La Redoute Reviews

68
117
9
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 197 Reviews
avatar Lotte

09/12/2017

- "Levertijd wordt totaal niet gerespecteerd! Pas na twee maal zelf contact op te nemen kreeg ik het antwoordt dat het op komst was. Om dan de dag erna een mail te krijgen dat mijn bestelling niet kan geleverd worden!" -

avatar koen

04/12/2017

- "Prachtige kortingen , heel mooie aankopen kunnen doen de laatste weken ;)" -

avatar Davy

23/11/2017

- "Net aankoop gedaan, reeds vaste klant, jammer dat ze vanaf nu verzendingskosten aanrekenen, vooraf gratis nu 1 euro tot 10 euro verzending." -

avatar kim

23/11/2017

- "Vaak veel kortingen snelle levering ook wel al regelmatig gehad dat het in het echt toch echt wel anders is" -

avatar kim

17/11/2017

- "Regelmatig super kortingen! Producten in jet echt soms wel teleurstellend. En duurt ook wel lang bij een retour eer het geld gestort is" -

avatar Rebecca

17/11/2017

- "Heb hier een leuke jas gevonden voor het tussenseizoen, met extreme korting. Dan hier en daar nog eens een accessoire gekocht. Ik koop hier niet vaak , maar als ik iets koop is het wel goed!" -

avatar Sophie

11/11/2017

- "Hele leuke webshop voor kinderkledij, veel keuze, kleine prijsjes en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verzending ook steeds snel." -

avatar Evelyn

11/11/2017

- "Webshop met verscheidenheid aan promoties; Vlotte levering. En dankzij Earnieland nog wat extra korting! :-)" -

avatar Fien

05/11/2017

- "mooie kledij en soms zeer goedkoop! Ik vind de kwaliteit niet altijd super, maar voor die prijs vind ik dat oké. Echt de moeite in de solden! Nadeel: bij grote bestellingen krijg je soms nadien geld teruggestort omdat een artikel niet meer voorradig was, als je dan matchende kledij gekocht hebt vind ik het vervelend dat je er maar 1 stuk van ontvangt. Ook heel goede service, beschadigd artikel wordt onmiddellijk vergoed " -

avatar Astrid

02/11/2017

- "Hun linnengoed is van uitstekende prijs/kwaliteit verhouding !!" -

avatar Fanny

31/10/2017

- "Aangename webshop, gebruiksvriendelijk, mooie kortingen, snelle verzending! " -

avatar Christy

28/10/2017

- "De levering is trager tov andere webshops" -

avatar Carolien

10/10/2017

- "Fijne items, vaak aan mooie prijzen door verschillende acties. Enige minpunt is dat de bestelling vaak in meerdere keren geleverd wordt." -

avatar wendy

02/10/2017

- "hier al heel mooie kleren op bestel met mooie kortingen . iets dat niet pas is gemakkelijk terug te sturen " -

avatar louise

18/09/2017

- "Heel erg tevreden van de kwaliteit van de kledij! de Pyjama's zijn lekker warm en zacht!" -

avatar Samantha

14/09/2017

- "Ik koop afentoe spulletjes/ kleding voor ons dochtertje, tot nu toe altijd tevreden geweest: Goede kwaliteit, de producten zijn echt zo mooi als op de foto. Bovendien snelle (En niet te vergeten, gratis!) levering! Top, zeker een aanrader!" -

avatar Veerle

14/09/2017

- "Vroeger wel tevreden maar wil toch eventjes mijn laatste negatieve ervaring delen De laatste keer dat ik bestelde heb ik mijn levering laten komen in een kariboo punt van mijn keuze maar omdat dit maandag gesloten is hadden ze het naar een ander punt gebracht wat zelf in een ander dorp lag Dit was geen fijne ervaring " -

avatar Kim

08/09/2017

- "Goede prijs/kwaliteit... leuke stuks! Jammer dat 1 bestelling soms in 2/3 keer geleverd wordt..." -

avatar Malou

08/09/2017

- "La Redoute is geweldig voor kinderkleertjes: kwalitatief, goedkoop en tijdens de solden kun je er echt koopjes doen! De levering kan iets beter: ze leveren relatief traag in vergelijking met andere webshops, maar ik heb de indruk dat ze daaraan werken. Zeer vervelend is dat je bestelling in verschillende pakketjes en op verschillende tijdstippen toekomt. " -

avatar Fientje

04/09/2017

- "Leuke en hippe mode. Ik winkel en voornamelijk voor mezelf, maar ook voor de kinderen vind ik er wel eens iets. Betaalbaar en toch goede kwaliteit!" -