Expedia Reviews

24
45
2
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 75 Reviews
avatar silke

16/11/2019

- "Snel, makkelijk, veilig en prijs is altijd top!" -

avatar Els

15/09/2019

- "Leuke en goedkope site." -

avatar Nick

21/06/2019

- "Goede webshop makkelijk in gebruik en earniekorting!!!" -

avatar Martine

14/06/2019

- "zo gemakkelijk om te boeken, en nog voordeliger met earnie!" -

avatar Elyne

12/06/2019

- "Ruime keuze aan aanbod, vaak mooie aanbiedingen! al enkele reizen geboekt via expedia en zeer tevreden" -

avatar Eddy

12/06/2019

- "Goedkope vlucht gevonden en vlot geboekt. Prima! Voor herhaling vatbaar!" -

avatar Davy

15/05/2019

- "Onze vorige reis hebben we bijna volledig via Expedia geboekt, daar kan je de laagste prijzen vinden!" -

avatar Martine

28/04/2019

- "de kamers die via expedia vindt zijn toch wel vaak teleurstellend" -

avatar Jordi

28/04/2019

- "Expedia is een totaalpakket. Je spaart bij elke auto, hotel of vlucht die je boekt nog punten. Deze punten kan je omzetten in extra korting bij het boeken van een volgende reservering. De website is handig in overzicht en zeer betrouwbaar. Ik heb hier al enorm goede ervaringen mee gehad." -

avatar Nick

26/04/2019

- "Beste prijzen voor vliegtickets!!!" -

avatar Lien

23/04/2019

- "Voordeligste website om reizen mee te boeken. Makkelijk en verloopt altijd prima!" -

avatar Kenneth

07/04/2019

- "Al diverse keren gebruik van gemaakt, en alle hotels waren perfect zoals omschreven op de website" -

avatar Wim

23/03/2019

- "Beste online boekingsite !" -

avatar Martine

02/01/2019

- "goedkope hotels, dat wel, maar ze zijn er dan ook naar. Tweede keer geboekt met expedia en er liep van alles mis. Hotel werd ten onrechte geannuleerd en dan moesten we dezelfde dag nog op zoek naar een alternatief. Dat alternatief werd een grote teleurstelling." -

avatar Ninake

30/08/2018

- "De beste en laatste prijzen voor hotels, vluchten,... Heel gemakkelijk om te boeken en geen extra kosten." -

avatar Vicky

29/08/2018

- "Goede reis gehad, alles was in orde!" -

avatar Wim

22/08/2018

- "zeer tevreden" -

avatar Martine

23/07/2018

- "gemakkelijk om te boeken met mogelijkheid om gratis te annuleren mocht dit nodig zijn" -

avatar Vandeputte

08/07/2018

- "Eerste aankoop maar zeker niet de laatste. Zeker de moeite waard. " -

avatar Marijke

18/06/2018

- "supermakkelijk om je reis zelf te boeken en samen te stellen en bovendien ook nog eens extra voordelig. Zeker en vast een aanrader ten opzichte van de grote reismaatschazppijen." -