takeaway.com Reviews

102
184
16
2
0
Gemiddelde score
4/5 - 304 Reviews
avatar Jurgen

10/11/2019

- "Op nog 10 min eten bestellen bij jou in de buurt. Makkelijk, handig & earniekorting erbij!" -

avatar Sylvie

03/11/2019

- "TAke away moet je echt goed opletten dat je eerst overal de reviews leest. Heb al vaak uren op bestellingen moeten wachten vergoedingen werden ondanks beloftes nooit gegeven" -

avatar Eddy

12/10/2019

- "Helemaal leeg gewerkt hier thuis... Wat gaan we eten... Pfff... Zullen we iets bestellen? O ja!! Zo gemakkelijk en altijd heerlijk!" -

avatar Femke

25/09/2019

- "altijd lekker eten en snel gelverd! Toppie" -

avatar Dani

21/09/2019

- "Altijd top! Handig te bestellen. Per zaak verschillend qua bezorging en kwaliteit, maar is er een probleem lost Takeaway.com dit snel en correct op." -

avatar Caroline

20/09/2019

- "Handig als je na het werk/school nog gaat oppassen en je niet hebt kunnen eten tussendoor gebruik het regelmatig!" -

avatar Martine

15/09/2019

- "Snelle levering en voldoende keuze, altijd fijn om eens te bestellen!" -

avatar Kimberley

17/08/2019

- "Geen zin om te koken of iets af te halen dan is take away de uitkomst ?" -

avatar Ludwig

10/08/2019

- "snelle service" -

avatar Eddy

23/06/2019

- "Veel te warm weer om zelf te koken, en dan is die pizza van Takeway eens zo lekker!" -

avatar Sylvie

21/06/2019

- "Steeds lekker bij chinameal" -

avatar patricia

08/06/2019

- "geen zin of geen tijd ……. takeaway is de oplossing" -

avatar Arlette

22/05/2019

- "Ik ben zeer tevreden over Take away! Steeds een snelle levering en zeer vriendelijk personeel! Ik zou dit iedereen aanraden, altijd vers en de dranken zijn lekker koud." -

avatar Reinout

20/05/2019

- "Handige website om eten te bestellen en goed dat ze met fietsen het komen brengen." -

avatar Katrien

19/05/2019

- "Blij... want bestel nu de heerlijke wraps en bowls bij fitchen via takeaway... Bedankt voor de extra korting earnieland❤" -

avatar vicky

15/05/2019

- "Eenvoudig en snel, super gemakkelijk" -

avatar Eddy

12/05/2019

- "Weer vlot besteld, vlot betaald en vlot geleverd. Was nog heerlijke pizza ook! En dan nog eens korting via Earnieland..." -

avatar Katrien

07/05/2019

- "Blij met de extra korting op takeaway... ben al tijdje vaste klant in Gent? Lekkere pizza van Sim's , wraps van Fitchen... altijd lekker en vers." -

avatar Nancy

06/05/2019

- "Handig, zeker als je geen geld in huis hebt kan je online betalen. Veel keuze" -

avatar Jordi

29/04/2019

- "Geweldig als je niet meer het huis uit wil of geen zin meer hebt om te koken! De website is ook heel handig." -