JBC Reviews

169
323
10
5
1
Gemiddelde score
4/5 - 508 Reviews
avatar Sakina

24/07/2018

- "Heel mooie collectie, veel aanbiedingen en je bestelling kan je gewoon gratis afhalen in de winkel zelf" -

avatar Nathalie

21/07/2018

- "Deze site is super." -

avatar Dana

21/07/2018

- "Super koopjes gedaan voor de kindjes en nog eens extra korting door Earnieland. Je kan ook punten sparen bij JBC en kan deze ten alle tijde gebruiken." -

avatar Elien

20/07/2018

- "Leuke kledij en snelle levering." -

avatar Jeffrey

19/07/2018

- "Lekker Belgisch schoppen!" -

avatar evi

18/07/2018

- "Leuke shopervaring!" -

avatar Natalie

14/07/2018

- "Altijd leuke spulletjes, betaalbaar en snelle levering" -

avatar Vera

13/07/2018

- "Leuke kleren voor kids, mooie kortingen tijdens de solden." -

avatar Nancy

11/07/2018

- "Bestelde producten zijn na enkele dagen reeds beschikbaar in de winkel. Degelijke prijs/kwaliteit! Indien het niet past mag je omruilen! Super service!" -

avatar Barbara

11/07/2018

- "Snelle levering en makkelijk af te halen in je eigen jbc winkel." -

avatar Ilse

11/07/2018

- "Mooie kledij voor het hele gezin. Vlotte levering bij online bestelling. Top ." -

avatar Kylie

10/07/2018

- "onlangs gratis kleding kunnen bestellen ( nieuwsbrief ) en code :) super! top kwaliteit !" -

avatar Els

10/07/2018

- "best blij verrast van jbc, lang geleden dat ik er nog iets gekocht had, nu veel meer aanbod! " -

avatar Eefje

07/07/2018

- "heel makkelijke en overzichtelijke webshop!" -

avatar Katleen

02/07/2018

- "Leuk om nu te shoppen in de solden. Nog snel de laatste zaakjes gekocht die we nodig hadden voor op vakantie te gaan. Aan mooie prijzen ! " -

avatar Sylvana

12/06/2018

- "Ben tevreden van kwaliteit, toffe spulletjes voor mijn kinderen" -

avatar Stephanie

06/06/2018

- "Leuke webshop. Heb wel de indruk dat er meer aanbod is in de winkel zelf, maar ik kan me vergissen. Had een kortingbon van 5 euro, maar deze werd niet aangenomen omdat 1 iets in mijn winkelmandje in promotie stond. Voorwaarden van de bon : niet cumuleerbaar met andere acties... Jammer dan dat mijn korting niet kon verzilverd worden op de andere kledingstuks die ik aan de volle prijs heb betaald. " -

avatar Mieke

05/06/2018

- "Jbc is prijs kwaliteit een goede keuze voor ons gezin. Wij zijn fan!" -

avatar Mieke

05/06/2018

- "Jbc is prijs kwaliteit een goede keuze voor ons gezin. " -

avatar Yasmine

01/06/2018

- "Altijd leuke collecties voor kids! ideaal dus nu ik meter word!" -