Expedia Reviews

23
45
2
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 74 Reviews
avatar Bart

27/05/2018

- "Voor al je reizen groot en klein moet je bij expedia zijn." -

avatar Ellen

09/05/2018

- "Je kan alles samen boeken. Zo is heel je reis gepland in 1, 2, 3!" -

avatar Pieter

03/05/2018

- "Alles zeer overzichtelijk weergegeven. Reeds enkele jaren klant." -

avatar Tom

10/04/2018

- "Absoluut een aanrader, hotel in Lyon geboekt voor 3 personen aan een zeer scherpe prijs. Mede door korting hier en via bedrijf. Snelle afhandeling van alles" -

avatar An

24/02/2018

- "Heel ruim aanbod en correcte behandeling bij aanpassingen." -

avatar Selin

23/02/2018

- "ik vind Expedia echt ideaal om mijn hotel te boeken. Waarom? Je krijg via earnieland een mooie korting, dat is al mooi meegenomen. Maar ook via expedia, kun je punten sparen, die je dan later kan inruilen voor korting. DUS dit is gewoon dubbele korting :) " -

avatar thimo

20/02/2018

- "handig om reis te boeken en leuk om korting te krijgen!" -

avatar Sarina

04/02/2018

- "Heel fijne website om reisjes mee te boeken. Gebruik ik regelmatig." -

avatar AS

26/01/2018

- "Expedia is een hele interessante site om prijzen te vergelijken de beste prijs te vinden voor je hotel of vlucht. Bovendien vind je er enorm veel reviews en ook bv echte foto's van gasten die hotels bezochten en hun foto online zetten, zodat je echt waardevolle info krijgt." -

avatar Heidi

16/01/2018

- "Leuke site om een reis te boeken" -

avatar Sanae

08/01/2018

- "Voor de eerste maal via Expedia hotel geboekt en alles was zoals beschreven. Het koste me de helft in tegenstelling tot andere websites. Zeker een aanrader." -

avatar Wim

07/01/2018

- "Hotel en vliegreis mee geboekt, zeer scherpe prijzen en alles perfect in orde !" -

avatar Jasmien

26/12/2017

- "Super goede site en app om hotels mee te boeken, afgelopen maand vaak gebruikt. " -

avatar Julie

23/12/2017

- "Heel mooie extra korting!!" -

avatar Jozefien

23/12/2017

- "Helemaal niet tevreden, geven geen extra service, integendeel... superlang wachten op je geld als een vlucht geannuleerd werd. Ik snap dan ook de meerwaarde niet." -

avatar Jasmien

21/12/2017

- "Heel eenvoudig hotels vinden en gemakkelijk overzicht van de mogelijke kamers en bijkomende opties voor ontbijt enz. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. " -

avatar Fanny

16/12/2017

- "Zeer aantrekkelijke prijzen, gebruiksvriendelijk, goeie klantenservice!" -

avatar Sharon

15/12/2017

- "Voor de eerste keer online hotel geboekt in Stockholm en alles was perfect! Goed en betrouwbaar!" -

avatar Karel

28/11/2017

- "Vorig maand 6 dagen Marrakech geboekt via Expedia. Duidelijke site, scherpe prijzen en vooral super behandeling in hotel en luchthaventransfer verzorgd door Expedia Mogelijkheid om punten te verzamelen en om te ruilen " -

avatar Jozefien

28/10/2017

- "minder goeie ervaring, vlucht geboekt via expedia, die werd geannuleerd en nu moeten we 6 weken wachten om ons geld terug te krijgen... heb hiervoor meerdere keren moeten bellen. Niet zo klantvriendelijk, ik zou niet weten waarom ik nog terug zou boeken via deze website. Ik zie de meerwaarde niet... " -