Krëfel Reviews

49
89
10
4
1
Gemiddelde score
4/5 - 154 Reviews
avatar Kim

06/02/2018

- "Alleen nog maar besteld om af te halen in de winkel. Makkelijk en overzichtelijk, alleen vaak veel goedkoper op de webshop dan in de winkel." -

avatar Vanessa

06/02/2018

- "Zeer competitieve prijzen, makkelijke informatieve website, in de winkels zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken." -

avatar Wesley

29/01/2018

- "Heel goede service" -

avatar Valerie

24/01/2018

- "Vaak online goedkopere prijzen dan in de winkel. Goede service en uitgebreid assortiment" -

avatar Wim

16/01/2018

- "Goede service in de winkels, wel niet de goedkoopste." -

avatar Katleen

13/01/2018

- "Veel kwaliteitsmerken, ruime keuze in elektrische toestellen. Heel tevreden van mijn vaatwasmachine en wasmachine: stipte levering en aansluiting. " -

avatar Maite

09/01/2018

- "Ik had online een GPS besteld bij Krefel. Online kon je alles makkelijk vergelijken en een uurtje later lag het al klaar aan de kassa om af te halen. En nog extra korting gekregen via Earnieland. Een aanrader!! " -

avatar Annelies

09/01/2018

- "Zeer vriendelijk in de winkel. Iets besteld via de website en afgehaald in de winkel. De nodige uitleg gekregen. Een zeer tevreden klant " -

avatar Patrick

08/01/2018

- "Eerste ervaring was zeer goed ! Vrijdagmiddag besteld en reeds zaterdagmorgen geleverd. Het gamma is niet zeer breed maar bijna alle artikelen zijn voorradig ! En mooie extra korting via Earnie is meegenomen :) " -

avatar jessy

05/01/2018

- "juist voor de eerste keer hier een gsm besteld overal was de kleur goud uitverkocht en zun hebben hem nog en de normale prijs dus ik ben zeer tevreden volgende keer bestel ik hier terug " -

avatar Katrien

04/01/2018

- "Wij hebben een nieuwe diepvries besteld. Wij hebben vergeleken en bij krekel was deze diepvriezer bijna 50 euro goedkoper als bij de andere elektrowinkel. Het is ook heel gemakkelijk dat je zelf je levermoment kan uitkiezen. Wij bestelden via Earnieland en kregen zo nog iets meer dan 17 euro extra korting!" -

avatar Nicolas

02/01/2018

- "Zeer goede service na verkoop en steeds vriendelijke medewerkers!" -

avatar Romina

27/12/2017

- "Goede service na verkoop. Kapotte lade van diepvries zonder morren omgewisseld. Het duurde wel lang voor ons wasmachine dat we wouden kopen voorradig was. Echter wel netjes afgeleverd. Super! " -

avatar Tessa

26/12/2017

- "Goed voor kleine aankopen. Voor keukens een echte afrader !" -

avatar Chris

20/12/2017

- "Super snelle service, gisterennamiddag besteld en vandaag al in huis, wij zijn alvast heel blij. De extra korting die er via Earnieland kwam is natuurlijk ook heel goed meegenomen" -

avatar Chris

20/12/2017

- "Super snelle service, gisterennamiddag besteld en vandaag al in huis, wij zijn alvast heel blij. De extra korting die er via Earnieland kwam is natuurlijk ook heel goed meegenomen" -

avatar Heidi

17/12/2017

- "nieuwe wasmachine besteld en deze werd geleverd met een deuk maar werd terug meegenomen. een verontschuldiging ging toch wel op zijn plaats geweest zijn. Toen inbeelden om mijn geld terug te storten." -

avatar Chelsea

16/12/2017

- "Ik kocht mijn macbook op Krefel via earnieland. Ik kreeg een grote korting! Joepie!" -

avatar Tessa

10/12/2017

- "Elektrische spiraalsnijder gekocht. Gratis verzending en extra korting via earnieland. Goedkoper en gemakkelijker kan niet!" -

avatar Elli

10/12/2017

- "Alle elektrische apparaten die we hebben komen van Krefel. Gratis geleverd èn met Earnieland korting!" -