Groupon Reviews

156
290
30
5
3
Gemiddelde score
4/5 - 500 Reviews
avatar valerie

15/10/2018

- "Voornamelijk de aanbiedingen voor restaurants zijn super om nieuwe zaken te leren kennen" -

avatar Roxanne

14/10/2018

- "Super leuke deals te vinden. Al verschillende dingen en uitstapjes op geboekt. Balletvoorstelling het zwanenmeer, smartwatch Timothy Stone, lekker uiteten bij Lucy Chang,... ik heb er zelfs al een IPL behandeling geboekt. Zeker aan te raden, zijn fikse kortingen." -

avatar Arlette

07/10/2018

- "Zeer tevreden over Groupon! Verschillende deals zowel travel, shopping of andere deals. Mooi meegenomen!" -

avatar Arlette

07/10/2018

- "Dank zij Earnieland weer een mooie korting gekregen bij Groupon. Het was een super lekker etentje. Groupon staat bij mij toch in de top 10. Je kan er mooie kortingen en deals mee verkrijgen." -

avatar melissa

06/10/2018

- "Super" -

avatar Nele

03/10/2018

- "Soms mooi acties op te vinden, maar soms toch ook wat slechtere aanbiedingen (restaurants die niet zo goed draaien en langs deze weg wat extra volk willen trekken)" -

avatar Evelyn

30/09/2018

- "In vergelijking met enkele boekingssites hebben we via groupon een hotel kunnen boeken op de luchthaven van eindhoven voor de helft van de prijs. Bovendien nog een leuk percentje via earnieland waardoor de start van onze vakantie niet meer stuk kon." -

avatar Lien

26/09/2018

- "Altijd leuke deals!" -

avatar Bjorn Decoene

16/09/2018

- "Heb hier al meermaals bij besteld en altijd vlotte levering plus goede prijs kwaliteit verhouding" -

avatar Bart

13/09/2018

- "tickets gekocht, direct printbaar in profiel en bruikbaar" -

avatar Eva

12/09/2018

- "Op Groupon vind je altijd leuke aanbiedingen terug. De app is ook zeer gebruiksvriendelijk. De verhouding prijs/kwaliteit is top!" -

avatar Tania

08/09/2018

- "Spijtig genoeg zijn de twee laatste bestellingen niet aangekomen, via chat wel direct geholpen geweest. Geld terug in credits. Voorheen geen negatieve ervaringen gehad." -

avatar Cindy

05/09/2018

- "Vorige week een powerbank besteld, begin van de week aangekregen. Super tevreden. Levering was binnen de termijn. Heb er nog een aantal zaken op gekocht, altijd correcte levering. De earnie korting via Earnieland is ook mooi meegenomen." -

avatar Jacinthe

03/09/2018

- "Toffe deals en dagjes weg. Aankopen via Earnieland worden geregistreerd, maar de korting kan lang op zich laten wachten eer hij uitbetaald wordt, owv retourrecht. Zeker een bezoekje waard dus!" -

avatar Vicky

29/08/2018

- "Leuke deals om eens een keer te gaan eten of voor n weekendje weg!" -

avatar Illy

27/08/2018

- "Zeker de moeite om voordelig te gaan eten en via Earnieland dubbele korting" -

avatar Ann

23/08/2018

- "Hier kan je je slag slaan! Leuke aanbiedingen en een snelle levering! Zo kan je geen enkele actie missen!" -

avatar Marianne

23/08/2018

- "Heel tevreden van de deals. Altijd heel correct, de live chat is super handig indien je hulp nodig hebt." -

avatar Ingrid

23/08/2018

- "Vaak interessante deals en met hun (zeer regelmatige) actiecode wordt de prijs wel heel interessant." -

avatar Madyvan

17/08/2018

- "Ik had problemen met een aankoop van een wijn-abonnement: mailadres waarop ik diende in te schrijven werkte niet. Na melding bij Groupon werd dit onderzocht en k kreeg uiteindelijk gewoon mijn geld terug. Spijtig dat dit gebeurde want was een kado, maar wel correcte opvolging door Groupon." -