eBay Reviews

60
80
1
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 142 Reviews
avatar kim

26/12/2017

- "Super handig!je kan er zowat alles vinden en aan ok prijzen " -

avatar jessy

24/12/2017

- "vind dit een zeer leuke site voor als je iets bepaald zoekt dat hier echt niet te vinden is en met een beetje geluk krijg je het nog zeer snel geleverd" -

avatar lisa

23/12/2017

- "Onlangs iets besteld via ebay, een vlotte bestelling, betaling en verzending. Alles was duidelijk en zeer snel" -

avatar Stan

01/12/2017

- "Hier vind ik producten tegen een voordelige prijs die op andere webshops niet beschikbaar zijn. Met Earnieland bestel ik nu nog goedkoper!" -

avatar Elke

01/12/2017

- "Goedkoop shoppen bij Ebay, maar voor cadeautjes koop je best vroeg vooraf, want het kan soms wel heel lang onderweg zijn." -

avatar patricia

26/11/2017

- "Juist nieuwe borduur cd besteld nu wachten tot ze er zijn " -

avatar Jurgen

19/11/2017

- "Dankzij Earnieland nog een mooie korting extra op de best mogelijke prijs gekregen !" -

avatar kim

17/11/2017

- "Ideale site om producten te vinden die je hier niet kan kopen. Doe het al jaren en kan echt niet klagen!" -

avatar Leen

15/11/2017

- "Een schilderij uit Duitsland besteld, zeer vlot gegaan!" -

avatar Annie

14/11/2017

- "Deze site is heel betrouwbaar, elke transactie wordt geëvalueerd en steeds tot een goed einde gebracht" -

avatar Erika

14/11/2017

- "Ik gebruik Ebay al jaren. Je vindt er vaak spullen in andere landen die hier moeilijk of niet te krijgen zijn. Of je vindt er spullen aan een betere prijs, nieuw of tweedehands. En dankzij Earnieland, krijg je nog eens korting erbovenop. Super gewoon! :D" -

avatar Dries

03/11/2017

- "ik zoek vooral dingen die ik in Belgie niet terug vind en die vind ik hier. wat een topshop" -

avatar Barbara

30/10/2017

- "Geweldige site. Onnoemelijk veel keuze" -

avatar Maxime

22/10/2017

- "Heel veel keuze, zowel tweedehands als nieuw. Na beetje rond zoeken kan je zeer goede zaken doen!" -

avatar Kelly

22/10/2017

- "Ooit al een paar keer besteld. Hier vind je meestal naar wat je op zoek bent. Goede ervaringen mee. " -

avatar Koen

07/10/2017

- "De plaats om eender waar eender wat te vinden. Nu ze zelf ook shipment verzorgen, heb ik iets meer vertrouwen (en kosten :( in internationale zendingen." -

avatar Ella

30/08/2017

- "al jaren lid van ebay en al héééél veel gekocht, van over heel de wereld. de ideale shop om unieke stukken te vinden" -

avatar Kevin

28/08/2017

- "Ideaal voor 2dehands te kopen tegen mooie prijzen!" -

avatar Evelyne

28/08/2017

- "Alles vlot verlopen. Mooie spullen voor weinig geld." -

avatar Els

24/08/2017

- "Al verschillende keren kleinere spullen via ebay gekocht. Het aanbod is zo groot dat je altijd wel een geschikt product vindt voor datgene wat je zoekt. Afhankelijk van waar de shop, waarbij je iets koopt, verzendt kunnen de levertijden wel oplopen, maar aangezien je dat op voorhand weet en daar dus rekening mee kan houden is dat voor mij geen probleem." -