JBC Reviews

170
326
10
5
1
Gemiddelde score
4/5 - 512 Reviews
avatar Katrien

30/10/2017

- "Leuke winkel om voor kids te shoppen!" -

avatar lindsey

30/10/2017

- "De kinderkledij is van kwaliteit en dit is zo geweldig bij Jbc , Altijd vriendelijk in de winkels ook maar on line ook gemakkelijk alles te vinden ! Super Jbc ! " -

avatar Jana

30/10/2017

- "heel gemakkelijk online shoppen en nu met extra korting kopen we nog meer kleertjes voor de dochter is gemakkelijk dat we alles in 1 keer kunnen gaan halen in de winkel heel erg tevreden van jbc" -

avatar Elyne

29/10/2017

- "Superwinkel voor het ganse gezin! Altijd leuke kledij voor de kinderen. Leuke printjes of basics voor volwassenen tegen een betaalbare prijs! " -

avatar Leila

29/10/2017

- "Mijn zoontje ziet er steeds weer schattig uit met de kleertjes van JBC. Het hele jaar door ook leuke kortingen om te sprokkelen en de extra korting bij Earnieland maakt het nog beter! Ik ben zéér tevreden :)" -

avatar Sophie

28/10/2017

- "Steeds mooie en kwalitatieve kinderkleding. Een aanrader!" -

avatar Vanessa

22/10/2017

- "Supertoffe kledij voor vrouwen! Goede pasvorm en goed van kwaliteit." -

avatar Ashley

18/10/2017

- "Perfecte service en zeer klantvriendelijk ! Iedere winkel mag hier een voorbeeld aan nemen. " -

avatar mieke

16/10/2017

- "Leuk shoppen, altijd leuke dingen. En met korting via Earnie :)." -

avatar Evy

13/10/2017

- "Snelle service, veel keuze, wij zijn tevreden klanten!" -

avatar Inge

13/10/2017

- "Net mijn zoon, die groeit als kool, in het nieuw gestoken. Hij is gek van de studio 100 collectie. Alles besteld via de webshop. Correcte afhandeling, snelle levering. Zelfs een leuk kaart en cadeaubon voor zijn verjaardag. Ik was al jaren trouwe klant en ben zeker van plan dat te blijven." -

avatar Leen

06/10/2017

- "Toffe kledij voor zowel mij als de kinderen. Moest het niet zo duur zijn zou ik er meer winkelen." -

avatar Eefje

06/10/2017

- "duidelijke e-shop, mooi assortiment, vlotte levering" -

avatar Kathleen

06/10/2017

- "elke keer ik er binnenga vind ik iets naar mijn zin, nu via earnieland is het dus leuker shoppen " -

avatar Dorien

03/10/2017

- "1 van mijn favoriete kledingwinkels, vooral voor de baby en kinderkleding. Ook al enorm goeie ervaring gehad met de klantendienst. Ook een pluspunt is dat JBC heel veel open is op zondag en feestdagen. " -

avatar wendy

02/10/2017

- "ik shop heel graag op jbc super mooie kleren voor groot en klein . en als dat dan kan met extra korting graag dan :D" -

avatar Lynn

02/10/2017

- "Toffe kledij waar de kinderen in stralen. Goede service. " -

avatar Betty

01/10/2017

- "Leuke winkel waar ik steeds iets vind en waar je ook tijdens de solden leuke koopjes vind " -

avatar annelies

01/10/2017

- "shoppen bij JBC is altijd een plezier, zeker met extra korting!" -

avatar Evelyn

01/10/2017

- "Leuke webshop en winkel om te shoppen! Dikwijls met kortingen en vlug geleverd! " -