Media Markt Reviews

194
300
18
5
8
Gemiddelde score
4/5 - 534 Reviews
avatar Ann

11/11/2020

- "Na aankoop vandaag weer een mooie korting met earnieland, dankjewel" -

avatar Mathias

04/11/2020

- "Heel handige website, met de mogelijkheid (om indien voorradig) op te halen in een winkel naar keuze! hier kan je bijna alles vinden op het vlak van consumentenelektronica. Toppie!" -

avatar Tessa

02/11/2020

- "Zeer snelle levering en goede service!" -

avatar Arlette

09/10/2020

- "Bij Mediamarkt vind je steeds wel iets wat je nodig hebt, ruime keuze aan allerlei artikelen. Zeker de online winkel eens bezoeken! Onlangs heb ik een aankoop gedaan en weet dat ik een snelle levering en goed kwaliteit zal ontvangen. Ik ben alvast een grote fan van Mediamarkt!" -

avatar Ben

04/10/2020

- "Top site. Gemakkelijke manier om toch iets te besparen" -

avatar Tessa

22/08/2020

- "GSM online gekocht, zeer tevreden van!" -

avatar Tessa

23/07/2020

- "GSM online gekocht, zeer tevreden van. Ook snelle service!" -

avatar Arlette

27/06/2020

- "Zeer tevreden met mijn aankoop bij Mediamarkt. Zeer snelle levering en klantvriendelijk! Een aanrader!!!" -

avatar Annelies

12/06/2020

- "makkelijk iets bestellen en laten leveren aan huis of in de winkel" -

avatar Arlette

05/06/2020

- "Onlangs een bestelling geplaatst. Zeer snelle levering en klantvriendelijk! Zeker een aanrader!" -

avatar mieke

25/05/2020

- "Mooie prijzen en super snelle levering. 2e maal dat ik aankoop en super tevreden" -

avatar Philipsen

17/05/2020

- "Juist een ipad besteld dus nieuwsgierig naar de service maar zal wel in orde zijn denk ik" -

avatar Rynders

15/05/2020

- "Snelle levering, goede prijs" -

avatar Koen

01/05/2020

- "Mediamarkt beschikt altijd over een leuk aanbod aan voordelige prijzen. Goede ervaring met dienst na verkoop." -

avatar Tanja

27/04/2020

- "Niet echt een fan. Veel te duur, geen service en retourneren is vaak een heel gedoe." -

avatar Niels

26/04/2020

- "Ruim aanbod en scherpe prijzen!" -

avatar Rynders

25/04/2020

- "Handig online besteld, snelle en correcte levering" -

avatar charlotte

15/04/2020

- "goeie prijzen. service heb ik zelf slechte ervaringen mee. ik kreeg maar antwoord over de vraag van mijn bestelling 2 weken nadat ik besteld had. levering was ook in een gigantische box terwijl het maar een klein toetsenbord was." -

avatar Lotte

12/04/2020

- "Heel tevreden over mijn aankoop, super snelle service en een gemakkelijke manier om te bestellen, doordat ze samenwerken met earnieland is dit super top, zo heb je toch juist dat extra beetje korting :)" -

avatar Emmy

08/04/2020

- "Het product dat we kochten stond aan een hele mooie prijs bij Mediamarkt. Scheelde €100 dan bij andere sites. Enkele klikken later was het al besteld. Makkelijke site en ordelijk." -