Krëfel Reviews

62
91
10
4
1
Gemiddelde score
4/5 - 169 Reviews
avatar Niels

24/01/2017

- "Om je pakketje te laten bezorgen via een BPost pakjesautomaat moet je op voorhand een account hebben bij BPost. Omdat ik problemen ondervond heb ik contact opgenomen met de klantendienst, maar ze hebben me niet kunnen helpen. Ik ben er zelf achter moeten komen. Verder alles wel vrij vlot verlopen." -

avatar Gert

18/12/2016

- "Vorig jaar een wasmachine besteld bij krefel. Intussen een jaar verder en ben nog steeds enorm tevreden en heb geen enkele klacht over dit toestel. Bij krefel bestellen is echt een aanrader. Ik kon zelf kiezen wanneer ze gingen leveren, en de datum en uur die ik gekozen had was gek genoeg ook echt stipt op tijd, wat ik nog nooit had meegemaakt bij andere leveranciers. Misschien toeval, maar ik vond het ideaal. Waren daarnaast zeer vriendelijke mensen, die ondanks ik op het 2e verdiep woon, zelf hem helemaal naar boven brachten en hem ook aangesloten hebben en getest. Krefel, ga zo door!" -

avatar Ingrid

11/12/2016

- "Net besteld. Goede earnieland korting en gratis thuis geleverd. " -

avatar Ingrid

06/12/2016

- "Leuke shop. Leuk dat je zelf je leveringsdag kan kiezen. We komen zeker terug" -

avatar Patrick

04/12/2016

- "Zeer uitgebreide website, goede zoek mogelijkheid met filters. Heb recent in de winkel gekocht, goede service! Volgende keer online via Earnie!!" -

avatar Wim

21/10/2016

- "Overzichtelijke website" -

avatar Koen

08/10/2016

- "Krefel altijd OK!" -

avatar Nele

05/10/2016

- "Zeer tevreden! Snelle goede service, mooie earnie korting via Earnieland. Goede betrouwbare merken ook. Aanrader!" -

avatar jurgen

28/07/2016

- "Gemakkelijk om te bestellen en je kan je bestelling via earnieland bestellen en gaan afhalen en betalen in de winkel . SUPER !!!!!" -

avatar Kristof

25/07/2016

- "Goede winkel & goede service. Snelle levering. laagste prijs garantie. De website zelf kan nog beter gemaakt worden" -

avatar Bart

19/07/2016

- "Levering was snel en zeer goed beschermd. (plastiek folie) Factuur was echter opgemaakt op persoon van het afleveradres. Is uiteraard minder voor de garantie." -

avatar Nicolas

25/06/2016

- "Krëfel is zeker met hun tijd meegegaan, door een goeie webshop aan te leveren, maar mag wat overzichtelijker en cleaner. Verzending gebeurt altijd snel, en ze hebben goede prijzen. " -

avatar Evelien

23/06/2016

- "Levering iets later dan verwacht maar voor de rest goede service." -

avatar David

20/06/2016

- "goede prijs, snelle levering en topproduct" -

avatar Bart

22/04/2016

- "Bestelling om 19 uur (vrijdag) geplaatst en de dag erna rond 11:30 gratis thuis geleverd. De doos was netjes verpakt in een stevige plastiek folie. De korting is wel iets minder dan wat ze beloven." -

avatar wesley

17/03/2016

- "1* mixer ontvangen ipv. de printer die ik besteld had 2* printer was defect bij aankoop heb deze dan naar de winkel moeten brengen en heb dan een maand zonder printer gezetten 3* na een maand gewoon een ander model gekregen zonder dit te melden aan mij resultaat: aangekocht inkt past niet meer (nu al reeds 3 maand bezig om te juiste inkt erbij te krijgen is immers niet mijn fout dat ze mij een ander model geven) service zowel via telefoon/email/winkel laten te wensen over (volgende keer koop ik terug bij coolblue top service daar)" -

avatar Kurt

29/01/2016

- "Scherpe prijzen, maar een beperkt aanbod. Leveringen gebeurden steeds keurig." -

avatar Matthy

29/01/2016

- "Snelle en mooie service bij Krefel. Ideale met de earnie korting." -

avatar Wendy

22/01/2016

- "Vele producten op de krefel-website hebben té weinig informatie om tot een effectieve aankoop te kunnen overgaan. Ik ben graag voldoende geïnformeerd, en soms mis ik genoeg info, waardoor ik elders mijn aankoop verricht." -

avatar Jeroen

09/01/2016

- "Producten bij Krëfel gekocht hebben de beste garantie, als het defect blijft aanhouden gaan ze zoeken naar een oplossing en niet blijven opsturen." -