La Redoute Reviews

69
121
9
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 202 Reviews
avatar Veerle

14/09/2017

- "Vroeger wel tevreden maar wil toch eventjes mijn laatste negatieve ervaring delen De laatste keer dat ik bestelde heb ik mijn levering laten komen in een kariboo punt van mijn keuze maar omdat dit maandag gesloten is hadden ze het naar een ander punt gebracht wat zelf in een ander dorp lag Dit was geen fijne ervaring " -

avatar Kim

08/09/2017

- "Goede prijs/kwaliteit... leuke stuks! Jammer dat 1 bestelling soms in 2/3 keer geleverd wordt..." -

avatar Malou

08/09/2017

- "La Redoute is geweldig voor kinderkleertjes: kwalitatief, goedkoop en tijdens de solden kun je er echt koopjes doen! De levering kan iets beter: ze leveren relatief traag in vergelijking met andere webshops, maar ik heb de indruk dat ze daaraan werken. Zeer vervelend is dat je bestelling in verschillende pakketjes en op verschillende tijdstippen toekomt. " -

avatar Fientje

04/09/2017

- "Leuke en hippe mode. Ik winkel en voornamelijk voor mezelf, maar ook voor de kinderen vind ik er wel eens iets. Betaalbaar en toch goede kwaliteit!" -

avatar Fientje

04/09/2017

- "Leuke en hippe mode. Ik winkel en voornamelijk voor mezelf, maar ook voor de kinderen vind ik er wel eens iets. Betaalbaar en toch goede kwaliteit!" -

avatar Heidi

01/09/2017

- "Al heel vaak besteld bij la Redoute, hele mooie spulletjes voor jong en oud! Een aanrader!" -

avatar Magalie

31/08/2017

- "Heerlijk om zo te winkelen! Mooie kleding voor de kindjes en daarbovenop nog een extraatje korting via earnieland. Zalig!" -

avatar Talissa

24/08/2017

- "vlotte levering! enkel jammer dat de stuks appart aankomen! anders heel tevreden erover!" -

avatar Els

20/08/2017

- "In het verleden was ik redelijk tevreden van La Redoute, maar de laatste bestelling die ik plaatste vond ik toch heel wat minder. 7 artikels besteld (en betaald) en slecht 2 ervan werden geleverd als gevolg van fout bij het inpakken (meer artikels op leveringsbon dan in het pakket zaten) en zogezegd uitgeputte voorraad. Wanneer ik op nadien de website keek waren alle niet geleverde stukken nochtans wel onmiddellijk leverbaar. uitleg: fout van het systeem. " -

avatar Elke

12/08/2017

- "Gratis levering en retour. Leuke kledij." -

avatar Ninake

01/08/2017

- "In de solden shoppen met korting en dan nog eens extra korting krijgen via Earnieland! Super " -

avatar Kristel

28/07/2017

- "Net door een vriendin overhaald om ook eens een kijkje te nemen. " -

avatar Maiken

27/07/2017

- "Bij Laredoute vind je super mooie kledij. Ze volgen altijd de laatste trends. De stoffen zijn altijd van een zeer goede kwaliteit. En de pasvorm is ook altijd goed. En dit alles aan zeer betaalbare prijzen! Zeker een aanrader!" -

avatar Barbara

03/07/2017

- "Leuke shop met uitgebreid aanbod. De promoties krijg ik per sms aangekondigd. Ook heel wat uniformkledij voor de dochter te vinden. Top!" -

avatar Caroline

01/07/2017

- "Ben benieuwd ,eerste keer na lange periode terug eens besteld bij La Redoute via Earnie" -

avatar Elyne

27/06/2017

- "nadeel: bij bestellen van meerdere stuks komt je bestelling in verschillende keren aan, weet je niet exact wat wanneer precies zal aankomen; anders vlotte retour, prima levering. eveneens goede klantendienst" -

avatar Kristien

27/06/2017

- "Door de promoties kan je hier echt koopjes doen! Soms is het een beetje zoeken maar er zitten echt pareltjes tussen de stuks!" -

avatar marjolein

25/06/2017

- "Net een vriendin kennis laten maken met Earnieland omdat ze zoooo vaak bij La Redoute koopt, dit vindt ze zo leuk om nog eens extra korting te krijgen" -

avatar marjolein

24/06/2017

- "Bestelling geplaatst en super blij met de koopjes die ik heb kunnen vinden!" -

avatar marjolein

24/06/2017

- "Al snel even naar de webshop van La Redoute gekeken en er staan nu al mooie kortingen op, met de earnieland extra korting is het dubbel zo leuk!! :-)" -