eBay Reviews

60
78
1
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 140 Reviews
avatar Kurt

17/08/2017

- "Hier zoek ik vooral dingen die ik in Belgie niet terug vind . 10 jaar terug heb ik hier al mijn keukentoestellen gekocht aan zeer lage prijzen." -

avatar Jimmy

14/08/2017

- "Kijken voor verlichting en extra's om de keuken wat op te vrolijken, Ebay vind je alles en een centje uitgespaart via earnie ;) #benieuwd" -

avatar Lotte

07/08/2017

- "Ik vond er een super tof setje van Playmobil die hier niet te koop is. Een echt leuk cadeautje!! Ik ben er heel blij mee!" -

avatar Nathalie

05/08/2017

- "jammer dat ik earnieland niet vroeger kende, zoveel aankopen gedaan op ebay voor mijn verzameling, nu steeds via earnieland" -

avatar Pieter

02/08/2017

- "De vroegere problemen met eBay zijn helemaal verholpen. Vroeger was men bij een aankoop via Earnieland op eBay niet zeker of je de extra korting kreeg. Soms kreeg je zo'n korting soms maanden later. Soms helemaal niet. Dat is nu alemaal voorbij. Een aankoop op eBay zorgt nu zelfs voor een van de allersnelste uitbetalingen hier. " -

avatar Bart

15/07/2017

- "makkelijke betaling en snel ontvangen. Helaas enkele krassen op het bestelde item, maar bij gratis verzending vanuit China kan je dit misschien wel verwachten..." -

avatar Tom

13/07/2017

- "Een van de eerste en grootste webshops ter wereld. Je kan hierop van overal ter wereld iets kopen. Altijd belangrijk om de reviews van verkopers te lezen en hier niet altijd vanuit te gaan als het te goed om waar lijkt te zijn. " -

avatar Nathalie

09/07/2017

- "Handige verkoop site, veel opties, betrouwbaar " -

avatar Kevin

23/06/2017

- "Jarenlang Ebay gebruiker, steeds goede ervaringen gehad." -

avatar Jennis

12/06/2017

- "Ideale site om cover te kopen voor mijn smartphone. Levering kan op zich laten wachten maar de goedkope prijzen maken dit ruimschoots goed." -

avatar Filip

27/05/2017

- "Ebay heeft een zeer uitgebreid gamma, ook omdat je kan bestellen bij buitenlandse verkopers. Dikwijls zijn de prijzen ook heel gunstig. Handig!" -

avatar Jonathan

26/05/2017

- "Je kunt er zo goed als alles vinden, nieuw of tweedehands. Je zoekt zelf naar de beste prijs en met de beste transportvoorwaarden. Voor elk wat wils!" -

avatar Niels

23/04/2017

- "hier vindt je altijd wel wat je elders niet vindt" -

avatar Silke

19/03/2017

- "Hier kan je alles vinden, nieuw of tweedehands" -

avatar Tim

17/03/2017

- "top" -

avatar Jeroen

03/03/2017

- "super en zeer gemakkelijk" -

avatar Kim

04/02/2017

- "Een van de beste 2de hands sites!" -

avatar Shana

27/01/2017

- "Een site met alle producten die je maar kan bedenken. De kwaliteit van het ene al wat beter dan het ander, maar ook de prijs kan niet lager zijn. Top!" -

avatar thomas

07/01/2017

- "Ik koop en verkoop al verschillende jaren via ebay, Het is een betrouwbare site en als men via Paypal betaald kan men gemakkelijk problemen oplossen en/of het betaalde bedrag recupereren bij niet levering van het object. De extra korting via Earnieland is mooi meegenomen." -

avatar joost

29/11/2016

- "1 van de oudste maar dan ook de beste online koopsite die er bestaat. Zowat alles is er op terug te vinden. En aan scherpe prijzen! En dankzij de kopersbescherming hoef je je geen zorgen te maken! " -