Fun Reviews

79
137
7
2
1
Gemiddelde score
4/5 - 230 Reviews
avatar karen

13/11/2020

- "Bestelling geplaatst bij Fun. Snelle en correcte levering en met een fijne Earnielandkorting" -

avatar Bart

06/11/2020

- "leuke speelgoedwinkel,maar niet de goedkoopste.Ook lange tijd wachten op je aankoop" -

avatar Bart

06/11/2020

- "fantastisch,voor een kleine moeite elke maand een leuk bedrag op je rekening. TOP!" -

avatar Mathias

04/11/2020

- "Ook Sinterklaas houdt van een extra korting via Earnieland. Zo genieten de kinderen van hun prachtige cadeautjes en zo geniet Sinterklaas ook nog een extra korting, zo kan hij ook anderen gelukkig maken." -

avatar Ellen

04/11/2020

- "zeer snelle levering, alles in orde zoals verwacht" -

avatar Joyce

01/11/2020

- "zeer vlotte levering, nog nooit geen problemen mee gehad. ook de sintcadeau's waren er mooi op tijd!" -

avatar Charline

27/10/2020

- "online meer te vinden dan in de winkel! zeer duidelijk assortiment" -

avatar Kathleen

20/10/2020

- "Goede winkel en met extra korting van earnieland nog aantrekkelijker" -

avatar Tanja

27/04/2020

- "Duurder dan Dreamland maar acties gewoon goed in de gaten houden" -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Super snelle levering en top service!" -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Super snelle levering en top service!" -

avatar Chris

07/04/2020

- "Ondanks de coronacrisis lieten ze perfect weten dat het pakje later ging zijn en was het hier eerder dan verwacht" -

avatar Sally

18/02/2020

- "online meer te vinden dan in de winkel! zeer duidelijk assortiment, je vindt alles makkelijk terug" -

avatar Evelien

02/02/2020

- "Veel keuze en veel kortingen." -

avatar Sally

20/01/2020

- "al veel speelgoed gekocht bij Fun en niets dan goede ervaringen" -

avatar Yumi

10/12/2019

- "super goede speelgoedwinkel. super content" -

avatar Jennifer

02/12/2019

- "De fun is zowel voor groot als kleine kinderen leuk.we komen altijd met iets meer naar huis wat nodig is en altijd vriendelijk" -

avatar Ninake

02/12/2019

- "Veel speelgoed aan de laagste prijzen! En als je een hogere prijs ergens vind, krijg je het verschil terug betaald. En leuk als je dan ook nog earnie korting krijgt!" -

avatar Helena

13/11/2019

- "Hele ruime keuze aan speelgoed! Je moet wel altijd goed zien of de prijs in de winkel effectief de beste prijs is. Maar als je ergens een lagere prijs vindt en je meldt dit aan de kassa's, dan krijg je de spulletjes wel aan die lagere prijs mee. Goede service dus!" -

avatar Tessa

31/10/2019

- "Veel keuze aan speelgoed, gemakkelijk te bestellen en af te halen in de winkel" -