JBC Reviews

186
328
11
5
1
Gemiddelde score
4/5 - 531 Reviews
avatar Vicky

29/08/2018

- "Handig om van thuis uit al te bestellen en gewoon te gaan ophalen!" -

avatar Lotte

26/08/2018

- "mooie kleren,goede kwaliteit." -

avatar mieke

24/08/2018

- "Zoals vorige keer was alles prima in orde en snel geleverd!" -

avatar Madyvan

15/08/2018

- "Je ziet precies meer tijdens het online shoppen dan wanneer je effectief in de winkel rondwandelt. Veel keuze, leuke kledij en sterke prijzen. Fijne webshop." -

avatar An

13/08/2018

- "Leuke, betaalbare kledij.. maar online shoppen is een kleine ramp. Alles wordt in verschillende zakjes geleverd. Milieu anyone? Nu goed, online shoppen lijkt me sowieso niet erg goed voor het milieu, maar JBC gaat er echt over. naar het schijnt 'wordt aan een oplossing gewerkt'." -

avatar Ann

10/08/2018

- "Trendy kledij, snel en gemakkelijk te bestellen op de webshop. Leuke kledij voor het hele gezin! Kledij voor elke gelegenheid vindt je bij JBC!" -

avatar Elke

08/08/2018

- "Weer fantastische kledij gekocht, super verzending en nog earnie korting met Earnieland" -

avatar kim

04/08/2018

- "Zeer makkelijk bestellen en retour ook geen enkel probleem" -

avatar Sara

04/08/2018

- "Mooie en degelijke kledij voor onze kids. Super service na verkoop, ook indien je wil omruilen. Vlotte afhaling in elke JBC-winkel mogelijk zonder meerkost. En bij JBC zelf spaar je ook nog eens voor loyalty-punten die omgezet worden in mooie kortingen. Top!" -

avatar Naomi

25/07/2018

- "Heel leuke baby/kinder collectie heeft jbc ! En nu met de solden hele leuke koopjes ?" -

avatar Sakina

24/07/2018

- "Heel mooie collectie, veel aanbiedingen en je bestelling kan je gewoon gratis afhalen in de winkel zelf" -

avatar Nathalie

21/07/2018

- "Deze site is super." -

avatar Dana

21/07/2018

- "Super koopjes gedaan voor de kindjes en nog eens earnie korting door Earnieland. Je kan ook punten sparen bij JBC en kan deze ten alle tijde gebruiken." -

avatar Elien

20/07/2018

- "Leuke kledij en snelle levering." -

avatar Jeffrey

19/07/2018

- "Lekker Belgisch schoppen!" -

avatar evi

18/07/2018

- "Leuke shopervaring!" -

avatar Natalie

14/07/2018

- "Altijd leuke spulletjes, betaalbaar en snelle levering" -

avatar Vera

13/07/2018

- "Leuke kleren voor kids, mooie kortingen tijdens de solden." -

avatar Nancy

11/07/2018

- "Bestelde producten zijn na enkele dagen reeds beschikbaar in de winkel. Degelijke prijs/kwaliteit! Indien het niet past mag je omruilen! Super service!" -

avatar Barbara

11/07/2018

- "Snelle levering en makkelijk af te halen in je eigen jbc winkel." -