Krëfel Reviews

49
89
10
4
1
Gemiddelde score
4/5 - 154 Reviews
avatar glenn

14/07/2017

- "geweldige service, heb ook echt de laagste prijs gekregen toen ik kon aantonen dat het elders goedkoper was. krefel is mijn favoriete winkel voor mijn groot elektro" -

avatar Heidi

03/07/2017

- "snelle levering en leuk met de extra korting" -

avatar Wendy

16/06/2017

- "Krekel doet het goed! Hun keukens zijn bij de mooiste en van goede kwaliteit.ze doen elk jaar een nieuwe collectie dus elk jaar opnieuw gaan de toonzaal modellen in serieuze afslag.met earnieland pak je de korting zo. Zeker het bezoeken is hun nieuwe outlet afdeling Geen grote blussen maar wel grote korting" -

avatar Katrien

17/05/2017

- "laat het maar warm komen, wij hebben alvast verkoeling op kantoor met de mobiele airco van Krëfel !" -

avatar peggy

28/04/2017

- "snelle en uitstekende levering" -

avatar Frederik-Wendy

26/03/2017

- "Overzichtelijke webshop en snelle levering! " -

avatar Rukiye

06/03/2017

- "Zeer tevreden!" -

avatar Selin

01/03/2017

- "zeer tevreden!!" -

avatar Shana

28/02/2017

- "Wafel ijzertje besteld vorige week. Snelle regeling , goed verpakt. Tevreden van! " -

avatar Niels

24/01/2017

- "Om je pakketje te laten bezorgen via een BPost pakjesautomaat moet je op voorhand een account hebben bij BPost. Omdat ik problemen ondervond heb ik contact opgenomen met de klantendienst, maar ze hebben me niet kunnen helpen. Ik ben er zelf achter moeten komen. Verder alles wel vrij vlot verlopen." -

avatar Gert

18/12/2016

- "Vorig jaar een wasmachine besteld bij krefel. Intussen een jaar verder en ben nog steeds enorm tevreden en heb geen enkele klacht over dit toestel. Bij krefel bestellen is echt een aanrader. Ik kon zelf kiezen wanneer ze gingen leveren, en de datum en uur die ik gekozen had was gek genoeg ook echt stipt op tijd, wat ik nog nooit had meegemaakt bij andere leveranciers. Misschien toeval, maar ik vond het ideaal. Waren daarnaast zeer vriendelijke mensen, die ondanks ik op het 2e verdiep woon, zelf hem helemaal naar boven brachten en hem ook aangesloten hebben en getest. Krefel, ga zo door!" -

avatar Ingrid

11/12/2016

- "Net besteld. Goede earnieland korting en gratis thuis geleverd. " -

avatar Ingrid

06/12/2016

- "Leuke shop. Leuk dat je zelf je leveringsdag kan kiezen. We komen zeker terug" -

avatar Patrick

04/12/2016

- "Zeer uitgebreide website, goede zoek mogelijkheid met filters. Heb recent in de winkel gekocht, goede service! Volgende keer online via Earnie!!" -

avatar Wim

21/10/2016

- "Overzichtelijke website" -

avatar Koen

08/10/2016

- "Krefel altijd OK!" -

avatar Nele

05/10/2016

- "Zeer tevreden! Snelle goede service, mooie extra korting via Earnieland. Goede betrouwbare merken ook. Aanrader!" -

avatar jurgen

28/07/2016

- "Gemakkelijk om te bestellen en je kan je bestelling via earnieland bestellen en gaan afhalen en betalen in de winkel . SUPER !!!!!" -

avatar Kristof

25/07/2016

- "Goede winkel & goede service. Snelle levering. laagste prijs garantie. De website zelf kan nog beter gemaakt worden" -

avatar Bart

19/07/2016

- "Levering was snel en zeer goed beschermd. (plastiek folie) Factuur was echter opgemaakt op persoon van het afleveradres. Is uiteraard minder voor de garantie." -