eBay Reviews

60
80
1
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 142 Reviews
avatar Maria

16/09/2018

- "maandelijks geld ontvangen, je moet er geen extra administratie voor doen, buiten je bankgegevens invullen en aankopen via Earnieland natuurlijk." -

avatar silfia

29/08/2018

- "Cheap price and free delivery" -

avatar Kenneth

29/07/2018

- "Goede producten tegen een goede prijs. Extra korting via earnieland is dan nog extra mooi meegenomen." -

avatar Delphine

04/07/2018

- "Toppie! Altijd zeer tevreden en snelle verzending" -

avatar dylan

08/06/2018

- "Uitstekende shop die eigenlijk een verzameling is van allemaal kleinere shops waar voor elk wat wils te vinden is. " -

avatar Patrick

20/05/2018

- "Gewoonweg alles te vinden" -

avatar Bram

14/04/2018

- "Snel, goedkoop en betrouwbaar. Enkel met de levertijd moet je rekening houden als je koop vanuit China (dit ligt dan ook niet in de achtertuin). verder nooit geen klachten gehad!! SUPER" -

avatar Mathias

05/04/2018

- "Had ik eerder geweten dat ik via Earnieland.be kortingen kon scoren op EBay. Vanaf nu steeds via Earnieland iets op EBay.be kopen!!! Gebruiksvriendelijk en heel mooie koopjes voor oa je verzameling te doen" -

avatar Andre

26/03/2018

- "Heel tevreden over de snel leveringen" -

avatar Anthony

05/03/2018

- "Ideaal om zaken te kopen die je niet in België kan vinden! Nooit problemen mee gehad, echt een aanrader!" -

avatar Joke

21/02/2018

- "Ik koop geregeld op eBay en ik heb daar goeie ervaring mee. Indien je problemen hebt met een verkoper wordt er intern goed geholpen zodat alles vlot verloopt." -

avatar Bjorn Decoene

20/02/2018

- "ideaal voor men verzameling uit te breiden, zo nog extra korting erop " -

avatar Annelies

15/02/2018

- "Ik ben heel tevreden van Ebay, ik bestel er al jaren mijn goedkope inkt op die perfect werkt. Ook kan ik hier aan goedkopere knaagdierenspullen geraken. Ook een nette verzending en levering." -

avatar heidi

10/02/2018

- "ik heb hier al regelmatig dingen besteld die uit het buitenland moeten komen. Tot nu toe nooit problemen gehad. Ook nooit bijkomende douanekosten moeten betalen, want dat was altijd al bijgerekend in de betaling" -

avatar Dani

08/02/2018

- "ben hier eens goed afgezet, maar met tussenkomst van Ebay alles teruggekregen. Ebay service +++ Ebay shoppen --" -

avatar Anthony

27/01/2018

- "Over heel de wereld shoppen zalig " -

avatar Natasja

27/01/2018

- "Zeer handige site waar je spullen kunt kopen aan een kleinere prijs. Je kunt veel zaken opzoeken die gratis worden verstuurd. Handig !" -

avatar Bart

09/01/2018

- "eerste aankoop via earnieland en perfect verlopen " -

avatar Diederik

01/01/2018

- "Easy access, easy buying, home delivered and now with extra bonus..." -

avatar Bart

31/12/2017

- "Site met veel keuze. Alles is te vinden aan een goeie prijs." -