JBC Reviews

184
328
11
5
1
Gemiddelde score
4/5 - 529 Reviews
avatar Leen

06/10/2017

- "Toffe kledij voor zowel mij als de kinderen. Moest het niet zo duur zijn zou ik er meer winkelen." -

avatar Eefje

06/10/2017

- "duidelijke e-shop, mooi assortiment, vlotte levering" -

avatar Kathleen

06/10/2017

- "elke keer ik er binnenga vind ik iets naar mijn zin, nu via earnieland is het dus leuker shoppen " -

avatar Dorien

03/10/2017

- "1 van mijn favoriete kledingwinkels, vooral voor de baby en kinderkleding. Ook al enorm goeie ervaring gehad met de klantendienst. Ook een pluspunt is dat JBC heel veel open is op zondag en feestdagen. " -

avatar wendy

02/10/2017

- "ik shop heel graag op jbc super mooie kleren voor groot en klein . en als dat dan kan met extra korting graag dan :D" -

avatar Lynn

02/10/2017

- "Toffe kledij waar de kinderen in stralen. Goede service. " -

avatar Betty

01/10/2017

- "Leuke winkel waar ik steeds iets vind en waar je ook tijdens de solden leuke koopjes vind " -

avatar annelies

01/10/2017

- "shoppen bij JBC is altijd een plezier, zeker met extra korting!" -

avatar Evelyn

01/10/2017

- "Leuke webshop en winkel om te shoppen! Dikwijls met kortingen en vlug geleverd! " -

avatar Magalie

26/09/2017

- "Handig: online bestelling, in de winkel gaan passen en als het niet past kun je meteen ruilen." -

avatar Tessy

24/09/2017

- "Leuke online winkel waar zowel ik als mijn 2 jongens hun zin vinden! " -

avatar Christy

23/09/2017

- "Spijtig van de lange leveringstermijn en dat de ganse bestelling in verschillende pakjes aankomt " -

avatar Tessy

22/09/2017

- "Leuke winkel waar ik toffe kledij vindt voor zowel mezelf als mijn 2 jongens van 8 en 3" -

avatar Kristof

19/09/2017

- "leuke kwaliteit volle kledij bij jbc en heel veel leuke kortingsacties" -

avatar Stefanie

18/09/2017

- "JBC, een super-winkel voor heel het gezin, kwaliteit, betaalbaar en goede service. Sinds kort ook online aan het shoppen, heel gebruiksvriendelijk" -

avatar Anneleen

13/09/2017

- "Super gemakkelijk bestellen en gratis af te halen in een JBC winkel in je buurt (waar ze ook nog eens super vriendelijk zijn, thanks JBC Maldegem!) " -

avatar stephanie

10/09/2017

- "Supervlotte service - snel beschikbaar. Website ook zeer gebruiksvriendelijk" -

avatar Jolien

07/09/2017

- "Heel leuke kleertjes voor kinderen. Opgelet ze vallen een maatje kleiner vind ik. " -

avatar Heidi

06/09/2017

- "Steeds iets leuks te vinden voor de Kids. Ook goede kwaliteit. De nieuwe reeks Besties is ook absoluut bij prijs!" -

avatar Isabelle

04/09/2017

- "Altijd hippe kleding voor jong en oud. Het jurkje van het bruidsmeisje van mijn zus kwam van JBC en ze stal er de show helemaal mee! (collectie communicanten) Webshop zit zeer goed in elkaar en levering is snel. " -