Groupon Reviews

156
290
30
5
3
Gemiddelde score
4/5 - 500 Reviews
avatar Kurt

17/01/2016

- "Interessante aanbiedingen. Bij een concert dat niet kon doorgaan, keurig teruggestort op Visa of groupon krediet" -

avatar Dana

12/01/2016

"Reeds een paar maal gebruik gemaakt van de bons. Direct na betaling, steeds snel de bons via mail. 1x problemen gehad met een bon die niet kon gebruikt worden (met code) en probleem lag aan de site, niet aan groupon. Maar toch kunnen afzien van de aankoop en 2 dagen later stond het bedrag al terug op mijn rekening. " -

avatar sonja

11/01/2016

- "Heel goede ervaring!" -

avatar Marleen

30/12/2015

- "Zeer positieve ervaringen." -

avatar ilse

29/12/2015

"interessante aanbiedingen, zeer hoge earnie kortingen via earnieland" -

avatar nadine

23/12/2015

- "Goede ervaring en snelle levering." -

avatar Marleen

08/12/2015

- "Lekkere gastronomische restaurants. Super" -

avatar Kay

26/11/2015

- "Interessante deals en betrouwbaar" -

avatar Matthy

23/11/2015

- "Heel veel deals, soms moeilijk de goede er uit te halen." -

avatar Marleen

02/11/2015

- "Tof, geld verdienen zonder er iets voor te moeten doen." -

avatar Debby

26/10/2015

"Al van leuke deals kunnen genieten !" -

avatar peggy

17/10/2015

"al heel veel toffe deals gedaan, en bijna iedere keer zeeeer goed gegeten" -

avatar thomas

19/08/2015

- "Goede deals tegen een flinke korting. Zij lossen eventuele klachten snel en efficiënt op." -

avatar Stijn

04/08/2015

"Toffe deals. Steeds goed opletten met kleine lettertjes. Soms komen er nog kosten bij..." -

avatar Kay

26/07/2015

- "Regelmatig goede deals te vinden. Wel lange levertermijn en deze worden niet altijd correct weergegeven." -

avatar Sam

07/07/2015

- "IK hou van dealsites, deze is de site waarmee het begon. bij elke uitstap die ik maak of overnachting of etentje gebruik ik gebruik van deals vouchers. Ik bespaar zo of ik kan eens meer een stapje in de wereld zetten. Ontdek de wereld van genieten voor minder geld." -

avatar peggy

02/07/2015

"al heel veel goede deals gedaan, maar koop bijna alleen bij aanbieders waar ik van weet dat ze goed zijn" -

avatar Stefanie

15/06/2015

- "Leuke en interessante acties, maar wel vervelend dat je zoveel emails ontvangt." -

avatar Koleta

07/06/2015

"Fijne site met leuke deals! " -

avatar Kurt

29/05/2015

- "Blijft een toppertje. Zeer aantrekkelijke deals en goede dienst naverkoop." -