Groupon Reviews

156
290
30
5
3
Gemiddelde score
4/5 - 500 Reviews
avatar martine

16/08/2018

- "Reeds enkele leuke restaurantjes ontdekt dankzij groupon" -

avatar Madyvan

15/08/2018

- "We kopen hier regelmatig restaurantbons om cadeau te doen. Is ideaal om nieuwe plekjes te leren kennen!" -

avatar Ann

15/08/2018

- "Super handige site! Hier kan je koopjes doen. En nu ook beschikbaar via earnieland, dubbel genieten van kortingen!" -

avatar Laura

09/08/2018

- "Wauw korting via Groupon zelf op de leukste deals en dan nog earnieland kunnen gebruiken! Top" -

avatar Wim

07/08/2018

- "Zeer goeie ervaringen met Groupon. Goeie aanbiedingen voor pretparken, restaurants, ..." -

avatar Michaël

05/08/2018

- "Ik heb al vele restaurantbezoekjes en uitstapjes via Groupon geboekt. Zo leer ik regelmatig iet nieuw kennen tegen een voordelige prijs. Ze hebben heel veel leuke en goede acties, die regelmatig veranderen." -

avatar Moerbi

02/08/2018

- "telkens mooie deals kunnen versieren. ook van de klantenservice ben ik tevreden." -

avatar Serina

02/08/2018

- "Super hebben mooie spullen aan schappelijke prijzen. Goeie na service" -

avatar Rebecca

01/08/2018

- "Al eens tickets gekocht. Tevreden aankoop! Soms zijn tickets wat te duur voor parken/pretparken.. Dan is het fijn dat je dat zo al eens kan aankopen." -

avatar Eveline

22/07/2018

- "Ik kocht onlangs een bon van Hunkemöller t.w.v. 45 euro voor 21 euro (met earnie korting via Earnieland). WIN-WIN" -

avatar Natalie

21/07/2018

- "leuke deals!" -

avatar nicole

20/07/2018

- "Altijd leuk om nieuwe restaurantjes te ontdekken via Groupon !" -

avatar Kelly

12/07/2018

- "Een leuke dag in de olmense zoo met earnie korting ??????" -

avatar Joke

12/07/2018

- "Goede deals en redelijk snelle service!" -

avatar Arlette

11/07/2018

- "Nogmaals besteld bij Groupon. Weer een mooie deal kunnen op de kop tikken. En dan nog eens lekker uit eten. Ik ben alvast heel tevreden met mijn aankopen!" -

avatar Arlette

09/07/2018

- "Ik ben zeer tevreden over Groupon. Eens een lekker etentje of andere nuttige artikelen besteld. Bij problemen ben ik steeds goed geholpen geweest door de klantendienst van Groupon. Ik zou Groupon zeker aanraden!" -

avatar sylvie

21/06/2018

- "Toffe spullen , maar vind het elders wel goedkoper" -

avatar Mieke

16/06/2018

- "Leuke fotoboeken kunnen bestellen aan een goedkope prijs!" -

avatar Wendy

13/06/2018

- "regelmatig zijn er ook earnie kortingen op Groupon zelf, handig om te combineren met Earnieland ;-)" -

avatar Peter en nathalie

13/06/2018

- "super deals. eenvoudig en duidelijke site" -