Expedia Reviews

24
45
2
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 75 Reviews
avatar Jozefien

28/10/2017

- "minder goeie ervaring, vlucht geboekt via expedia, die werd geannuleerd en nu moeten we 6 weken wachten om ons geld terug te krijgen... heb hiervoor meerdere keren moeten bellen. Niet zo klantvriendelijk, ik zou niet weten waarom ik nog terug zou boeken via deze website. Ik zie de meerwaarde niet... " -

avatar Magalie

25/09/2017

- "Leuk om via Earnieland zo korting te verzamelen op vliegtickets. De communicatie is soms wel onduidelijk over al dan niet online inchecken, maar tot nog toe verliep elke boeking steeds correct via Expedia." -

avatar Ninake

24/09/2017

- "1 van de goedkoopste voor je reis online te boeken! Plus heel makkelijk!" -

avatar Elyne

04/09/2017

- "De goedkoopste vluchten, prima service van de klantendienst!" -

avatar Hille

25/08/2017

- "Als ik een vliegreis boek, kijk ik altijd eerst op Expedia. Ze hebben vaak de scherpste prijzen en als je je (gratis) lid maakt, krijg je er vaak nog allerlei promoties en kortingen bovenop." -

avatar David

23/05/2017

- "Fantastisch goede site om je reisplannen te maken. Alleen is hun Amerikaanse variant eigenlijk nog beter, en ook voordeliger. Daarom helaas maar 3 sterren voor hun Belgische variant." -

avatar Steven

22/05/2017

- "Top. Goede percentages, tracking en uitbetaling" -

avatar Daisy

07/04/2017

- "Alles makkelijk online te boeken en je pikt ook nog een mooie korting mee via Earnieland. Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief want hier zitten zeker promo's in die de moeite zijn." -

avatar Gilberte

17/10/2016

- "Ik ga regelmatig op citytrip en vind bij Expedia steeds de voordeligste prijs voor hotel of vlucht. Vlotte boeking , alles snel en perfect geregeld." -

avatar Ingrid

25/06/2016

- "Leuke kortingen en altijd zeker bekijken want vaak de goedkoopste. " -

avatar Kurt

29/01/2016

- "1 keer geboekt en alles goed verlopen. Heb echter al grote prijsverschillen gezien met andere aanbieders." -

avatar Vanessa

04/11/2013

"Super reis geboekt voor begin volgend jaar via Expedia! Dankzij Earnieland nog Extra Korting bovenop de vroegboekkorting gekregen! :p" -