La Redoute Reviews

79
124
9
3
0
Gemiddelde score
4/5 - 215 Reviews
avatar Fien

05/11/2017

- "mooie kledij en soms zeer goedkoop! Ik vind de kwaliteit niet altijd super, maar voor die prijs vind ik dat oké. Echt de moeite in de solden! Nadeel: bij grote bestellingen krijg je soms nadien geld teruggestort omdat een artikel niet meer voorradig was, als je dan matchende kledij gekocht hebt vind ik het vervelend dat je er maar 1 stuk van ontvangt. Ook heel goede service, beschadigd artikel wordt onmiddellijk vergoed " -

avatar Astrid

02/11/2017

- "Hun linnengoed is van uitstekende prijs/kwaliteit verhouding !!" -

avatar Fanny

31/10/2017

- "Aangename webshop, gebruiksvriendelijk, mooie kortingen, snelle verzending! " -

avatar Christy

28/10/2017

- "De levering is trager tov andere webshops" -

avatar Carolien

10/10/2017

- "Fijne items, vaak aan mooie prijzen door verschillende acties. Enige minpunt is dat de bestelling vaak in meerdere keren geleverd wordt." -

avatar wendy

02/10/2017

- "hier al heel mooie kleren op bestel met mooie kortingen . iets dat niet pas is gemakkelijk terug te sturen " -

avatar louise

18/09/2017

- "Heel erg tevreden van de kwaliteit van de kledij! de Pyjama's zijn lekker warm en zacht!" -

avatar Samantha

14/09/2017

- "Ik koop afentoe spulletjes/ kleding voor ons dochtertje, tot nu toe altijd tevreden geweest: Goede kwaliteit, de producten zijn echt zo mooi als op de foto. Bovendien snelle (En niet te vergeten, gratis!) levering! Top, zeker een aanrader!" -

avatar Veerle

14/09/2017

- "Vroeger wel tevreden maar wil toch eventjes mijn laatste negatieve ervaring delen De laatste keer dat ik bestelde heb ik mijn levering laten komen in een kariboo punt van mijn keuze maar omdat dit maandag gesloten is hadden ze het naar een ander punt gebracht wat zelf in een ander dorp lag Dit was geen fijne ervaring " -

avatar Kim

08/09/2017

- "Goede prijs/kwaliteit... leuke stuks! Jammer dat 1 bestelling soms in 2/3 keer geleverd wordt..." -

avatar Malou

08/09/2017

- "La Redoute is geweldig voor kinderkleertjes: kwalitatief, goedkoop en tijdens de solden kun je er echt koopjes doen! De levering kan iets beter: ze leveren relatief traag in vergelijking met andere webshops, maar ik heb de indruk dat ze daaraan werken. Zeer vervelend is dat je bestelling in verschillende pakketjes en op verschillende tijdstippen toekomt. " -

avatar Fientje

04/09/2017

- "Leuke en hippe mode. Ik winkel en voornamelijk voor mezelf, maar ook voor de kinderen vind ik er wel eens iets. Betaalbaar en toch goede kwaliteit!" -

avatar Fientje

04/09/2017

- "Leuke en hippe mode. Ik winkel en voornamelijk voor mezelf, maar ook voor de kinderen vind ik er wel eens iets. Betaalbaar en toch goede kwaliteit!" -

avatar Heidi

01/09/2017

- "Al heel vaak besteld bij la Redoute, hele mooie spulletjes voor jong en oud! Een aanrader!" -

avatar Magalie

31/08/2017

- "Heerlijk om zo te winkelen! Mooie kleding voor de kindjes en daarbovenop nog een extraatje korting via earnieland. Zalig!" -

avatar Talissa

24/08/2017

- "vlotte levering! enkel jammer dat de stuks appart aankomen! anders heel tevreden erover!" -

avatar Els

20/08/2017

- "In het verleden was ik redelijk tevreden van La Redoute, maar de laatste bestelling die ik plaatste vond ik toch heel wat minder. 7 artikels besteld (en betaald) en slecht 2 ervan werden geleverd als gevolg van fout bij het inpakken (meer artikels op leveringsbon dan in het pakket zaten) en zogezegd uitgeputte voorraad. Wanneer ik op nadien de website keek waren alle niet geleverde stukken nochtans wel onmiddellijk leverbaar. uitleg: fout van het systeem. " -

avatar Elke

12/08/2017

- "Gratis levering en retour. Leuke kledij." -

avatar Ninake

01/08/2017

- "In de solden shoppen met korting en dan nog eens earnie korting krijgen via Earnieland! Super " -

avatar Kristel

28/07/2017

- "Net door een vriendin overhaald om ook eens een kijkje te nemen. " -