eBay Reviews

60
78
1
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 140 Reviews
avatar Lenny

20/09/2016

- "Nog nooit echt grote problemen gehad. Bij slechte producten altijd geld kunnen recupereren via de kopersbescherming. Ben ondertussen al meer dan 10 jaar lid." -

avatar Koen

29/08/2016

- "Na meer dan 300 transacties op de veilingsite kan ik zeggen, dat ik meer dan behoorlijk tevreden ben over Ebay. Wat je maar zoekt, ze hebben het er en als je een beetje uitkijkt vindt je het er ook aan een betaalbare prijs. The world at your feet!" -

avatar Debby

25/08/2016

- "Jarenlang koper op Ebay, nog geen slechte ervaringen mee. Enkel opletten met namaakproducten. Als het te goed lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Vaak verrassend snelle levering!" -

avatar Jeroen

22/07/2016

- "Ebay is al jaren een referentie in het online gebeuren. Heb er door de jaren super veel gekocht. Slechts 1 maal is mijn bestelling niet aangekomen. De verkoper heeft mij per direct vergoedt. Je kan er zaken vinden aan een spotprijs die in België dan weer megaduur zijn." -

avatar Geert

03/07/2016

- "Wat je maar wil kopen bij ebay hebben ze het allemaal ..." -

avatar Wouter

28/06/2016

- "Zeer handig als je veel op ebay koopt " -

avatar Luc

22/06/2016

- "Na 12 jaar positieve koop- en verkoopervaring op ebay brengt ernieland nu nog een extraatje. Gewoon Super die samenwerking!" -

avatar Emery

20/06/2016

- "Of het nu nieuw of 2de hands, groot of klein, van vijsje tot auto, van speld tot fiets... alles vindt je op ebay. En nog goedkoop ook. Ongeloofelijk hoeveel je kan besparen door hier eens rond te snuisteren ipv een winkel waar je zelf nog naar toe moet rijden. Let op: heel veel goedkoops komt uit China, Thailand en Hong Kong. Reken hiervoor wel 3 weken verzendtijd! (maar die is wel het wachten waard)" -

avatar Bram

24/04/2016

- "Leuke 2dehands en nieuwe artikelen, en veiliger dan de gewone 2dehands sites." -

avatar Matthy

11/04/2016

- "Als ge goed oplet op de sterren van de verkopers is het een ideale website om spullen op te vinden!" -