een mooie lay-out. De pakjes komen snel aan in je Colruyt winkel naar keuze. " -

avatar Meggy

14/03/2016

- "Goede klantenservice, ooit eens een Wii afstandsbediening bijgekocht, maar die reageerde averechts als je klikte naar links ging hij op het scherm naar rechts. Teruggegaan naar Colruyt en ze hebben direct een nieuwe afstandsbediening besteld voor mij, zonder eerst te wachten op controle/nazicht. Superservice die je niet gauw bij een ander zal krijgen." -